news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 17 8 9

Dzar
Grill Master

mężczyzna

#205279 | Dodano: 02.04.2012 20:46:20
Może mój komputer jest nie taki jaki być powinien, ale mnie przez Media Go wgrywało na telefon 3 albumy godzinę ;/ Normalnie przez system WinXP idzie w kilka minut.
patton
Zerstörer

kobieta

#205280 | Dodano: 02.04.2012 20:48:16
Właśnie się dowiedziałam, że jeśli łączę się z facebookiem za pomocą aplikacji, to płacę za to, a żeby nie płacić, muszę wchodzić przez stronę m.facebook.com. To ja się pytam dlaczego nikt nie raczył mi o tym powiedzieć w salonie kiedy o to pytałam.
Canis lupus
#205281 | Dodano: 02.04.2012 20:48:51
Mi zapełnia kartę 2 GB w kilka(naśie? Ale niedługo) minut.
Win7 mam.

Patton, zawsze będziesz płaciła za pobieranie danych, chyba że operator się dogadał z FB i w ten sposób jest za darmo używanie.
W Playu tak mam.
Live Fast
Die Old
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#205282 | Dodano: 02.04.2012 20:49:59
patton napisał(a):
Właśnie się dowiedziałam, że jeśli łączę się z facebookiem za pomocą aplikacji, to płacę za to, a żeby nie płacić, muszę wchodzić przez stronę m.facebook.com. To ja się pytam dlaczego nikt nie raczył mi o tym powiedzieć w salonie kiedy o to pytałam.

Ja się dowiedziałem jak zeżarło mi 7 złotych... W sensie wiedziałem, że płacę za połączenie z internetem, ale nie zauważyłem, że jak się wyłączy to i tak działa w tle...
patton
Zerstörer

kobieta

#205285 | Dodano: 02.04.2012 20:52:25
No właśnie chodzi o to, że miało być za darmo. Niestety nikt mi nie powiedział, że owszem, za darmo, ale omijać aplikację.
Canis lupus
#205287 | Dodano: 02.04.2012 20:59:55
Sama se jesteś winna :D
Też Play?
Live Fast
Die Old
#205288 | Dodano: 02.04.2012 21:19:38
gorbaczovsky napisał(a):
Ale to SE, a nie inny sprzęt.

Przecież ja mam SE od ładnych paru lat, a obecnego od roku :] I od tego roku non stop na niego coś wgrywałam, zgrywałam, tasowałam, przenosiłam i nigdy nie było problemu.

Jedyne, co wgrywałam przez program, to coś na pamięć wewnętrzną poprzedniego telefonu i faktycznie, trwało to godzinami. To tak, jak z aparatami, też zazwyczaj dostajesz z aparatem jakiś program do ściągania i obróbki zdjęć, choć aparat się normalnie otwiera jako dysk wymienny, a do fotek masz Irfan View i Photoshopa. Jestem przeciwna instalowaniu miliardów programów do wszystkiego, skoro nie ma takiej potrzeby.

Nie no, tak na logikę mi wychodzi, że przede wszystkim powinnam była najpierw sformatować kartę w telefonie, skoro wyciągnęłam ją z aparatu, który ma (prawdopodobnie) zwalony czytnik karty pamięci, w dodatku czytnik ów nie czyta takich kart (sdhc), a zanim to odkryto, to ją usilnie próbowano w tym zepsutym aparacie formatować.

No to będzie format i od nowa cała jazda z wgrywaniem wszystkiego i z dzwonkami. Hurrra...?

