news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 35

.:: Greatest Hits w 2011 r.? ::.

Powiązane:

» reforma.com

Informacja:

» rammstein.com.mx

» damian k

W ostatnich dniach pojawiła się ciekawa plotka. Meksykański fanklub rammstein.com.mx powołując się na wywiad udzielany lokalnej gazecie Reforma, przytoczył słowa Paula. Podobno gitarzysta w rozmowie zdradził, iż w 2011 r. świtało dzienne ujrzy zapowiadana wcześniej składanka z największymi hitami Rammstein. Będzie ona wzbogacona niepublikowanymi utworami i co ciekawsze bonusowym dyskiem DVD, zawierającym niespodziewany materiał.

Wszystko brzmi pięknie, ale trochę kłóci się z wcześniejszymi założeniami wydawniczymi. Składanka hiciorów rzeczywiście jest planowana, ale miała się ukazać przed rozpoczęciem specjalnej trasy koncertowej. Trasa ta miała objąć przekrój całej twórczości zespołu i to nie tylko w tradycyjnej formie, ale także akustycznej. Tymczasem wątpliwe, aby Rammstein występował przez kolejne dwa lata. Żadna z tych informacji, nie ma jednak oficjalnego potwierdzenia. 

.:: 20.11.2010 15:29:32 by vater ::.
#119874 | Dodano: 20.11.2010 16:57:06
Ja tam cieszę się na myśl o tych niepublikowanych kawałkach i bonusowym DVD :)
Pytanie tylko jaki będzie efekt końcowy :P
You Can't Escape Your Destiny
Spider
Zerstörer

mężczyzna

#119878 | Dodano: 20.11.2010 17:28:10
Autor napisał(a):
bonusowym dyskiem DVD, zawierającym niespodziewany materiał

Czyżby Rysiowe sekstaśmy?

Wszystko pięknie i ładnie, ale jakoś tak zbyt szybko jak na nich.
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
mrskruspe
Feuerspritzer

kobieta

#119879 | Dodano: 20.11.2010 17:29:50
Ja także jestem za i mam nadzieję, że tak plotka stanie się faktem i projekt dojdzie do skutku. :> Przydałoby się kolejne DVD oraz kawałki, które dotychczas nie ukazały się na żadnej z płyt... < 3

I wanna be his cigarette.
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#119880 | Dodano: 20.11.2010 17:30:24
To ja zapytam tak:
- czy istnieje realna szansa na to, żeby Rammstein po powrocie z Afryki zagral koncerty w Europie nie będące promocją skladanki z debestofami?

Dopisano (2010-11-20 17:31:36):

BTW - ja nie chcę nic mówić, ale jak na mnie to wydanie skladanki DVD zwiastuje ostatni odcinek kariery R+
Coś mądrego.
#119881 | Dodano: 20.11.2010 17:31:55
Spider napisał(a):

Dlaczego zbyt szybko?
So say we all.
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#119882 | Dodano: 20.11.2010 17:32:14
Mnie też news cieszy - jeśli na DVD dadzą choćby tylko klipy powstałe od 2004 roku wzwyż, to już będę zadowolony. A jeżeli wśród niepublikowanych utworów znajdzie się "Jeder Lacht", to już w ogóle będzie to najlepszy album Rammsteina od czasów "Mutter" ;)
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
nicr
Perverse

mężczyzna

#119883 | Dodano: 20.11.2010 17:32:53
Czy ja coś nie przebąkiwałam, że czuję, że teraz to już tylko de best of czyli grejtest hits? W każdym razie w kolanach czułam rok 2012.
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
mrskruspe
Feuerspritzer

kobieta

#119885 | Dodano: 20.11.2010 17:33:23
Spider napisał(a):

Zbyt szybko? Są zespoły, które już po 3, 4 płytach wydają płytę The best of. I to jest za krótko, według mnie bezsens, bo ile hitów może być na raptem trzech płytach. No ale R+ ma już na swoim koncie całe 6... Myślę, że to w sam raz, tym bardziej że hiciorów się już uzbierało.. :)

Cohonez
Administrator

mężczyzna

#119886 | Dodano: 20.11.2010 17:34:01
Ciekawe jak to się ma do planów odnośnie Emigrate 2 i albumu R+ w 2013.
Coś mądrego.
mrskruspe
Feuerspritzer

kobieta

#119887 | Dodano: 20.11.2010 17:36:00
Cohonez napisał(a):
Dopisano (2010-11-20 17:31:36):

BTW - ja nie chcę nic mówić, ale jak na mnie to wydanie skladanki DVD zwiastuje ostatni odcinek kariery R+

Kurcze może i masz trochę racji... to by się nawet składało w całość. Koniec kariery- płyta the best of + DVD przedstawiające R+ i przekrój całej kariery... Ale oby to były tylko przypuszczenia... :(

nicr
Perverse

mężczyzna

#119888 | Dodano: 20.11.2010 17:36:34
Ja byłam zdziwiona, że w ogóle zebrali się i wydali LIFAD.

