news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 114 15 16 17

LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#85963 | Dodano: 11.06.2010 11:36:19
"Sonne" z "Rock am Ring" miażdży! Mimo tego przeciągania słowa "Sonne" przez Till'a...dla mnie po prostu rewelacja. Natomiast "Sonne" z VB a dokładnie Nimes jest jakieś takie niemrawe :/

Ogólnie bardzo fajny występ dali na "Rock am Ring" mimo wspomnianych playbacków.
You Can't Escape Your Destiny
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#85969 | Dodano: 11.06.2010 12:03:09
Mi się podoba końcówka Sonne z Japonii - bardzo fajny efekt. A Sonne z RaR miażdzy jaja - i takie wykonania są najlepsze, a nie siłowanie się z playbackiem...
Coś mądrego.
Lucy
Zerstörer

kobieta

#85973 | Dodano: 11.06.2010 12:10:35
Cohonez napisał(a):
Mi się podoba końcówka Sonne z Japonii - bardzo fajny efekt. A Sonne z RaR miażdzy jaja - i takie wykonania są najlepsze, a nie siłowanie się z playbackiem...

Z całego występu chyba najbardziej podobało mi się Sonne, wczoraj wieczorem obejrzałam chyba z kilka razy.
Ta ich energia na scenie, nawet mi głos Tilla nie przeszkadzał. Wręcz przeciwnie, było mi go żal. Ciągnąć tak intensywaną trasę już tyle miesięcy, niezły wyczyn, ale chłopaki dają radę do końca...

Zszokowała mnie ilość ludzi na RaR... Ci na samym końcu to mieli z lekka przechlapane.
Life is ours, we live it our way...
Pfadfinder
Panzermeister

mężczyzna

#85984 | Dodano: 11.06.2010 12:47:25
No właśnie - energia. Nawet Rychu wypadł bardzo energetycznie :)
Świetne!
Czarna jucha i białe cielsko.
ramzio13
Feuerspritzer

mężczyzna

#86045 | Dodano: 11.06.2010 15:59:58
Ludzi był ogrom. Ale stać tam daleko to jednak nie to. Osobiście na koncert R+ chodzę żeby poczuć to ciepło płomieni i atmosferę. Tego nie odda żadne DVD. A w Sonne najgenialniejszy jest rzut na buchające płomienie z góry. Tego jeszcze nie było na żadnym z DVD.
www.plytoteka.w8w.pl - polecam gorąco!
Lunatikerin
Panzermeister

kobieta

#86048 | Dodano: 11.06.2010 16:05:55
Pfadfinder napisał(a):
No właśnie - energia. Nawet Rychu wypadł bardzo energetycznie :)
Świetne!

Choć i tak w porównaniu z Paulem wypada mniej energicznie ;)

Na ilość ludzi też zwróciłam uwagę i, mimo telebimów, nie chciałabym stać gdzieś z tyłu. Ale chłopcy z R+ muszą się fantastycznie czuć, stojąc przed taką publicznością.
"Advent, Advent, ein Mensch brennt"
Lucy
Zerstörer

kobieta

#86073 | Dodano: 11.06.2010 17:04:52
ramzio13 napisał(a):
Ludzi był ogrom. Ale stać tam daleko to jednak nie to. Osobiście na koncert R+ chodzę żeby poczuć to ciepło płomieni i atmosferę. Tego nie odda żadne DVD. A w Sonne najgenialniejszy jest rzut na buchające płomienie z góry. Tego jeszcze nie było na żadnym z DVD.

Też na to zwróciłam uwagę, szczególnie jak pokazują z góry machającą głowami trójkę: Paul, Till i Rychu i nad nimi płomienie. Dla mnie bomba.
Life is ours, we live it our way...
VOX
Feueranfänger

mężczyzna

#86221 | Dodano: 12.06.2010 14:11:01
http://www.mtv.de/news/2010-06-08/21534388-rammste...

To pewnie ciekawy artykuł, ale niestety za cholerę nie mogę dojść za co się dostało zespołowi. Tłumacz Google sobie nie radzi. Jest ktoś chętny do przetłumaczenia?
dhr
Panzermeister

kobieta

#86224 | Dodano: 12.06.2010 14:45:36
VOX napisał(a):
http://www.mtv.de/news/2010-06-08/21534388-rammste...

To pewnie ciekawy artykuł, ale niestety za cholerę nie mogę dojść za co się dostało zespołowi. Tłumacz Google sobie nie radzi. Jest ktoś chętny do przetłumaczenia?

tyle wyrozumiałam, że fanom się nie spodobało. Odstali, co swoje, i gwiazda ich rozczarowała; w związku z tym uznali, że Rammstein są już tylko smutni, a może nawet więcej niż smutni. Komentujący na blogasku MTV uzasadniali to mniej więcej tak: to nie był najlepszy dzień zespołu, a zwłaszcza Tilla; odstawili teatr i powinni się wstydzić, że tak traktują swoich fanów; oszukują fanów i mogą sobie swój tytuł w dupę wsadzić. I coś jeszcze, czego ani ja ani tłumacz gugla* w wystarczającym stopniu nie rozumiemy, ale wygląda na to, że nie odbiega. Na koniec dostajemy zaproszenie do dyskusji na wzmiankowanym blogasku.

