Jesteś z "pokolenia"...
Strony: 1
.:: Metal Hammer Awards 2010 dla Rammstein! ::.
Dnia 5 sierpnia 2010 podczas największego hard-rockowego festiwalu Wacken Open Air, przedstawiciele magazynu Metal Hammer wręczyli nagrody dla najbardziej zasłużonych muzyków i zespołów. Na oczach 75 000 fanów, Rammstein został wyróżniony za najlepszy album - "Liebe Ist Für Alle Da". Przy okazji laureatem najlepszego utworu został nasz rodzimy Behemoth!
Oczywiście do nagród Metal Hammer trzeba podchodzić z należytym dystansem, gdyż często bardziej wiążą się z napędzaniem sprzedaży niż ocenom fanów, niemniej miło gdy ponad pół roku po wydaniu płyty, jest ona nadal wyróżniana.
.:: 17.08.2010 17:20:46 by vater ::.
#101843 | Dodano: 17.08.2010 17:28:11
Jeb z helenki !!
#102924 | Dodano: 21.08.2010 11:17:08
Wątpię że grali ;> jak w ogóle któryś z nich to odebrał to był już cud na miarę światową :P. Co do samej nagrody, siedzą i słuchając wszystkich nowo wydanych płyt na LIFAD trzyma poziom i taka jest prawda. Jeszcze nie wiem co Limp Bikit nagrał ale nie spodziewam się specjalnego szału no chyba że mnie zaskoczą ;>.
LIFAD trzyma poziom :)
A Limp Bizkit to nie wiem co musieli by wydać, żeby mnie do siebie ponownie zachęcić. Chyba drugie "Significant Other" ;)
Liebe ist für alle da, ziom :D
Strony: 1