Strony: 1 2
.:: Składki na fukcjonowanie fanklubu ::.
W związku z planowanymi działaniami promocyjnymi fanklubu, a także coraz większą liczbą odwiedziń naszego portalu, a co za tym idzie, koniecznością wykupienia lepszego serwera Zarząd FR zdecydował o wprowadzeniu fanklubowych składek rocznych. Składki, na szczęście niewysokie, pozwolą nam lepiej zarządzać całym portalem, podejmować decyzje inwestycyjne, organizować konkursy z nagrodami, a być może też udzielać się charytatywnie. Po długich wewnętrznych negocjacjach postanowiliśmy wprowadzić 3 pakiety składek w zależności od dostępu do różnych funkcji oraz... jednej składki specjalnej!
Pakiety składek prezentują się następująco:
Pakiet Alter Mann - 1 zł./rok - możliwość logowania się, dostęp do newsów i działów "Zespół" oraz "Twórczość" czyli podstawowych informacji o zespole Rammstein.
Pakiet Pussy - 3 zł./rok - to samo co w pakiecie Alter Mann + dostęp do działu "Fanklub" oraz na forum, ale bez możliwości pisania.
Pakiet Halleluja - 5 zł./rok - pakiet pełny ze wszystkimi dostępnymi obecnie funkcjami, obejmujący możliwość pisania na forum i czacie.
Bez uiszczenia składki użytkownik będzie miał dostęp tylko do newsów.
A teraz niespodzianka. Po wykupieniu pakietu Halleluja istnieje możliwość dokupienia pakietu moderatora! W związku z ważną i odpowiedzialną funkcją w tym wypadku składka jest aktualna przez miesiąc i wynosi 20 zł. Wykupienie tego pakietu umożliwia dostęp bez ograniczeń do wszystkich funkcji moderatorskich, m.in. kasowanie i edycja postów, nakładanie minusów, możliwość tworzenia newsów i wiele innych.
Składki będą zbierane do 30 kwietnia. Po tym czasie nastąpi kilkudniowa weryfikacja oraz lekka modernizacja portalu. Każdy składkowicz w swoim profilu oraz nad avatarem będzie miał zaznaczony wykupiony pakiet.
Na koniec numer konta do opisanych składek:
ING BŚ 75 1050 1520 1000 0022 8555 0725
Tomasz Konrady, Poznań.
W tytule wpłaty proszę wpisać: wybrany pakiet oraz swój nick. Wpłaty można robić w kilka osób naraz.
Mamy nadzieję, że te niezbyt wysokie składki nie spowodują spustoszenia w waszych portfelach, a każda złotówka pozwoli nam na lepsze funkcjonowanie, działania promocyjne i inne przedsięwzięcia, także artystyczne i związane m.in. z inicjatywami fanowskimi na koncertach. W imienu Zarządu FR dziękujemy.
(x⊕y)² = x²⊕y²
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
W sensie nie że pakiet, tylko ze moderator. Taki zeby prał mi, sprzątał, ugotował itd.
(x⊕y)² = x²⊕y²
To że moje konto, to nie znaczy, że moja kasa. To wszystko idzie do wspólnego budżetu i do każdej zebranej i wydanej złotówki będziecie mieli dostęp w nowo stworzonym dziale, żeby się do nas nikt nie przyczepił (Urząd Skarbowy, producent, ZAIKS itp.)
"Ludzie i Dzieciaki , kto zatrudnia trutnia shagwest-a (?) kim jest ten koles z gimnazjum." ~ 15astolatek :D
Albo nie jem dwa tygodnie i mam Alter Manna.
Rozumiem, że pakiet "Ohne Dich" jest bezpłatny?
Die Old
To że moje konto, to nie znaczy, że moja kasa. To wszystko idzie do wspólnego budżetu i do każdej zebranej i wydanej złotówki będziecie mieli dostęp w nowo stworzonym dziale, żeby się do nas nikt nie przyczepił (Urząd Skarbowy, producent, ZAIKS itp.)
Czy ja powiedziałam, ze dla siebie kasę trzepiesz? Cel szczytny trza wyłuskać resztę drobniaków na tego moderatora...
Jednakże chyba warto żeby czytać i pisać te gryzmoły ;p
du kommst hier nicht mehr raus
Strony: 1 2