news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 322

maxłel
Moderator

mężczyzna

#109903 | Dodano: 28.09.2010 15:51:54
Żeby było przejrzyście i żeby obywatele Reszty świata nie czuli się pokrzywdzeni brakiem swojego tematu ;)
#109926 | Dodano: 28.09.2010 17:22:43
Grupa Tool, a także Rammstein, Iggy and the Stooges oraz Deftones będą gwiazdami festiwali Big Day Out w Australii i Nowej Zelandii. Na Antypodach wystąpi ponadto zespół Primal Scream, który w całości wykona longplay "Screamadelica".
Ponadto udział w imprezach potwierdzili M.I.A., LCD Soundsystem, Andrew W.K., The Black Keys, Die Antwoord, Grinderman, Lupe Fiasco, CSS, Wolfmother czy Plan B.

Koncerty odbędą się: 21 stycznia w Auckland, 23 w Gold Coast, 26 w Sydney, 30 stycznia w Melbourne oraz 4 lutego w Adelaide i 6 lutego w Perth.

(źródło: muzyka.wp.pl)
Live Fast
Die Old
#109929 | Dodano: 28.09.2010 17:28:48
Fajnie, że starają się odwiedzić każdego :)
You Can't Escape Your Destiny
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#109948 | Dodano: 28.09.2010 17:59:11
Wierz mi - do Afryki i na Bliski Wschód nie zawitają:D
Coś mądrego.
maxłel
Moderator

mężczyzna

#109964 | Dodano: 28.09.2010 18:23:32
Jakby chcieli to do RPA mogliby spokojnie zawitać.
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#109968 | Dodano: 28.09.2010 18:25:37
maxłel napisał(a):
Jakby chcieli to do RPA mogliby spokojnie zawitać.

Dużo tam... "Uciekinierów politycznych" w końcu. No i Metallica już tam graała, wwięc można.
Live Fast
Die Old
pariser
Moherator

kobieta

#109972 | Dodano: 28.09.2010 19:13:21
Stadiony to im po mistrzostwach piłki kopanej zostały, więc niech i Afryka ma za swoje :P
Mi scusi.

VOX
Feueranfänger

mężczyzna

#109973 | Dodano: 28.09.2010 19:15:33
Coś mi mówi, że od dziś zespół zupełnie zmieni plany dotyczące koncertowego DVD... "Liebe ist für USA"? ... Why not?
maxłel
Moderator

mężczyzna

#109983 | Dodano: 28.09.2010 20:21:39
Chyba raczej, why yes?

Dlaczego właśnie w USA? I niby gdzie/kiedy?
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#110019 | Dodano: 28.09.2010 22:01:54
VOX napisał(a):
Coś mi mówi, że od dziś zespół zupełnie zmieni plany dotyczące koncertowego DVD... "Liebe ist für USA"? ... Why not?

Mogę wiedzieć, skąd wzięły Wam się plotki odnośnie koncertowego DVD? Bo ja nie wiem. Sam Schneider to przecie poniekąd zdementował.
Coś mądrego.
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#110036 | Dodano: 28.09.2010 22:18:53
DVD ma po prostu być i kropka!
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#110054 | Dodano: 29.09.2010 00:09:32
Schneider powiedział, że coś tam myślą o DVD, ale to nie będzie typowy zapis koncertu.

Mi się wydaje, że czeka nas jeszcze albo trasa akustyczna (tudzież kilka koncertów jeno), albo trasa przekrojowa promująca składankę The best of - tu mogłaby być koncertówka dvd.
Coś mądrego.
maxłel
Moderator

mężczyzna

#110058 | Dodano: 29.09.2010 01:38:04
To że będzie DVD z tej trasy to chyba dość oczywiste.

Nie wiem jak zrobili to z Mutter Tour że im się nie "opłacało" kręcić DVD, ale teraz to nie ma takiej opcji. Po trasie trzeba sieknąć DVD i zgarnąć hajs ;)

Mam nadzieje że nie będą kombinować z tym "nietypowym" zapisem. Chyba że chodzi o to że nagrają końcu DVD w hali lol.

Nie zdziwiłbym się gdyby składanki nie promowała żadna trasa.

