.:: Ogólnopolski Zlot Fanów Rammstein - Panzernacht 2010 ::.
UWAGA! Zmiana terminu! Impreza przeniesiona na 13.11.2010
FEUERRÄDER - Autoryzowany Polski Fanklub Rammstein ma zaszczyt zaprosić wszystkich fanów ostrych riffów i połamanej elektroniki na czwartą już edycję Ogólnopolskiego Zlotu Fanów Rammstein - PANZERNACHT 2010. Po dwóch latach przerwy impreza wraca z jeszcze większym uderzeniem.
Zmasowany atak dźwięków z pogranicza metalu i muzyki elektronicznej zapewnią: Diesel i Ryhu oraz gościnnie NachtStalker Kaneda. O wizualizacje zadba Cohonez.
W programie oprócz olbrzymiej dawki Rammstein uszy torturować będą m.in.: Marylin Manson, Nine Inch Nails, SOAD, Korn i The Prodigy. Wszystko wzmocnione potężną dawką świateł i stroboskopów. Ta impreza zmienia każdego!
Data: 13.11.2010
Miejsce: Klub U Bazyla - Poznań, ul. św. Wojciecha 28
Start: 21.00
Wjazd: 10 ZUO-tych w tym piwo gratis.
Więcej informacji na www.panzernacht.prv.pl i www.feuerrader.pl
Może będę, tylko zobaczę jak mi studia pozwolą.
Die Old
1. Czy będzie miejsce, gdzie muzyka nie będzie tak nap***dalać i będzie się dało kulturalnie pokonwersować?
2(ważniejsze). Czy to piwo to obojętnie jakie piwo czy jakieś konkretne piwo? ;>
Ten... Być postaram się. Niespodzianka, nie? :P
1. Czy będzie miejsce, gdzie muzyka nie będzie tak nap***dalać i będzie się dało kulturalnie pokonwersować?
Jak nie będzie dało się gadać, to po prostu bardzo bardzo szybko z W. się najpewniej zmyjemy z imprezy.
Wściekłe El Pollo!
W ogóle zachęcam do wzięcia udziału w before party, które ma miejsce w Hali Arena :D
Ale czy tam będzie odpowiedno cicho? Ja DJowanie Diesla pamiętam jako ciut za głośne. ;P
Cena Befora w Arenie - 70ł. 50 na Kult, reszta dla mnie.
Ciężko jest, bo oddychać można tam, gdzie muzyka napie*dala, a tam, gdzie nie napie*dala, tam jest tak nadymione, że się nurkuje na szybko i w bezdechu.
Będę z małżem, dzień wcześniej Apocalyptica :D