news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 39

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#156447 | Dodano: 01.07.2011 13:14:52
Dobra, miałam założyć, to zakładam, choć już tak naprawdę to mam dość :P

Temat niniejszy służy, jak sama nazwa wskazuje, do wymieniania się poradami i opiniami na temat różnie rozumianych Łobcych.. tj, urządzeń mobilnych. Można tu też opisywać swoje historie związane z oswajaniem i tresowaniem tych przemiłych stworzeń. I tak dalej.

Żeby zagaić: moja śliczna niunia dziś o godzinie 4:17 wyrwała mnie z głębokiego snu, radośnie odtwarzając Platinę Siddharty (9th Remix aus Silicon Delta). W totalnym szoku przyciskałam wszystko, co się dało, szukając sposobu, żeby wyłączyć. I nic nie działało! W końcu jakoś się udało i chwilę później odkryłam powód tego zachowania, mianowicie przyszło mi trochę spamu na gmaila i niunia uznała za stosowne mnie o tym powiadomić :P

Poza tym popsuł się internet :( Załadowałam zdalne ustawienia z T-Mobile i chyba przez to coś się popsuło, bo aplikacje (srejsbuk, gmail, youtube, adroid market itd) działają świetnie, a sam internet nie. Wczoraj nic mi się nie otwierało, dzisiaj się otwiera strona główna gazeta.pl, ale żadna podstrona nie działa. Ja się zaszczelę :(

W ogóle to chyba nie umiem się zalogować do wifi. Sieć widzi, autoryzacja jest ok, ale nie sądzę, żeby mnie logowało. Powinna się pojawiać ikonka wifi i, na logikę, net powinien działać z prędkością neo i tak dalej. Nie wiem po prostu, gdzie jest logowanie :P

Dobra, chyba starczy na dziś :]
theBoss
Sturmwalzer

kobieta

#156496 | Dodano: 01.07.2011 17:18:17
Antonio napisał(a):
Poza tym popsuł się internet :( Załadowałam zdalne ustawienia z T-Mobile i chyba przez to coś się popsuło, bo aplikacje (srejsbuk, gmail, youtube, adroid market itd) działają świetnie, a sam internet nie. Wczoraj nic mi się nie otwierało, dzisiaj się otwiera strona główna gazeta.pl, ale żadna podstrona nie działa. Ja się zaszczelę :(

A ja mam takie podstawowe pytanko, mianowicie, czy włączyłaś sobie transfer danych? Bo jeśli nie, to nic dziwnego, że nie działał ci internet.

Antonio napisał(a):
W ogóle to chyba nie umiem się zalogować do wifi. Sieć widzi, autoryzacja jest ok, ale nie sądzę, żeby mnie logowało. Powinna się pojawiać ikonka wifi i, na logikę, net powinien działać z prędkością neo i tak dalej. Nie wiem po prostu, gdzie jest logowanie :P

Nie wiem, czy to pomoże, ale powinno o:
The siren screams without a sound.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#156620 | Dodano: 01.07.2011 23:49:07
Jakby byl wylaczony, to by nic nie dzialalo, a nie tylko internet :-) juz naprawilam. Tak jak myslalam, ta zdalna konfiguracja z Ery napsula. Nigdy tego nie robcie w ten sposob :p Na szczescie, szukajac przywracania ustawien fabrycznych znalazlam cos w rodzaju 'konfiguruj ustawienia internetu i mms' i juz smiga. Nad wifi sie popracuje, teraz mi za to neo zdechlo, w sensie domowe.. A ze Fojerejder niestety zupelnie niemobilny, to sie odmeldowuje, zanim mi transfer lipcowy zezre.