A no i mam nadzieje że nie będzie żadnej trasy akustycznej :P
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#110061 | Dodano: 29.09.2010 06:42:09
maxłel napisał(a):
A no i mam nadzieje że nie będzie żadnej trasy akustycznej :P

Ja również...jeden występ "UNPLUGGED" w zupełności by wystarczył (mam nadzieję, że do takowego dojdzie).
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#110064 | Dodano: 29.09.2010 08:17:09
Do któregoś z w/w typów koncertów moim zdaniem dojdzie na 100%

A jeśli o DVD chodzi - trasa Herzeleid generalnie takowego nie posiadała - owszem materiały profesjonalnie nagrane są dostępne, ale na żadnym DVD kompletny koncert nie wyszedł.

Moim zdaniem jedyne DVD, na które możemy teraz liczyć, to kontynuacja Lichtspielhaus - teledyski i Making Of-y muszą się w jakimś miejscu znaleźć:>
Coś mądrego.
VOX
Feueranfänger

mężczyzna

#110072 | Dodano: 29.09.2010 09:22:05
Cohonez napisał(a):
VOX napisał(a):

Mogę wiedzieć, skąd wzięły Wam się plotki odnośnie koncertowego DVD? Bo ja nie wiem. Sam Schneider to przecie poniekąd zdementował.

Jakie plotki? Ja tylko wyraziłem swoje przeczucie. Będzie to wielki koncert, a zespół zawsze takie wybiera na koncertowe DVD, które MYŚLĘ, że wydadzą. Aczkolwiek wolałbym kolejne "Lichtspielhaus", ale ze znacznie obszerniejszą sekcją koncertową.
maxłel
Moderator

mężczyzna

#110086 | Dodano: 29.09.2010 11:04:57
Cohonez napisał(a):
A jeśli o DVD chodzi - trasa Herzeleid generalnie takowego nie posiadała - owszem materiały profesjonalnie nagrane są dostępne, ale na żadnym DVD kompletny koncert nie wyszedł.

No ale nie mylmy dwóch różnych systemów walutowych ;P

Depesze po Speak & Spell też jakoś nie wydali DVD :P

Zresztą ja mówię o tu i teraz, zespołowym i wydawniczym.

Cohonez napisał(a):
Moim zdaniem jedyne DVD, na które możemy teraz liczyć, to kontynuacja Lichtspielhaus - teledyski i Making Of-y muszą się w jakimś miejscu znaleźć:>

Takie DVD mają chyba coraz mniejszą rację bytu. Teledyski się doda jako bonus do live dvd :P
Mewa
Panzermeister

kobieta

#110139 | Dodano: 29.09.2010 15:11:22
Moim zdaniem chyba nie popełnią drugi raz błędu podobnego do braku DVD dokumentującego Mutter Tour.
Choć jeśli mają wydać coś na miarę VB to chyba podziękuję :P
Wyjdź na dwór, może pod twoim blokiem napier**lają się magowie!
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#110151 | Dodano: 29.09.2010 16:03:06
gorbaczovsky napisał(a):
Dużo tam... "Uciekinierów politycznych" w końcu.

Gdyby tak spojrzeć na sprawę pod tym kątem, to w Ameryce Południowej jest tych uciekinierów chyba jeszcze więcej. Ale lepiej nie idźmy tą drogą ;)

maxłel napisał(a):
No ale nie mylmy dwóch różnych systemów walutowych ;P

A właśnie. Oficjalny VHS z Herzeleid Tour jednak był, co prawda tylko dla wybranych, ale zawsze, tak więc jedyną trasą bez profesjonalnego udokumetowania pozostaje Mutter (no i, jak do tej pory, LIFAD ofkorz).

Wracając bardziej do tematu, to mam malutką nadzieję, że może australijska TV znowu się szarpnie na puszczenie kilku utworów z Big Day Out, tak jak to było w 2001 roku.
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#110164 | Dodano: 29.09.2010 16:43:33
feyd napisał(a):
Wracając bardziej do tematu, to mam malutką nadzieję, że może australijska TV znowu się szarpnie na puszczenie kilku utworów z Big Day Out, tak jak to było w 2001 roku.

A ogólnie, to BDO jest transmitowane na zywo, tak jak to jest w przypadku Rock am Ring?

Strony: 1 2 322

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 32
Zalogowani: 13
Szukaj