news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 130 31 32

yana
Sturmwalzer

kobieta

#188667 | Dodano: 13.12.2011 22:22:19
Nie, nie jest to nic gorszego, jednakże wielu osobom wydaje się, że ludzie są pełnowartościowi i spełnieni tylko w parach.
Wiolek
Feuerspritzer

kobieta

#188715 | Dodano: 13.12.2011 23:08:50
Tak dawno mnie tu nie było, a tu taki fajny temat się rozkręca ;). Przez najbliższe lata nie mam zamiaru być w związku, bo uwielbiam być wolna i nie mam z tym problemu. Co do tego ideału. Dużych wymagań nie mam, jeżeli nie spędza pół dnia przed lustrem, no to luz. Najważniejsze jest to, aby miał coś w głowie ;)
A zasadził panu ktoś kopa gdzieś?
kura z biura
Sturmwalzer

kobieta

#188743 | Dodano: 14.12.2011 00:28:43
Dhr, dobrze, że dodałaś "z przyzwyczajenia", bo już myślałam, ze tak w ogóle.
dhr
Panzermeister

kobieta

#188744 | Dodano: 14.12.2011 00:33:47
nie, tak w ogóle to nie, aż tak radykalna nie jestem. Choć związać się z osobą wyznania katolickiego już bym nie mogła. Ale w mniej wymagających relacjach wystarczy mi, że ludzie wiedzą, co robią; latanie ze święconką "bo się chodzi" mnie mierzi.
feed your dreams to fishes
NoRcia
Pussy

kobieta

#188857 | Dodano: 14.12.2011 18:21:42
wrONa napisał(a):
Hmmm tak w temacie...

mlody> i jak tam z Ilonką było?
georg> nieźle, nieźle, ale dowiedziałem się ze ma chlopaka dopiero po fakcie
mlody> upss.. powiedziała Ci o tym?
georg> hmm.. mozna tak powiedziec, zrozumiałem inspiracje do zrobienia filmu Testosteron
mlody> co to znaczy?
<georg> robimy to od tyłu, a ona bierze telefon i smsa pisze, ja się pytam do kogo pisze, a ona mówi ze do swojego chlopaka
mlody> :/
georg> wpienilem sie troche, no ale przerwac nie moglem już, rozumiesz
mlody> noormalne ;]
georg> patrze pozniej w jej wiadomosci wyslane a tam ostatnia wiadomość 'ja Ciebie tez bardzo kocham'
mlody> masakra... :/

Szara rzeczywistość

Może powiem dość zwyczajnie , ale nie ma się co przejmować . Nie pierwsza nie ostatnia. Dokładnie "Szara rzeczywistość "

Dopisano (2011-12-14 18:23:56):

Wiolek napisał(a):
Tak dawno mnie tu nie było, a tu taki fajny temat się rozkręca ;). Przez najbliższe lata nie mam zamiaru być w związku, bo uwielbiam być wolna i nie mam z tym problemu. Co do tego ideału. Dużych wymagań nie mam, jeżeli nie spędza pół dnia przed lustrem, no to luz. Najważniejsze jest to, aby miał coś w głowie ;)

To podobnie jak i ja - nie mam zamiaru się wiązać z kimś ,bo może i przez chwilę da Ci to jakieś szczęście , ale potem... Płakanie po kątach i tego typu rzeczy , nie dziękuję :)
reiter
Panzermeister

kobieta

#188860 | Dodano: 14.12.2011 18:32:47
Ostatnio, mając sporo czasu na przemyślenie, wytworzyłam teorię światopoglądową.

Ludzie są jak drzewa na brzegu rzeki życia. Często nurt je zabiera i płyną wraz z wodą. Ale jeśli osiądą na mieliźnie, to nie należy się przy nich zatrzymywać, bo się rzeka rozleje, tylko płynąć dalej i nie oglądać się.