Dopisano (2011-08-31 13:33:41):

No i szlag trafił relację z procesu oswajania Stworzenia :> W zasadzie jest już oswojone (choć ciągle mnie zadziwia), umiem już aplikacje, działa mi Last, nie ma problemu z Internetem, mam już zaliczone zaawansowane zwiedzanie z dżipiesem, i takie tam. Natomiast jedna głupia sprawa - alarmy działają, jak im się chce. Już kilka razy było tak, że gdyby nie zapasowy alarm w starej Nokii, to bym nie wstała do pracy. Na przykład dziś. Albo po prostu odtwarza raz, choć ma ustawione powtarzanie (mam tak poustawiane, żeby mi co pięć minut pikało, jak się zbieram). I nie wiadomo, o co mu chodzi - próbowałam dzisiaj wyłączać, włączać, ale po prostu się nie włączał i tyle. Za którymś razem po prostu załapał i dalej już dzwonił. No po prostu robi, co chce. Może ktoś coś wie na ten temat.. Mogę oczywiście poszukać aplikacji, na wszystko są aplikacje. No ale właściwie po co inne aplikacje, skoro ta jest wporzo, tylko nie można na niej polegać :>

Dopisano (2011-09-02 11:57:30):

Aplikacja Budzik Xtreme, testu dzień pierwszy.
Fajne. Duuużo ustawień, choć jeszcze muszę trochę rozpracować. No i jest tam napisane, żeby ustawić tak, żeby go Task Killer nie zabijał, ale ja nie mam pojęcia, jak to zrobić :P W każdym razie dochodzę do wniosku, że aplikacje da się znaleźć dokładnie na wszystko..
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#165675 | Dodano: 06.09.2011 17:07:07
To twoje stworzenie wcale nie sprawia wrażenia miłego ,to jakaś dzika bestia szczerząca kły :(
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#165682 | Dodano: 06.09.2011 17:43:26
Ugryzł Cię??????
Nic nie mówiłaś. To niewychowawcze..

Zostawiłam go dziś właśnie w robocie, rzesz kurna :(
Sonne
Zerstörer

kobieta

#168910 | Dodano: 27.09.2011 22:50:13
Za kilka dni będę miała możliwość kupna nowego telefonu. Nie znam się na tych nowych modelach i chciałabym zasięgnąć Waszej opinii. Waham się pomiędzy tymi modelami:

Samsung Galaxy Pro:

Ma średnie opinie, ale ma klawiaturę taką, jaką bym chciała. Chociaż jest jeszcze jedna sprawa, miałam do czynienia z trzema innymi Samsungami i niestety, ale nie 'pracowało' mi się z nimi dobrze.

Nokia C3

Fajna, ale szkoda, że nie ma dotykowego ekranu.

Nokia C3-01

Nokia X3-02

Wszystkie fajne, podobają mi się, mają to co chcę, żeby miały, ale poza tym nic nie mogę powiedzieć :P Skłaniałabym się ku jakiejś Nokii (raczej tej C3), ale ostatnio nie słyszałam zbyt dobrych opinii o tej firmie... A przecież robiła najlepsze telefony (wytrzymałe itp.). Help :(
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#168911 | Dodano: 27.09.2011 22:55:32
Kiedys Nokia robiła. Ale teraz się tak stacza, że robi telefony takie, by wytrzymywały rok,a później trzeba kupic kolejny. Ta firma "zmądrzała" po świetnej legendarnej komórce dla firm, której bateria trzymała 2 tygodnie, a sam produkt był bez zarzutu.
Sonne
Zerstörer

kobieta

#168913 | Dodano: 27.09.2011 22:59:56
Czyli odradzasz Nokię? Ale ja tak lubię te telefony ;( Te nowe serio są takie mało trwałe?
nicr
Perverse

mężczyzna

#168915 | Dodano: 27.09.2011 23:02:49
Co do samsungów to mam monitor, laptopa i tlefon, przy czym telefon nie zawiesil sie nigdy, a jedyna usterka jaką ma to usterka mechaniczna związana z wyszarpywaniem go z kieszeni spodni (chodzi o taki wichajster w miejscu gdzie wpinam słuchawki). Niestety nie wiem jak się to przekłada na inne spzety w tym telefony nowsze od mojego (bezawaryjnie od 3 lat :P), poza tym kazdy jest innym typem uzytkownika i nie jeden raz widzialam dodupne recenzje, bo ludzie czasem maja wymagania z kosmosu albo różny stopien szacunku do zakupionego przedmiotu.
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#168917 | Dodano: 27.09.2011 23:09:45
Nokia C3-05. Co prawda nie ma w tym spisie, ale posiadam i jestem bardzo zadowolony. Może coś z tej serii?
pariser
Moherator

kobieta

#168920 | Dodano: 27.09.2011 23:21:48
Koleżanka ma służbową Nokię C-3, jest bardzo zadowolona. Nie ma ekranu dotykowego, ale sprawuje się bez zarzutów.
Ja polecam SE, mam xperię x-8, a Antonio xperię x-10 mini pro :)
Mi scusi.

