.:: Flammentanz - impreza we Wrocławiu 24.09.2011 ::.
No proszę. Der Bunker był, Panzernacht będzie (zapraszamy!), za to jeśli spragnieni jesteście jeszcze większej dawki imprez (wszak wakacje dla niektórych już się kończą, dla innych jeszcze potrwają, a dla jeszcze innych są pojęciem wymarłym), to mamy coś w sam raz dla Was!
Wspólnie z wrocławskim klubem Kultowa zapraszamy Was na imprezę pod szyldem Flammentanz, która to odbędzie się w sobotę 24 września. Podczas imprezy będziecie mogli poszaleć w rytm twórczości Rammstein, a także takich przedstawicieli industrialnego grania jak, między innymi: Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Combichrist itp.
Oprawą audio-, a być może też i wizualną zajmą się: Cohonez, Colabor i Preses.
Klub mieści się przy ulicy Wita Stwosza 16 we Wrocławiu, a wjazd to jedynie 5 PLN.
ZA-PRA-SZA-MY!
Plakat (kliknij, by wyświetlić)
A wracasz zaraz po czy zostajesz na nockę?
Bo ja jeśli można w jedną stronę bym się zabrał, do Wrocławia.
Die Old
Hmm... z góry skreśliłem przyjazd na tą imprezę, ale jeśli powrót zaraz po, to może bym się pisał :)
Die Old
Teraz mi się przypomniało dopiero, że faktycznie coś wcześniej ktoś wspominał o tym zmartwychwstaniu :] Trochę szkoda, że taki bliski termin, i za gęsto z Bunkrem, koncertem i Panzerem, ale to Wrocław jest, więc lokalna frekwencja z pewnością będzie. A na wczesną wiosnę możecie pyknąć jakąś bardziej ogólnopolską edycję :] Ja raczej nieprędko zacznę znów jeździć po imprezach, więc pewnie długo jeszcze Flammen będzie mi się kojarzył z drugą edycją, która okazała się najbardziej.. ęęęę... TOTALNĄ imprezą, na której kiedykolwiek byłam :D Ale chciałam powiedzieć, że strasznie się cieszę z tej inicjatywy, powinny być imprezy w różnych miastach organizowane przez różne ekipy wspierające się nawzajem. Szkoda, że wypala to tylko na południu, no ale tak jakoś jest z tym światem :P W każdym razie duży gicior i łłłłłiiiii i trzymam kciuki, żeby się wszystko udało i w ogóle :D
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Ja też nie ale obiecuję się zjawić na kolejnej edycji ;)
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|