news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 114 15 16

patton
Zerstörer

kobieta

#210445 | Dodano: 13.05.2012 17:32:04
Ja uważam, że powinien być mocno refleksyjny.
Canis lupus
gundzik
Panzermeister

mężczyzna

#210446 | Dodano: 13.05.2012 17:38:45
W zasadzie to co tam jest napisane, pokazuje rzeczywistość. Zabawne, że taki żołnierz jak nic nie robi i państwo daje mu przywileje, to jest ok, ale jak np. urwie mu nogę, sytuacja się zmienia.

Facet refleksyjny rozumiem to taki niezdecydowany, niepewny. Hmmm...
patton
Zerstörer

kobieta

#210448 | Dodano: 13.05.2012 17:55:17
Rozważający różne możliwości ;)
Canis lupus
yana
Sturmwalzer

kobieta

#210476 | Dodano: 14.05.2012 13:06:49
Większość kobiet byłaby lepszymi żołnierzami, niźli ta zbieranina, którą teraz mamy (oczywiście nie wszystkich) ;>
patton
Zerstörer

kobieta

#210481 | Dodano: 14.05.2012 14:51:52
No nie wiem, ja byłabym tragicznym żołnierzem. Z naciskiem na "tragicznym". Ale być może mowa o innej większości ;)
Canis lupus
#211047 | Dodano: 19.05.2012 13:59:20
Tam pod linkiem napisał(a):
ZAPAMIĘTAJCIE TE MORDY ! Właściciel małego sklepu spożywczego jest regularnie okradany przez idiotów którzy myślą, że im wszystko wolno. W dniu 11 maja kilku niezbyt rozgarniętych małolatów ukradło ze sklepu ''Mikrus''w Poznaniu dwa kosze z ciosami. Właściciel zgłosił sprawę na policję, ta jednak nic z tym nie zrobiła z powodu ''Niskiej rangi wykroczenia''. (Obecnie jest to kwota 250 zł). Powtarzało się to wielokrotnie !. Właściciel pieniędzy za towar nie odzyskał więc film z tego incydentu umieścił na Youtubie. Twierdzi, że to jest jego prywatna walka z plagą złodziejstwa.

Jakby tego było mało właściciel wydrukował na domowym komputerze zdjęcia tych bezczelnych skur** i powiesił je na witrynie sklepu. A oto filmik jak zawstydzony złodziej próbuje zerwać swoje zdjęcie.

''Jak jednak może być inaczej kiedy w dobie wolności wszelkie szumowiny społeczne mają więcej praw niż osoba nie łamiąca norm społecznych'' - Mówi właściciel

http://www.wykop.pl/ramka/1142563/wlasciciel-bezra...

A to Polska właśnie. Ale nic to, od wczoraj ponad 2000 wykopów na Wykopie, ludzie wrzucają ich zdjęcia na kwejki, srejki i inne demoty, zgłaszają na Alert24 i inne pokrewne. Miła akcja.

Żeby tylko się nie okazało, ze publikacja wizerunków tych ameb nie będzie już dla policji niską rangą wykroczenia...
So say we all.
pariser
Moherator

kobieta

#211049 | Dodano: 19.05.2012 14:36:22
Jakbym miała obstawiać to właśnie publikacja ich wizerunku będzie podstawą dla policji do wszczęcia postępowania, natomiast kradzież to nie (ze względu na magiczną granicę 250 zł). Jednorazowo to może i prawda, że nie warto ścigać złodzieja (patrząc oczywiście z pozycji aparatu władzy, a nie właściciela owego towaru), ale notoryczne nachodzenie jednych i tych samych na jednego i tego samego powinno ruszyć jednak policję.
Mi scusi.

#211139 | Dodano: 20.05.2012 15:01:41
Autor napisał(a):
Nie idź na policję. JP na 100% i CHWDP - pamiętaj. Trzymaj sztamę z ulicą.

Rozczulił mnie ten komentarz z YouTube :D
So say we all.

Strony: 114 15 16

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 28
Zalogowani: 12