news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3

.:: Wygraj bilet na koncert Rammstein! ::.

W związku z nierozstrzygnięciem panzernachtowego konkursu tańca "Flake Dance" ogłaszamy nowy konkurs, w którym do wygrania są dwa bilety na koncert Rammstein! Tym razem zamiast umięjętnościami tanecznymi wykazać się musicie talentem słowotwórczym. Pytanie konkursowe jest banalne, ale zmusza do kreatywności, ponieważ premiowane będą dwie najciekawsze i najoryginalniejsze odpowiedzi. Pytanie brzmi: dlaczego właśnie ja powinnam/powinienem otrzymać bilet na koncert Rammstein? Odpowiedź musicie zawrzeć w 160 znakach, czyli tylu ile możecie wykorzystać w SMSie. Różnica jest jednak taka, że wysyłacie ją na mail konkurs@feuerrader.pl do 23 października. W ciągu kilku dni po zakończeniu konkursu ogłosimy dwójkę szczęśliwców, którzy będą mogli odebrać upragnione bilety podczas organizowanego przez fanklub Feuerräder Before Party (13.11.2011) lub w dniu koncertu. Z uwagi na popieraną przez nas akcją "antykonikową" wcześniejszy odbiór biletów nie będzie możliwy.
Bilety na koncert 14 listopada 2011 ufundowały kluby Papryka i Sfinks700 w Sopocie - współorganizatorzy Before Party i After Party przed i po występie Rammstein w Gdańsku. Szczegóły o imprezach znajdują się tutaj i na Facebooku (zachęcamy do udostępniania wydarzenia w swoim profilu).
Zapraszamy do brania udziału w konkursie.

.:: 12.10.2011 22:42:34 by Diesel ::.
elbrus
Pussy

(zbanowany)

mężczyzna

#170162 | Dodano: 12.10.2011 23:20:49
dlaczego tylko dwa bilety, kazdy z organizatorow pancera 2011 powinien oddac swoj BILET, za brak obiektywnosci,amatorszczyzne oraz brak organizacji. jak mozna tanczyc,jak mozna organizowac konkurs w takich warunkach (?)(!) teraz anonimowo smesem "co ktora kura da jak wygra"(?) Oj Panie oraz Panowie mianujecie sie ogolnopolskim ........ Rammstain (?)
Acesta este un cântec de melodii
nicr
Perverse

mężczyzna

#170163 | Dodano: 12.10.2011 23:24:40
No fanklub Rammstain to to nie jest, tu zgadzam się całkowicie.
:>
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
pariser
Moherator

kobieta

#170164 | Dodano: 12.10.2011 23:27:45
elbrus napisał(a):
dlaczego tylko dwa bilety, kazdy z organizatorow pancera 2011 powinien oddac swoj BILET, za brak obiektywnosci,amatorszczyzne oraz brak organizacji. jak mozna tanczyc,jak mozna organizowac konkurs w takich warunkach (?)(!) teraz anonimowo smesem "co ktora kura da jak wygra"(?) Oj Panie oraz Panowie mianujecie sie ogolnopolskim ........ Rammstain (?)

Po prostu wiesz już, że na Panzernacht nie warto przychodzić i tyle. Nikt Cię nie zmusza również do bycia w fanclubie Rammstain.
Mi scusi.

Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#170166 | Dodano: 12.10.2011 23:34:43
elbrus napisał(a):

Rozwiń to jak wytrzeźwiejesz i ochłoniesz, bo czytam 5 razy i nadal nie kumam.
elbrus
Pussy

(zbanowany)

mężczyzna

#170171 | Dodano: 12.10.2011 23:59:39
zakumasz jak wytrzezwiejesz :D
Preses
Panzermeister

mężczyzna

#170175 | Dodano: 13.10.2011 00:34:21
elbrus napisał(a):

Nie rozumiem zarzutu odnośnie braku obiektywności. Orgianizacja ? Na wysokim poziomie, nie wiem do czego się kolego docelowo czepiasz ? Jakiś przykład odnośnie orgianizacji, a nie tego, czy np. kibel był zbyt mały, w klubie za gorąco i parkiet niewystarczający ? Jak można orgianizować konkurs w takich warunkach ? Jak widziałeś, była podjęta próba więc - MOŻNA :) Jak można tańczyć ? Pisze tą wiadomość właśnie namacalny, żyjący i oddychający dalej dowód. Odniesienia z sms`em nie ogarniam. Jak masz już ochotę i chcesz krytykować, to rób to konstruktywnie i zrozumiale, żeby każdy wiedział, o co Ci chodzi.
Dobry ze mnie chłopak, tylko ludzie mnie wku***iają !
elbrus
Pussy

