Strony: 1 2
.:: Koncerty w Afryce Południowej! ::.
Rammstein idzie na całość. Po zapowiedzianych na styczeń 2011 występach w Australii, zespół ma zamiar zagrać tam, gdzie ich jeszcze nie było. Mianowicie w Afryce Południowej!
Pierwszy z zapowiedzianych show odbędzie się 9 lutego na Grand Arena w Cape Town a z kolei 11 lutego Rammstein da występ na Coca-Cola Dome w znanym z choćby filmu "District 9" Johannesburgu. Bilety na te egzotyczne koncerty będzie można zakupić już od poniedziałku.
Czy to koniec koncertów? Z tego co wiadomo wciąż nie. Rammstein ma dość rozległe plany koncertowe, które w przyszłym roku powrócą do Europy. O tym jednak napiszemy kiedy indziej;)
Żeby tylko seta choć trochę zmienili a nie w kółko to samo grali :P
:) Spodek! Spodek!
Die Old
Nagrają tam koncertowe dvd, na którym wuwuzele zagłusza fakt, że Till używa playbacku, puszki, surowego jajka czy co kto woli :>
(x⊕y)² = x²⊕y²
Bilety mają nie takie drogie, bo za miejsca stojące życzą sobie 115 złotych w przeliczeniu.
Przelot wraz z dwoma dniami przerwy tamże - od ponad 5 tysięcy do prawie 10 tysięcy z jedną lub dwoma przesiadkami. W dwie storny naturalnie (to dla katowickiego portu lotniczego w Pyrzowicach).
Ewentualnie można się pokusić o wylot z Warszawy - wtedy to będzie koszt mniejszy, bo 3,5 do 8 tysięcy. Też z przesiadkami.
Najtaniej udało mi się znaleść bezpośredni lot do Johannesburga za 2,4 tysiąca, ale trzeba zostać na miejscu tydzień i ryzykować kulkę w slamsach/spać na lotnisku i udwać Toma Hanksa z "Terminalu".
Die Old
Aha, gwoli wszystkiego - szukając dat i cen, znalazłem takie coś u nas na forum.
Hmmm :)
Die Old
A już na pewno by to uczynili, gdyby spożyli odpowiednią ilość alkoholu ;)
Die Old
Tanio to nie jest i jeszcze ryzyko ołowicy popostrzałowej. Not worth.
Die Old
Lepiej, żeby grali gdzieś blisko, bo nie stać mnie nawet na CC w Gdyni, a i Apo w Krakowie stanęło pod znakiem zapytnia:(
Strony: 1 2