No, to to jest teoria. Praktyka jest taka, poznałam cudowną dziewczynę, ale związki z psychiatryka nie koniecznie wyjdą wszystkim na dobre ;)
Gdyby zające miały na grzbietach chlorofil
nie można byłoby ich osiodłać
nicr
Perverse

mężczyzna

#188885 | Dodano: 14.12.2011 20:16:05
Prawie jak mój kolega, który na maturze ustnej z polskiego, który dostał filozoficznego olśnienia i wysnuł teorię, że miłość jest jak drzewo, które nie tylko musi wyrosnąć na odpowiednim gruncie ale i być np. podlewane :>
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
patton
Zerstörer

kobieta

#188886 | Dodano: 14.12.2011 20:18:12
No i co z tych wszystkich teorii wynika? Jedno wielkie gówno, powiadam. Nie przekłada się to na poprawę samopoczucia i tak, więc o dupę potrzaskać.
Canis lupus
nicr
Perverse

mężczyzna

#188888 | Dodano: 14.12.2011 20:19:38
Dostał punkty za odpowiedzi na pytania czy coś w ten deseń, więc się przekłada :D
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#188895 | Dodano: 14.12.2011 20:33:22
nicr napisał(a):
Prawie jak mój kolega, który na maturze ustnej z polskiego, który dostał filozoficznego olśnienia i wysnuł teorię, że miłość jest jak drzewo, które nie tylko musi wyrosnąć na odpowiednim gruncie ale i być np. podlewane :>

Rozumiem, że mam dziewczynę często olewać, i to dosłownie? :D

Cóż.
Live Fast
Die Old
nicr
Perverse

mężczyzna

#188896 | Dodano: 14.12.2011 20:34:39
A drzewo olewasz czy podlewasz? Bo jak olewasz i przetrwa, to musisz pić dużo wody i - przepraszam za wyrażenie - sikać prawie samą wodą...
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#188898 | Dodano: 14.12.2011 20:42:49
Ta rozmowa chyba nigdzie nie prowadzi, Maryś :D
Live Fast
Die Old
nicr
Perverse

mężczyzna

#188899 | Dodano: 14.12.2011 20:43:53
Ale na maturze punkty byly, no! A wniosek powinien być, że o uczucia wszelakie trzeba dbać i nie robić nic, co powodowało by zwątpienie w nie.
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
patton
Zerstörer

kobieta

#188904 | Dodano: 14.12.2011 20:51:49
Ale jak się dba o uczucia? Albo się coś czuje, albo nie. Można dbać o osobę lub zwierzaka, czy też o przedmiot, ale o uczucie chyba nie.

Czepiam się, bom głodna, a że żarcie kocham, tom kąśliwa glista ;p
Canis lupus
nicr
Perverse

mężczyzna

#188907 | Dodano: 14.12.2011 20:53:02
Ale to w sumie wniosek z tego wynurzenia o drzewie, sama nie wiem, bo nie mam takich przemyśleń. Być może chodzi o takie rzeczy, jak nie zawodzenie drugiej osoby i inne riki-tiki.
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#188908 | Dodano: 14.12.2011 20:54:14
Wpierw trzeba mieć tę osobę :D
Potem to już leci - i albo wszystko pójdzie dobrze, albo się rozsypie :D
Live Fast
Die Old
marqina
Feueranfänger

kobieta

#208660 | Dodano: 29.04.2012 22:17:37
patton napisał(a):
Ale jak się dba o uczucia? Albo się coś czuje, albo nie. Można dbać o osobę lub zwierzaka, czy też o przedmiot, ale o uczucie chyba nie.

Nie jestem fanką teorii, że miłość jest na zawsze, bo nie jest... Przede wszystkim po latach małżeństwa - czy 70 latkowie się kochają? Wydaje mi się, że nie, ale jeżeli się kochali to siępo prostu ogromnie szanują. I mają o czym pogadać.
A wracając - myślę, że jeżeli ktoś dostatecznie zalezie Ci za skórę, to i miłości przechodzi. No zdarza się, zdarza, że koleś pije i bije, a babka go kocha (dobór stron w sytuacji przypadkowy), ale właściwie, to nie wiem, czy go kocha, czy jest z jakiejś mocno "chrześcijańskiej" rodziny, co jej będzie wstyd jak weźmie rozwód. Albo coś w ten deseń.
nicr
Perverse

mężczyzna

#208661 | Dodano: 29.04.2012 22:21:56
Ale piękny wątek odkopalaś :))
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
marqina
Feueranfänger

kobieta

#208663 | Dodano: 29.04.2012 22:27:12
Hahaha, no ba:) Temat rzeka. Nic, tylko pisać:))

Strony: 130 31 32

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 18
Zalogowani: 5
Szukaj