news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4 5291

seele
Feuerspritzer

kobieta

#5864 | Dodano: 24.09.2008 22:53:16
Vanessa napisał(a):
seele napisał(a):
to taka inna wersja Zejle ;P

Alter ego ? Sam mrokh i madafaka thru :D
Ogórki też :D I marynowane podgrzybki :D

Wydała się moja schizofrenia HA HA HA :D
Z ogórków została nędzna resztka, za to grzybki stoją w piwnicy...ale musząbyć malutkie, kruchutkie i niezbyt oślizłe :D

Racuchy z jabłkami bede miałą chyba jutro, bo nie nadąrzam z wcinaniem ich i niedługo zaczna żyć własnym zyciem....ale takie z cukinia...ojj...zrobiłaś mi smaka !!

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#5867 | Dodano: 24.09.2008 23:07:11
No właśnie, ale jak to powiedziałam mojej mamie, to się oburzyła wielce, że no jak to, przecież wtedy to już nie byłyby racuchy. Ja na to, że co z tego, skoro też byłyby dobre, a może nawet lepsze. A dzie tam. Racuchy mają być z jabłkami i koniec, inaczej załamie się logika świata :P
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#5880 | Dodano: 25.09.2008 09:47:13
Kefirek i szneka z glancem :>
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#5881 | Dodano: 25.09.2008 11:06:38
*zabiera się za robienie mielonych
Caron
Perverse

kobieta

#5888 | Dodano: 25.09.2008 16:37:43
pomidorówa prosto z gara :P
A zaraz idę rozejrzec sie za czymś słodkim :>
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#5891 | Dodano: 25.09.2008 19:13:06
Tez miałam dziś pomidorówę.
Mejd baj współlokatorka Doda Katarzyna.
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#5899 | Dodano: 25.09.2008 21:51:01
Antonio napisał(a):
Racuchy mają być z jabłkami i koniec, inaczej załamie się logika świata :P

Racuchy z jabłkami,cukrem i ewentualnie cynamonem,to podstawa wszechświata :D
Cukinia to ten taki słodki ogórek ? Paskudztwo :P
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#5906 | Dodano: 25.09.2008 22:48:16
Słodki? Jak to słodki? :P

Właśnie zeżarłam jakiś wynalazek z tym ponoć słodkim ogórkiem i pomidorami i makaronem. I zapiłam mlekiem z miodem (tym razem zmieszanym :P)

A racuchy tankuję zawsze z dżemem, bez żadnego cukru, fuja!
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#5908 | Dodano: 25.09.2008 23:10:27
Racuchy można szamać prawie ze wszystkim,ale jabłka muszą być :D
Cukinia to słodki ogórek,właśnie spróbowałam,żeby się upewnić.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#5912 | Dodano: 25.09.2008 23:44:05
Może jakby były owe jabłka jakieś drobniej pokrojone i przysmażone czy w jakiś inny sposób zmiękczone..

HA! Mam całą masę kalafiora do zeżarcia. Surowego jak cholera :D
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#5961 | Dodano: 27.09.2008 15:17:34
Oczywiście,że pokrojone cieniutko i wcześniej przysmażone :D
Kalafior śmierdzi ,ale za to lubię brokuły :)
Mam pełen zamrażalnik mrożonych truskawek i używam ich właśnie w charakterze kostek lodu do drinka...smak niemożliwy do opisnia,tego trzeba spróbować :DDDDD
seele
Feuerspritzer

kobieta

#5987 | Dodano: 27.09.2008 23:13:27
Antonio napisał(a):
Słodki? Jak to słodki? :P

Właśnie zeżarłam jakiś wynalazek z tym ponoć słodkim ogórkiem i pomidorami i makaronem. I zapiłam mlekiem z miodem (tym razem zmieszanym :P)

A racuchy tankuję zawsze z dżemem, bez żadnego cukru, fuja!

