news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 19 10 11

patton
Zerstörer

kobieta

#108222 | Dodano: 19.09.2010 23:01:42
Bardzo proszę, aby na temat zaistniałej sytuacji nie wypowiadały się osoby, które nie były na miejscu. Poza tym forum publiczne nie jest miejscem, w którym roztrząsa się prywatne sprawy. Od tego są wiadomości prywatne, gg i inne. Dziękuję za uwagę.

Co to samej imprezy, bardzo mi się podobało, znowu chwalę wizualizacje, a co więcej mieliśmy gdzie siedzieć.

Fajnie było zobaczyć niektórych, szkoda, że nie było innych, a LimaK okazał się sympatyczny ;P
Canis lupus
eve
Perverse

mężczyzna

#108249 | Dodano: 19.09.2010 23:59:26
No szkoda patton, że jako inicjatorka tej całej chorej zabawy nie masz odwagi, żeby napisać jakiejkolwiek wiadomości. A ja nie będę do każdego z Was pisać osobno. A jak ktoś kto wczoraj ode mnie o tym usłyszał ma ochotę o tym tutaj pisać to niech pisze. Co ciekawe wszystkie te osoby mają podobne do mnie zdanie i jakoś nikt nie odebrał tego jako żartu...

I fajnie, że chociaż dwie osoby do mnie napisały z wyjaśnieniem tej całej sytuacji :)

Ps. Mam nadzieję, że było warto i że dobrze się bawiłaś. I poszukaj numeru konta, zrobię Ci przelew.
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#108265 | Dodano: 20.09.2010 06:50:21
vater napisał(a):
LimaK napisał(a):
vater - mam taką samą koszulkę :)

No nie..to moja idzie na ścierę do podłogi :(

Dlaczego? :>

patton napisał(a):
Fajnie było zobaczyć niektórych, szkoda, że nie było innych, a LimaK okazał się sympatyczny ;P

Z wzajemnością :)
You Can't Escape Your Destiny
siegel
Administrator

mężczyzna

#108282 | Dodano: 20.09.2010 10:47:47
Dzieki wszystkim za przybycie :) Mam nadzieje, ze sie podobalo. Ciesze sie, ze podobaly regularne sety: rammstein jak zwykle mial branie, tak samo jak m. manson, nin etc. ale bardzo pozytywnie zaskoczyliscie mnie gdy zobaczylem mase ludzi wpadajaca na parkiet po uslyszeniu pierwszych dzwiekow takich wykonawcow jak chociazby Moby, Placebo, Timo Mass! Brawo! Fantastycznie tez, ze doskonale bawiliscie sie przy mniej znanych produkcjach bedacych raczej "spoza" klimatu: m.in. Tricky.
Co do wizualizacji, troche sie tego nazbieralo od paru lat, caly czas dokladamy nowe ale chcialbym (i wiem, ze Vater takze), oprocz wizualizacji zaskoczyc was feria swiatla. Poza tym jestesmy w trakcie rozmow i na nastepna impreze szykujemy preze... niespodzianke :D
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#108309 | Dodano: 20.09.2010 13:43:31
Jeszcze co do samego klubu- podoba mi się to miejsce, miejsce mieliśmy bardzo fajne, mimo, że było głośno to i tak dalo sie troche pogadać (przynajmniej cały czas nie leciał jazz, czego z początku się obawialiśmy ;D). Trochę trzeba było pobiegać, żeby dostać się szybko na parkiet (zwykle początki piosenek przegapialiśmy). Wizualki świetne, mimo, że bez okularów nie dowidziałem ;> Jeszcze raz dziękuję wszystkim przybyłym i organizatorom.
I w końcu na trzeciej imprezie udało mi się poznać Vatera ;D
siegel
Administrator

mężczyzna

#108311 | Dodano: 20.09.2010 13:58:21
Aha, pare osob pytalo o set liste z imprezki - nie mamy czegos takiego :) nie planujemy z gory co bedizemy grac, wszystko co leci to przyplyw chwili, ale skoro pojawily sie juz po raz ktorys pytanka, to mozliwe ze przy nastepnej imprezie gdzies sobie ja zapiszemy.
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#108351 | Dodano: 20.09.2010 17:15:27
vater napisał(a):
Schodziliście na najlepsze kawałki! I poszliście do domu jak leciało Nuki Nuki :(

Ojtam, ojtam - musiałem się dotlenić i pozwiedzać Makdonaloda o 3 rano, no :P A Gamibera to se z jutuba mogę puścić, a niekoniecznie potańcować :P
vater napisał(a):
oczywiście że było - sam tańczyłem :D

Vater cieszył oko, niezaprzeczalnie!
Live Fast
Die Old
#108353 | Dodano: 20.09.2010 17:26:20
Impreza przednia i oby więcej takich! :)
TANZMACHT RULEZ !!!
You Can't Escape Your Destiny
#108380 | Dodano: 20.09.2010 21:07:48
eve napisał(a):
Powiem tak. Zszokowało mnie to co się wczoraj działo. Dobrze wiedzieliście, że nie jestem na 100% pewna czy przyjadę, bo pisałam, że dowiem się w sobotę. Nie moja wina, że za mnie zapłaciliście nie wiedząc czy będę. A to, że cena pokoju wyszła jaka wyszła- tutaj pretensje zgłaszajcie nie tylko do mnie, ale też do reszty osób, która zrezygnowała. Nie wiem czy olaliście/zapomnieliście/wzięliście za żart jak kilkakrotnie pisałam na czacie, że nie wiem czy będę. Wyszło jak wyszło, ale tak czy siak tą sprawę dało się załatwić inaczej, kulturalnie i spokojnie. Zamiast tego dostałam wczoraj 6 esemesów z 5 różnych numerów o treści "34.50". Od tej pory mam wyłączony dźwięk w komórce, bo boję się co jeszcze wymyślicie.

Strrrraszna cena :P. Przypomnialo mi sie, jak kiedys bylam z Dieslem na koncercie i on rezerwowal pokoj w hostelu. Na miejscu okazalo sie, ze 'hostel' ma piec gwiazdek. Cene sobie dospiewajcie :P

Eve, A potem ktos do Ciebie zadzwoni i zapyta, czy w cene skutera wliczony jest kask :P

Rammcislaw w drodze do Plocka dzielnie odbieral telefony z pytaniami, po ile skuter sprzedaje, a raz to nawet jakis zaklad pogrzebowy do niego zadzwonil.

A po wszystkim Ramcislaw wypil kolejke ze swoimi niedoszlymi klientami i wszyscy sie smiali. Czego i wam zycze (wspolnej kolejki przy nastepnym spotkaniu ;)
eve
Perverse

mężczyzna

#108389 | Dodano: 20.09.2010 21:36:30
No i Caron co wynika z Twojego postu? Tu nie chodzi o cenę tylko o ich nie zbyt fajne zachowanie.
#108390 | Dodano: 20.09.2010 21:43:24
Wynika z niego, ze masz sie usmiechnac i wypic z kawalarzami kolejke.

Diesel, to moze zacznij od swojego.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#108398 | Dodano: 20.09.2010 22:10:05
Koniec z tematem o hostelu, SMSach i praniu brudów. Kolejne posty będą kasowane.

Strony: 19 10 11

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 27
Zalogowani: 12
Szukaj