.:: Rammstein znów w studio ::.
Wczoraj oficjalna strona zespołu podała newsa, który zapewne wywoła niemałe spekulacje. Otóż wbrew wszelkiej logice i zwyczajom, Rammstein swój wolny czas spędził pracując. Od zakończenia letnich festiwali aż do ostatniego tygodnia, zespół przebywał w studio na przedmieściach Berlina. W miejscu tym zazwyczaj dopracowuje się napoczęte kawałki.
Co to oznacza? Z pewnością nie kolejną płytę, gdyż ta ma ukazać się nie wcześniej niż w 2013 roku. Najprawdopodobniej więc grupa postanowiła o sobie przypomnieć jakimś małym, nowym materiałem, którego nie zdążono dokończyć jeszcze podczas nagrywania ostatniego albumu. Niestety nie wiadomo gdzie i kiedy coś miało by się ukazać. Niemniej jeśli podano tę informacje oficjalnie, to znak że coś się szykuje...
Drugą część owego newsa zajęła wzmianka o przygotowaniach do kolejnej części trasy koncertowej. Już 25 listopada Rammstein zagra w Santiago rozpoczynając tym samym występy za oceanem. W tym tygodniu testowane są już światło i dźwięk. Być może zostaniemy zaskoczeni jakimiś zmianami. Sugerować mógłby to mały obrazek dodany do newsa na oficjalnej stronie, który możecie bliżej zobaczyć tutaj. Nowy image?
ok, przeczytałam jeszcze raz nie patrząc na nowe newsy i cofania w tył :P
O tych manekinach to chyba ktoś wspominał dziś i że się w studiu zaszyli by spokojnie pić bez fleszy czy ja mam omamy wzrokowe?
(x⊕y)² = x²⊕y²
To przez to że dziś jakiś dziecko krzyknęło na mój widok "mamo, patrz prawdziwy człowiek!" :''|
Paris, to znaczy, że tak jak ktoś napisał (lub to wina tych moich omamów) zaszyli się w studio by spokojnie śledzić FR
(x⊕y)² = x²⊕y²
Ty myślisz, że ja czytam forum?:|
Ty myślisz, że ja czytam forum?:|
Nie! Ale czesto widze coś czego nie ma albo wiem nim ktos powie, z tym, że teraz jestem pewna, że po prostu przeczytałam gdzieś.
PS. Nie pisz szybciej niż czytam :|
(x⊕y)² = x²⊕y²
Wir sind zuruck schalte ein!
RAMM - STEIN!
A Ryszard powinien wejść pod stół i odszczekać.
Równo rok temu zarzekał się na wszystkich teutońskich bogów, że więcej go w studiu razem z kolegami nie zobaczą. I co? I nico.
Taak, jak teraz o tym myślę to wydaje mi się to bardzo prawdopodobne :D
(x⊕y)² = x²⊕y²
Są w studio, bo:
- pracują nad singlem do piosenki, której nie ma na LIFAD
- pracują nad składanką The Best Of
- pracują nad kolejną limitowaną wersją LIFAD
- pracują nad EPką
- pracują nad singlem do piosenki, której nie ma na LIFAD
- pracują nad składanką The Best Of
- pracują nad kolejną limitowaną wersją LIFAD
- pracują nad EPką
I już mamy sondę na jutro :)
Kto pierwszy wróci z kościoła, ten wrzuca :P
Singiel najpóźniej w styczniu 2011 :)
Marzenia :D
Kolejny album nie wcześniej niż w 2013? Toż to zbrodnia!
Singiel najpóźniej w styczniu 2011 :)
Marzenia :D
Kolejny album nie wcześniej niż w 2013? Toż to zbrodnia!
Mnie wystarczy jedna wersja, ta z albumu :> Wolałbym singiel "FiP".
I chciałbym, żeby wydali ten niby mocny i prowokacyjny utwór, który zrobiłby furorę na płycie, tak jak to rok temu mówił Paul. Wydaje mi się to całkiem prawdopodobne, skoro mówił, że go jeszcze nie dopracowali, a teraz byłby właśnie idealny czas na to.