news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1

#160958 | Dodano: 01.08.2011 17:50:34
Czy ktoś z feuerrowiczów wybiera się może na polcon?

Wydarzeniem, które natchnęło mnie do założenia tego tematu był konwent, mianowicie Pyrcon, na którym miałam okazję poznać naprawdę sporo fanów Rammsteina. Z tego co wiem, na Polconie również będzie grupa. Miło by było gdyby było nas więcej i moglibyśmy spędzić te 4 dni razem na rammsztajnowaniu się, zwłaszcza, że koncert coraz bliżej. ;>
#160959 | Dodano: 01.08.2011 17:57:33
To podaj jakieś namiary na tę imprezę, daty, takie tam.
Mi scusi.

#160961 | Dodano: 01.08.2011 18:05:32
http://www.polcon2011.pl/

to link do oficjalnej strony imprezy. z góry uprzedzam, że nazwa 'konwent fantastyki' może dawać trochę złudny obraz bo są tam różni ludzie i rożne atrakcje.

impreza odbędzie się w dniach 25-28 sierpnia, na targach poznańskich. Noclegi są zapewnione w cenach biletu, w szkole, która znajduję się kilka minut drogi do targów.
nicr
Perverse

mężczyzna

#160966 | Dodano: 01.08.2011 19:30:14
Nie, ja nie, na takie imprezy to mój brat lata, a ja to nazywam "zlotem fifoludków" ;) Aczkolwiek sprzed roku z konwentu w Cieszynie przywiózł śmieszną fifoludkową koszulkę z jakimiś, ee, astronautami?
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
#160975 | Dodano: 01.08.2011 19:59:49
ja muszę przyznać, że na sam konwent byłam nastawiona średnio, bo to jednak nie moje klimaty. tzn. lubię niektóre odłamy fantastyki, ale no nie na tyle. zawsze jeżdżę bardziej dla ludzi. jednak, gdy na jednym panelu zobaczyłam chłopaka z tatuażem R+ i zawołałam 'o, Rammstein!' jakoś tak doszło do rozmowy i okazało się, że na sali jest więcej takich osób (akurat ta atrakcja miała w swoim zakresie m.in. podawanie swoich ulubionych zespołów) i w sumie ze wszystkimi było podobnie.
skończyło się na kółeczku na hali i rozmowach tylko o rammsteinie, maszerowaniu do links po Poznaniu i oglądaniu wszystkich zdjęć, które akurat posiadaliśmy w telefonach XD no i słuchaniu utworów R+ z lapka. więc praktycznie konwent odbył się dla nas poza tematami fantasy.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#160992 | Dodano: 01.08.2011 21:28:16
stahldraht napisał(a):
Wydarzeniem, które natchnęło mnie do założenia tego tematu był konwent, mianowicie Pyrcon, na którym miałam okazję poznać naprawdę sporo fanów Rammsteina. Z tego co wiem, na Polconie również będzie grupa. Miło by było gdyby było nas więcej i moglibyśmy spędzić te 4 dni razem na rammsztajnowaniu się, zwłaszcza, że koncert coraz bliżej. ;>

Dwa lata temu przy okazji Pyrkonu robiłem największą muzyczną imprezę towarzyszącą. Oczywiście była w klimatach R+. Rok temu motywem głównym było bodajże electro.
kuduaty
Pussy

mężczyzna

#208754 | Dodano: 01.05.2012 16:58:52
A w tym roku ktoś się wybiera na polcon? ;)

Strony: 1

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 14
Zalogowani: 3
Szukaj