Myślę, że na Emogrejt 2, 3 i 666 znacząco to nie wpłynie, ale dla mnie kolejna płyta Rammstein to w ogóle byłaby raczej wymęczona abstrakcja, która mogłaby powstać przy dośc optymistycznych założeniach.
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#119889 | Dodano: 20.11.2010 17:39:27
Moim zdaniem - to wszystko farmazony. Podobnie wydanie albumu w 2013 roku. To orientacyjna data, którą ktoś napisał i zrobił burzę w szklance wódy.

The Best Of wydadzą z DVD - nic nowego. Tak ostatnio zrobił Soundgarden przy reunionie.

A co do niewydanego stuffu - fajnie, ale będą to pewnie jakieś Ajzenmany czy utwory, z których coś późnij powstało, nic nowego.

I przy całym uwielbianiu dla Pawła - tyle rzeczy zapowiadał i nic się nie ukazało, że mu po prostu trudno wierzyć.
Live Fast
Die Old
#119890 | Dodano: 20.11.2010 17:40:29
gorbaczovsky napisał(a):
A co do niewydanego stuffu - fajnie, ale będą to pewnie jakieś Ajzenmany czy utwory, z których coś późnij powstało, nic nowego.

Na to liczę! Seid Bereit, chodź do mnie! :D
So say we all.
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#119891 | Dodano: 20.11.2010 17:40:30
Jak na mnie - nie mam pojęcia jak mialby wyglądać kolejny album R+. Jeśli już mialbym obstawiać, to chcialbym, żeby byl wolny od radosnych pierdów w stylu Pussy, mial więcej piosenek podszytych emocjami (vide Donaukinder i Wiener Blut) i ociupinkę więcej elektoniki.

Zaraz po wydaniu LIFAD chlopaki wspominali, ze 18 piosenek zostalo zarejestrowanych, zaś te, które ostatecznie nie zostaly umieszczone na albumie chcieli albo wydac, albo zniszczyc.

Widze jednak, ze miękną z czasem:>
Coś mądrego.
#119892 | Dodano: 20.11.2010 17:40:33
Czyżby Paul uznał, że po Rosenrot nagrywając LIFAD zasłużyli na best of? :B
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
LimaK
Panzermeister

Rammstein - Sonne

mężczyzna

#119896 | Dodano: 20.11.2010 17:42:17
Ciekawe to wszystko... oby tylko te niepublikowane dotychczas kawałki nie okazały się sucharami typu "Eisenmann (demo version)".
Jednak jeśli okażą się bardzo dobre to będziemy narzekać, że nie znalazły miejsca na dotychczasowych albumach :P
You Can't Escape Your Destiny
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#119898 | Dodano: 20.11.2010 17:46:05
Myślę, że wieszczenie zgonu R+ tylko na podstawie faktu wydania "Greatest Hits" jest przedwczesne. Gdyby tak było, to Depeche Mode poszłoby do piachu gdzieś koło 1985 roku ;)

Po prostu trzeba zapchać czymś rynek - w 2011 miną dwa lata od wydania "LIFADA", następny album nie wiadomo kiedy i czy w ogóle, więc to idealny czas na rzucenie publice takiego składaka. Decyzja czysto biznesowa i nie ma co lamentować.
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
Spider
Zerstörer

mężczyzna

#119900 | Dodano: 20.11.2010 17:47:13
Shagwest napisał(a):
gorbaczovsky napisał(a):

Na to liczę! Seid Bereit, chodź do mnie! :D

Ooo, otóż to!

Zbyt szybko ze względu na samo wydawnictwo, nie samo DeBestOf. Jestem w pełni uświadomiony, że niektóre gwiazdeczki po dwóch latach już wypuszczają takie cusie :> Mam cichą nadzieje na klip do Das Modell :)
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
nicr
Perverse

mężczyzna

#119901 | Dodano: 20.11.2010 17:47:18
Cohonez, jakbyś przeliczył te utwory na pieniądze to też byś zmiękł :P

Eisenmann to suchar-niesuchar, bo po prostu jest utowrem specyficznym. Ja na przykład nie wyobrażam sobie kolejnego albumu w ogóle, bo bardzo prawdopodobne, że znalazły by się na niej 3-4 dobre kawałki i to na tyle... Ale dla pieniędzy...

Feyd, ja chyba serio jestem z Toba spokrewniona :P W sumie tak to mogliby się zwijać po LAB, które wydali wszkaże po dwóch albumach.
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²

Strony: 1 2 35

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 32
Zalogowani: 19