.:: Wygraj bilet na koncert Rammstein! ::.
W związku z nierozstrzygnięciem panzernachtowego konkursu tańca "Flake Dance" ogłaszamy nowy konkurs, w którym do wygrania są dwa bilety na koncert Rammstein! Tym razem zamiast umięjętnościami tanecznymi wykazać się musicie talentem słowotwórczym. Pytanie konkursowe jest banalne, ale zmusza do kreatywności, ponieważ premiowane będą dwie najciekawsze i najoryginalniejsze odpowiedzi. Pytanie brzmi: dlaczego właśnie ja powinnam/powinienem otrzymać bilet na koncert Rammstein? Odpowiedź musicie zawrzeć w 160 znakach, czyli tylu ile możecie wykorzystać w SMSie. Różnica jest jednak taka, że wysyłacie ją na mail konkurs@feuerrader.pl do 23 października. W ciągu kilku dni po zakończeniu konkursu ogłosimy dwójkę szczęśliwców, którzy będą mogli odebrać upragnione bilety podczas organizowanego przez fanklub Feuerräder Before Party (13.11.2011) lub w dniu koncertu. Z uwagi na popieraną przez nas akcją "antykonikową" wcześniejszy odbiór biletów nie będzie możliwy.
Bilety na koncert 14 listopada 2011 ufundowały kluby Papryka i Sfinks700 w Sopocie - współorganizatorzy Before Party i After Party przed i po występie Rammstein w Gdańsku. Szczegóły o imprezach znajdują się tutaj i na Facebooku (zachęcamy do udostępniania wydarzenia w swoim profilu).
Zapraszamy do brania udziału w konkursie.
:>
(x⊕y)² = x²⊕y²
Po prostu wiesz już, że na Panzernacht nie warto przychodzić i tyle. Nikt Cię nie zmusza również do bycia w fanclubie Rammstain.
Rozwiń to jak wytrzeźwiejesz i ochłoniesz, bo czytam 5 razy i nadal nie kumam.
Nie rozumiem zarzutu odnośnie braku obiektywności. Orgianizacja ? Na wysokim poziomie, nie wiem do czego się kolego docelowo czepiasz ? Jakiś przykład odnośnie orgianizacji, a nie tego, czy np. kibel był zbyt mały, w klubie za gorąco i parkiet niewystarczający ? Jak można orgianizować konkurs w takich warunkach ? Jak widziałeś, była podjęta próba więc - MOŻNA :) Jak można tańczyć ? Pisze tą wiadomość właśnie namacalny, żyjący i oddychający dalej dowód. Odniesienia z sms`em nie ogarniam. Jak masz już ochotę i chcesz krytykować, to rób to konstruktywnie i zrozumiale, żeby każdy wiedział, o co Ci chodzi.
PS. Zresztą jakie mogą być argumenty osoby, która nie umie nawet poprawnie napisać nazwy zespołu...?
Właśnie czytam te 'zbulwersowane' posty i chciałam napisać dokładnie to samo co Ty :D No cóż, hipokryzja :P
A co do stwierdzenia 'To,ze pancernacht to nic ciekawego, to dawno wiem.' - na którym z CZTERECH poprzednich oficjalnych zlotów PN pan był?
Ja też niestety nic nie zrozumiałam, a jestem trzeźwa od tygodnia.