A ja z dżemoladom albo z cukrem...ewentualnie obydwa z dodatkiem jogurtu naturalnego :D
Rozkreciłam w domu propagandę na racuchy z cukinii, ciekawe kiedy to wszystko dobre się skończy i będzie watróbka i flaczki ?? O_O
dizisaj była rozkosz w postaci gołąbków
pariser
Moherator

kobieta

#6005 | Dodano: 28.09.2008 17:00:24
Czytając ostatnio o ilościach czekolady kokosowej zjedzonej przez Vaniuszę postanowiłam i ja jej spróbować. Kupiłam wedlowską i strasznie ona słodka. Czy to ta właściwa czy jakąś inną bym musiała pożerać, bo ta - tak szczerze - jest średnia :>

Poza tym to czego ja nie jadłam... Chyba wszystko. Na dziś mam jeszcze przygotowane piwo z kaktusa Desperado, albowiem ostatnio kilka osób się zachwycało piciem tego z cytrynką. A wcześniej nawiedziłam centrum handlowe, gdzie zachciało mi się zjeść loda. Poszłam chyba do Bruger Kinga i dostałam loda śmietankowego z czekoladą, gdzie pani obsługująca mnie przepraszała, że maszyna mieszająca im się zepsuła i czy mogłabym sobie tego loda z czekoladą sama zamerdać :> Ogólnie to ja nie wiem jak mam z tego wszystkiego zrezygnować, skoro to jest takie smaczne. A dupa rośnie ;]
Mi scusi.

Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#6007 | Dodano: 28.09.2008 17:07:13
Polo markjetową najtańsza kup, z wbudowanymi wiórkami. :D
Dargee
Sturmwalzer

kobieta

#6011 | Dodano: 28.09.2008 17:39:48
Mi tam to Desperado całe Redsem zalatuje... Nic specjalnego jak dla mnie ;)

Echh serce z żalu mi się ściska jak pomyślę, że za dwa dni trzeba bedzie opuścić rodzinny domek i jechać do tej..... Warszawy i skończą się pyszne obiadki a zaczną zupki knorra.. bu.
Dysharmonia, podobnie jak koty, przedostaje się wszędzie.
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#6016 | Dodano: 28.09.2008 18:46:30
Czekolada kokosowa moja jest made in biedronka, fakt słodka straszliwie,ale ją uwielbiam.A wczoraj się tymi truskawkami hm...urżnęłam.Z piwem też dają radę,za to dzisiaj rano miałam globusa :P
pariser
Moherator

kobieta

#6025 | Dodano: 28.09.2008 19:12:51
To jutro nawiedzę Biedronkę przed pracą, zresztą codziennie to robię, więc zwrócę baczną uwagę na czekoladę kokosową. W ramach obżarstwa to wczoraj zeżarłam koleżance jeżyny, które ona pracowicie zebrała na swojej działce. Zostawiłam tylko tyle, żeby dno pojemnika było przykryte... Oł łel, postawię jej browara lub dwa w ramach rekompensaty za straty moralne :>
Mi scusi.

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#6027 | Dodano: 28.09.2008 19:18:20
Kolacja: kawałek czekolady (taaa, raz na parę miesięcy i ja miewam chcicę i muszę wchłonąć trochę czekolady), winogrona, mleko z miodem, kawałek jajka na twardo (kradziony), rzodkiewka, winogrona. A no trochę wcześniej ciabata z Serkiem President-Sama-Chemia (takie megawypasione serki z żywymi rzodkiewkami, ogórkami i innymi cudami, które dwa tygodnie po otwarciu smakują dokładnie tak samo świeżo i naturalnie, jak tuż po zakupie).
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#6033 | Dodano: 28.09.2008 19:43:18
Ooo,winogrona bym sobie zeżarła,najlepiej czerwone *rozmarza się*
Lodówkę mam pełną jabłek i marchewki.Mam też śmietanę prosto od prawdziwej krowy,którą Colabor macał po wymionkach dwa tygodnie temu.I ta śmietana jest tak samo pyszna,tłusta i świeża i pachnąca ,jak dwa tygodnie temu.Żarła trawę nieskażoną cywilizacją ,bo na tamtej wsi nawet drogi porządnej nie ma,żeby spaliny móc poprodukować.
W biedronce mają też czekoladę truskawkową ,toffi i z nadzieniem mlecznym.Ta ostatnia jest jakby nieco mniej słodka.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#6040 | Dodano: 28.09.2008 20:19:58
Na śmietanie prosto od krowy się nie znam zupełnie, ale z twarożkami homogenizowanymi mam do czynienia od wczesnego dzieciństwa i mniej więcej wiem, jak się zachowują po otwarciu, po paru dniach powinny kwaśnieć i zasychać (już nie mówiąc o warzywach, które zawierają), a tu ani śladu jednego czy drugiego. Nikt mi nie wmówi, że to jest naturalne żarcie. Co nie zmienia faktu, że jest obłędnie wprost pyszne, i nie mogłabym chyba funkcjonować bez tych serków w lodówce.

Strony: 1 2 3 4 5291

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 29
Zalogowani: 14
Szukaj