Patoń, to Ty nie masz pakietu na internety...? Bez tego chyba nie da rady.
patton
Zerstörer

kobieta

#205289 | Dodano: 02.04.2012 21:22:40
gorbaczovsky napisał(a):
Sama se jesteś winna :D

W sensie że?
Canis lupus
Uhura
Feuerspritzer

kobieta

#208187 | Dodano: 23.04.2012 21:53:34
Jak wiadomo, popsuł mi się telefon i muszę kupić sobie nowego. I mogę wybrać pomiędzy tymi dwoma modelami:
- Samsung Galaxy Ace
- HTC Explorer
Kolega w domu ma tego HTC i nie za bardzo mi się on podoba, przy okazji jestem czemuś negatywnie nastawiona do tej firmy, ale słyszałam, że dobre to to jest. Jakkolwiek, bardziej mnie "przyciąga" Samsung, ale nie chcę go kupić i potem żałować. Najważniejsze dla mnie, to dobrej jakości zdjęcia oraz szybki i wygodny ekran (bez zacinania się, tak jak miałam w starym Tocco Lite). Niestety, mogę wybierać tylko pomiędzy tymi dwoma modelami *klepie biedę*.
Because in all of the whole human race there are only two kinds of men. There's the one staying put in his proper place and the one with his foot in the other one's face
#208188 | Dodano: 23.04.2012 21:55:43
Ja bym wybrał HTC.
Mój tata ma i bardzo sobie chwali.
Szybko działa, czytelny ekran, a zdjęcia... Tego Ci nie powiem.
Live Fast
Die Old
Uhura
Feuerspritzer

kobieta

#208189 | Dodano: 23.04.2012 22:00:29
gorbaczovsky napisał(a):
a zdjęcia... Tego Ci nie powiem.

"patrzy podejrzliwie*
Warum?
Because in all of the whole human race there are only two kinds of men. There's the one staying put in his proper place and the one with his foot in the other one's face
#208191 | Dodano: 23.04.2012 22:02:20
Bo nie robiłem/widziałem zdjęć nim.
Do robienia zdjęć to jest aparat, ale nie w telefonie.
Live Fast
Die Old
Uhura
Feuerspritzer

kobieta

#208195 | Dodano: 23.04.2012 22:05:22
No żebym ja ze sobą jeszcze musiała aparat wszędzie nosić...
Sama bym poprosiła współlokatora, żeby mi focie pokazał, tyle że on nie ma karty pamięci i żadnych zdjęć nie może robić.
#208197 | Dodano: 23.04.2012 22:07:06
Uhura napisał(a):
No żebym ja ze sobą jeszcze musiała aparat wszędzie nosić...
Sama bym poprosiła współlokatora, żeby mi focie pokazał, tyle że on nie ma karty pamięci i żadnych zdjęć nie może robić.

Wbudowaną pamięć ten telefon ma, może zrobić fotki zatem.
Live Fast
Die Old
stoktos
Zerstörer

kobieta

#208198 | Dodano: 23.04.2012 22:07:25
Ja mam Galaxy Ace i jestem bardzo zadowolona - świetne zdjęcia, filmiki, fajnie się na nim pisze, oraz (co najważniejsze) internet zapiernicza jak szalony :D
Uhura
Feuerspritzer

kobieta

#208200 | Dodano: 23.04.2012 22:14:10
gorbaczovsky napisał(a):
Wbudowaną pamięć ten telefon ma, może zrobić fotki zatem.

No nie wiem, co chcę zrobić zdjęcie, to się wyświetla "Proszę włożyć kartę pamięci" -.-
Lucy
Zerstörer

kobieta

#208212 | Dodano: 24.04.2012 07:56:30
stoktos napisał(a):
Ja mam Galaxy Ace i jestem bardzo zadowolona - świetne zdjęcia, filmiki, fajnie się na nim pisze, oraz (co najważniejsze) internet zapiernicza jak szalony :D

Ja mam służbowego Galaxy i też jestem bardzo zadowolona. Bez porównania do badziewnego i5800.
Life is ours, we live it our way...
Ariovista
Śnieżka

kobieta

#208260 | Dodano: 24.04.2012 15:42:50
Dwóch moich kumpli ma HTC i jeszcze nie zdarzyło im się na niego narzekać :) Ale galaxy ace też podobno jest niezły :)
...zum Glück bin ich verrückt...
#210359 | Dodano: 11.05.2012 21:25:10
HTC jest lepszy od iPhona, w Ameryce (niby taki wolny kraj) z wrażenia zakazano sprzedaż HTC.
Ja mam Samsunga Avile, jak na razie mi wystarcza. :->
'don't tread on me'

Strony: 17 8 9

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 14
Zalogowani: 5