Sonne
Zerstörer

kobieta

#168921 | Dodano: 27.09.2011 23:22:26
Diesel napisał(a):
Nokia C3-05. Co prawda nie ma w tym spisie, ale posiadam i jestem bardzo zadowolony. Może coś z tej serii?

Tej Nokii nie ma w ofercie. A jak długo ją masz?

Nicr, sprzęd komputerowy też mam Samsunga i jestem zadowolona :) Ale telefony były szczególnie nietrafione... Muliły, przeszkadzała mi też ich obsługa. Dlatego trochę waham się przed wyborem tego Galaxy...

Dopisano (2011-09-27 23:23:11):

Paryś, obecnie mam SE i wiem, że nigdy więcej się na niego nie zdecyduję :P
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#168923 | Dodano: 27.09.2011 23:23:44
2 miechy, ale z opinii kolegi, który ma Samsunga wiem, że działa lepiej niż jego i szybciej.
pariser
Moherator

kobieta

#168924 | Dodano: 27.09.2011 23:24:32
Ja znów jakoś nie mogę się przekonać do Samsungów, zatem wybierz coś pod swój gust. SE \m/ :P
Mi scusi.

Sonne
Zerstörer

kobieta

#168925 | Dodano: 27.09.2011 23:25:07
Ale żeby toto wytrzymało te dwa, trzy lata :(

Dopisano (2011-09-27 23:25:50):

Mój obecny SE muli jak cholera, zawiesza się, wyłącza, nie chce wysyłać smsów, no dupa totalna :P A jak długo masz tego swojego, Pariser?
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#168928 | Dodano: 27.09.2011 23:28:02
Ja mam Nokię C2-01, jestem z niej bardzo zadowolona. Bierz C3. :D

Dopisano (2011-09-27 23:29:41):

Ale no. C3-01. Chyba, że tej C3 odpowiada Ci szerokość. Bo one są dość nieporęczne.
pariser
Moherator

kobieta

#168929 | Dodano: 27.09.2011 23:31:02
Mam od stycznia, działa normalnie. Zdarzyło się, że nie wysłał mms-a, albo do Rammcia poszło 15 sms-ów :P Nie sprawia jednak większych kłopotów. Podłączałam do kompa za pomocą kabla i też dało się wszystko zrobić co chciałam.
Mi scusi.

Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#168930 | Dodano: 27.09.2011 23:32:14
Te 15 smsów do Rammcia to z miłości!. :D
stoktos
Zerstörer

kobieta

#168934 | Dodano: 28.09.2011 00:04:43
Ja mam Samsunga Galaxy, poprzednio też miałam Samsunga (Delphi) i z obu jestem baardzo zadowolona. Nokii bym nie wybrała już nigdy, bo źle mi się je użytkuje :P
Sayuri
Panzermeister

kobieta

#168937 | Dodano: 28.09.2011 00:20:20
Mam Nokię N97 chyba mini (brązowa taka). Sms wysyła, FB i net działa dobrze, czasami zatnie się tylko blokada od dotykowego ale to przez moje "szybkie" użytkowanie. Spadła mi na ziemię ze sto razy odkąd ją posiadam, a nie ma na niej nawet ryski. Wcześniej miałam niezniszczalną N95 8GB (czarną) i po dwóch latach poleciała mi łza przy sprzedaży taka byłam z nią związana ale wiadomo do nowości człowieka ciągnie :P.
A wzięłabym teraz N7 Communicator.
Religię, poglądy polityczne, gust i dupę każdy ma swoją.

Strony: 1 2 39

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 15
Zalogowani: 5
Szukaj