news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 163 64 65

Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#210853 | Dodano: 16.05.2012 20:38:15
Klikasz na dole, że chcesz więcej. :P
nicr
Perverse

mężczyzna

#210854 | Dodano: 16.05.2012 20:43:02
Np. tu: http://sycblog.com/2010/01/22/winter/#more-184 :P
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
Sonne
Zerstörer

kobieta

#210931 | Dodano: 17.05.2012 23:31:34
Ariovista napisał(a):
Sonne napisał(a):
Ariovista napisał(a):
Raczej nie, jeśli chcesz uniknąć efektu obciążenia, może spróbuj tych w sprayu, bez spłukiwania, też podobno są niezłe.

Kupiłam dzisiaj taką:

Wypróbuję przy najbliższym myciu :)

Koniecznie daj znać jak efekty :)

Użyłam jej dzisiaj pierwszy raz. Bardzo fajnie się ją nakłada. Do tej pory miałam dwufazową odżywkę z Biovaxu, którą musiałam ciągle mieszać i nie było to wygodne :P Ok, odżywka z L'Oreala miała: ułatwiać rozczesywanie i zwiększać objętość włosów. Pierwsze zadanie wykonane perfekcyjne, naprawdę fajnie czesze się po niej włosy. Poza tym ładnie pachnie :) Natomiast jeśli chodzi o zwiększenie objętości, to niestety nic nie zauważyłam, poza tym, że włosy nadają się do ponownego mycia. Wyglądają na tłuste. Zobaczę, może jutro będzie lepiej (czytaj: w nocy wytrę odżywkę w poduszkę :P). Nie nakładałam dużo odżywki, obawiając się właśnie tego 'efektu' tłustych włosów, ale niestety nic to nie dało :<
Ariovista
Śnieżka

kobieta

#210943 | Dodano: 18.05.2012 12:05:48
Sonne napisał(a):
Użyłam jej dzisiaj pierwszy raz. Bardzo fajnie się ją nakłada. Do tej pory miałam dwufazową odżywkę z Biovaxu, którą musiałam ciągle mieszać i nie było to wygodne :P Ok, odżywka z L'Oreala miała: ułatwiać rozczesywanie i zwiększać objętość włosów. Pierwsze zadanie wykonane perfekcyjne, naprawdę fajnie czesze się po niej włosy. Poza tym ładnie pachnie :) Natomiast jeśli chodzi o zwiększenie objętości, to niestety nic nie zauważyłam, poza tym, że włosy nadają się do ponownego mycia. Wyglądają na tłuste. Zobaczę, może jutro będzie lepiej (czytaj: w nocy wytrę odżywkę w poduszkę :P). Nie nakładałam dużo odżywki, obawiając się właśnie tego 'efektu' tłustych włosów, ale niestety nic to nie dało :<

To kiepsko, odżywki w sprayu z założenia nie powinny obciążać włosów. Jeśli chodzi o ułatwianie rozczesywania, to chyba pod tym względem wszystkie odżywki Loreala się dobrze spisują, a przynajmniej wszystkie te, których używałam.
...zum Glück bin ich verrückt...
Sonne
Zerstörer

kobieta

#210945 | Dodano: 18.05.2012 12:26:42
Ariovista napisał(a):
To kiepsko, odżywki w sprayu z założenia nie powinny obciążać włosów. Jeśli chodzi o ułatwianie rozczesywania, to chyba pod tym względem wszystkie odżywki Loreala się dobrze spisują, a przynajmniej wszystkie te, których używałam.

Dzisiaj rano nie było już źle, włosy wyglądały normalnie. Pewnie wytarłam odżywkę w poduszkę... :P Ale gdybym miała umyć rano głowę i nałożyć odżywkę, to cały dzień chodziłabym z 'tłustymi' włosami. No nic, po prostu będę ją nakładać od karku w dół.
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#210947 | Dodano: 18.05.2012 12:42:23
Spróbuj w jakiś wolny dzień, czy ona się czasem po jakimś czasie we włosy nie wchłania tak, że jej nie widać.
Sonne
Zerstörer

kobieta

#210949 | Dodano: 18.05.2012 13:13:44
Trzeba będzie ;)

Strony: 163 64 65

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się