(zbanowany)

mężczyzna

#170176 | Dodano: 13.10.2011 00:54:56
""""Po prostu wiesz już, że na Panzernacht nie warto przychodzić i tyle. Nikt Cię nie zmusza również do bycia w fanclubie Rammstain."""" Pariser napisala. .... To,ze pancernacht to nic ciekawego, to dawno wiem. Fanclub, kto to pierwszy napisal(?) Czytam tu czasami info na temat Rammstain .Nie jestescie partia , organizacją, zrzeszeniem ,... dlatego tym bardziej moge sie wypowiedziec obiektywnie w sprawach tego kurnika i tyle :-) dziekuje za wypowiedz
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#170177 | Dodano: 13.10.2011 07:33:06
Ok, ale w tym momencie wypowiadamy się już tylko na temat konkursu. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do organizacji jakiejś imprezy czy organizacji o nazwie Feuerrader to odsyłam do innych wątków. Chętnie odpowiemy na Twoje argumenty.

PS. Zresztą jakie mogą być argumenty osoby, która nie umie nawet poprawnie napisać nazwy zespołu...?
Sonne
Zerstörer

kobieta

#170186 | Dodano: 13.10.2011 10:56:49
Diesel napisał(a):
PS. Zresztą jakie mogą być argumenty osoby, która nie umie nawet poprawnie napisać nazwy zespołu...?

Właśnie czytam te 'zbulwersowane' posty i chciałam napisać dokładnie to samo co Ty :D No cóż, hipokryzja :P
elbrus
Pussy

(zbanowany)

mężczyzna

#170196 | Dodano: 13.10.2011 11:52:30
Za blad w nazwie oczywiscie przepraszam :-) Panie Diesel, mam nadzieje,ze tak jak w wylapywaniu "literowek" bedzie pan rownie blyskotliwy i obiektywny w dziedzinie organizacji konkursow oraz imprez :D Mam nadzieje,ze brak polskich znakow w mojej wypowiedzi nie bedzie kolejnym merytorycznym argumentem dla p. Diesla :-)
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#170198 | Dodano: 13.10.2011 11:56:56
Po pierwsze nie oftopujemy już tu. Po drugie na prawdę jestem bardzo ciekawy Twoich argumentów dotyczących obiektywizmu w konkursie oraz przy organizacji imprez (o ile w jakikolwiek sposób organizacja imprezy może być obiektywna). Zapraszam do tematu fotograficznego i Panzernachtowego. Jeśli nie masz już nic więcej do dodania to po prostu nie pisz już nic, bo szkoda nam czasu na czytanie Twoich farmazonów.
Caron
Perverse

kobieta

#170211 | Dodano: 13.10.2011 14:43:06
Ja jakoś nie zauważyłam, żeby się pan zgłosił do konkursu Flake Dance w czasie imprezy, tak więc sam pozbawił się pan szansy na wygraną.

A co do stwierdzenia 'To,ze pancernacht to nic ciekawego, to dawno wiem.' - na którym z CZTERECH poprzednich oficjalnych zlotów PN pan był?
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#170213 | Dodano: 13.10.2011 14:47:21
Caronu, nie trać czasu. Pan Dziecko nie ma nic konkretnego do napisania, więc nie zawracajmy sobie tym głowy. Tu skupiamy się na konkursie (pewnie i tak nieobiektywnym, ale cóż).
Caron
Perverse

kobieta

#170215 | Dodano: 13.10.2011 14:48:09
Pan Makler, chciałes powiedziec :P
maxłel
Moderator

mężczyzna

#170294 | Dodano: 13.10.2011 20:40:16
Trzeba było zrobić konkurs na konwulsje. Na nie zawsze jest miejsce.
patton
Zerstörer

kobieta

#170296 | Dodano: 13.10.2011 20:51:09
elbrus napisał(a):

Ja też niestety nic nie zrozumiałam, a jestem trzeźwa od tygodnia.
Canis lupus
#170298 | Dodano: 13.10.2011 20:52:10
Ludzie... nie offtopujcie, bo naprawdę zaraz polecą minusy.
Mi scusi.

slavc79
Pussy

mężczyzna

#170304 | Dodano: 13.10.2011 22:17:05
A ja mam koncepcję na konkurs i nie zawaham się jej użyć:)
flake9
Feuerspritzer

(zbanowany)

mężczyzna

#170306 | Dodano: 13.10.2011 22:34:36
A ja mam po prostu pytanie. Ten bilet do wygrania, to na który jest koncert i na jakie miejsce? Nigdzie nie ma o tym wzmianki.

Strony: 1 2 3

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 14
Zalogowani: 4
Szukaj