Zanjomy kupil na pewnej ałukcji i teraz jest problem... :/
http://www.feuerrader.pl/forum/topic/157
.:: O biletach słów kilka ::.
Tak jak przypuszczaliśmy po wyczerpaniu puli biletów i rozpoczęciu ich nielegalnej odsprzedaży z drugiej ręki (pisaliśmy o tym tutaj) - na 10 dni przed pierwszym koncertem Rammstein w Gdańsku zaroiło się od ofert sprzedaży wejściówek i to w bardzo atrakcyjnych cenach. Jeśli ktoś nie zdążył jeszcze nabyć wymarzonego biletu przypominamy, że na naszym forum działa swego rodzaju tablica ogłoszeń, na której możecie znaleźć to co Was interesuje lub wrzucić swoją ofertę sprzedaży. W odróżnieniu od różnych serwisów aukcyjnych tutaj ogłaszacie się całkowicie za darmo i kontaktujecie ze sobą bezpośrednio finalizując transakcję. Zapraszamy do zamieszczania i korzystania z ogłoszeń. Wątek znajduje się tutaj.
Przy okazji przypominamy też, że przeznaczyliśmy cały dział forum dla ludzi szukających i oferujących transport na oba koncerty z różnych krańców Polski. Jeśli masz problem z dojazdem, chcesz się do kogoś przyłączyć lub pomóc komuś dotrzeć na koncert to zapraszamy do pisania tutaj.
Aż się zacząłem zastanawiać, czy by jednak pojechać kupując bilet po niskiej cenie od zdesperowanych koników (jak udałoby mi się chociaż tyle pieniędzy uzbierać, tylko wtedy na kilka miesięcznych by mi zabrakło:/).
Oj jak mi się humor poprawił jak zobaczyłam te desperackie ogłoszenia i aukcje.
Wystarczy, że organizator krocie zarabia i dolicza opłaty, a te ***** chcą jeszcze na fanach zarabiać.