* z moich doświadczeń wynika, że trzeba mu zadawać tłumaczenie na angielski; w innych językach czasem robią się straszne brednie.
feed your dreams to fishes
VOX
Feueranfänger

mężczyzna

#86227 | Dodano: 12.06.2010 15:22:48
Hmmm... Opinie są, ale gdzie argumenty? Teatr i smutek bo...? Na nagraniu u publiczności jakoś nie widać rozczarowania czy niezadowolenia...
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#86228 | Dodano: 12.06.2010 15:28:41
Rammstein ma taki styl. Robi co ma zrobić i nara. Wydaje mi się, że może chodzić o zbyt mały kontakt z fanami. W ciągu całego Rock am Ring nie mogę znaleźć innego zespołu, ktory między piosenkami nie mówi do publiczności.
mak
Sturmwalzer

mężczyzna

#86232 | Dodano: 12.06.2010 15:49:49
Ale mówienie między piosenkami tekstów typu cześć jak się bawicie, a po tym śpiewanie o chęci sprawianiu bólu,albo o władaniu twoją fantazją trochę nie pasuję.
"To forum ostatnio przypomina bardziej reżim komunistyczny, niż forum " ~ichtudirweh

"Ludzie i Dzieciaki , kto zatrudnia trutnia shagwest-a (?) kim jest ten koles z gimnazjum." ~ 15astolatek :D
#86233 | Dodano: 12.06.2010 15:52:40
Nie tylko R+ ma mhroczne piosenki. Jeśli tak nie pasuje Ci kontrast między zabawianiem publiczności a śpiewaniem o cierpieniu, to dlaczego R+ nie mógłby powiedzieć parę słów przed Pussy? ;>
dhr
Panzermeister

kobieta

#86234 | Dodano: 12.06.2010 15:52:59
VOX napisał(a):
Hmmm... Opinie są, ale gdzie argumenty? Teatr i smutek bo...? Na nagraniu u publiczności jakoś nie widać rozczarowania czy niezadowolenia...

argumentów być może można szukać na cytowanym blogasku - tekścik wygląda na standardową zagrywkę pod tytułem: jakiż to blamaż, jakaż katastrofa, fani mówią, że koncert był fatalny, podyskutuj na forum. Toż o kliknięcia chodzi, nie o argumenty.
feed your dreams to fishes
#86235 | Dodano: 12.06.2010 15:55:00
Jak dla mnie zawiedzieni mogą być tylko fani przed telewizorami, którzy nie dostali pełnego koncertu na żywo ;>
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#86241 | Dodano: 12.06.2010 16:07:02
Jakby tak spojrzeć z punktu widzenia człowieka, który przyjechał na festiwal nie znając za bardzo R+... Pełno zespołów, większość coś tam zagada, uśmiechnie się, ogólnie złapie kontakt z publiką. A na koniec przychodzi jaśnie gwiazda Rammstein, słowem się nie odezwie (no, oprócz tam podziękowań na koniec), odwali swoje, można powiedzieć, że publiczność im w graniu nie przeszkadza. W dodatku zabronią się transmitować w telewizji. Nieprzyzwyczajonej osobie rzeczywiście może to się nie podobać. My jesteśmy już znieczuleni.
So say we all.
Sayuri
Panzermeister

kobieta

#86243 | Dodano: 12.06.2010 16:11:10
Nic ciekawego nie jest napisane. Żadnych argumentów nie ma, jakieś stwierdzenia z dupy. :>
Till był w złej kondycji głosowej fakt, to że na koncertach zbyt wiele nie mówią norma. Ale co do wykonania to nie powinni miec pretensji, Sonne majstersztyk!
Religię, poglądy polityczne, gust i dupę każdy ma swoją.
mak
Sturmwalzer

mężczyzna

#86245 | Dodano: 12.06.2010 16:13:20
Shagwest napisał(a):
Jakby tak spojrzeć z punktu widzenia człowieka, który przyjechał na festiwal nie znając za bardzo R+... Pełno zespołów, większość coś tam zagada, uśmiechnie się, ogólnie złapie kontakt z publiką. A na koniec przychodzi jaśnie gwiazda Rammstein, słowem się nie odezwie (no, oprócz tam podziękowań na koniec), odwali swoje, można powiedzieć, że publiczność im w graniu nie przeszkadza. W dodatku zabronią się transmitować w telewizji. Nieprzyzwyczajonej osobie rzeczywiście może to się nie podobać. My jesteśmy już znieczuleni.

No tu masz rację. Dla człowieka których ich nie zna zachowali się jak pępek świata. Ale według mnie R+ nie gra dla ludzi którzy przychodzą popatrzeć na koncert nie są takim zespołem co jakaś ich piosenka będzie lecieć w radiu i wspomnianemu człowiekowi spodoba się. Grają raczej dla wtajemniczonych :)
"To forum ostatnio przypomina bardziej reżim komunistyczny, niż forum " ~ichtudirweh

"Ludzie i Dzieciaki , kto zatrudnia trutnia shagwest-a (?) kim jest ten koles z gimnazjum." ~ 15astolatek :D
#86261 | Dodano: 12.06.2010 17:35:01
na nova rock nowe ciuchy tilla przy waidmanns heil myśliwy sie znalazł hehhehe
#86263 | Dodano: 12.06.2010 17:50:48
Co, jak co, ale fryzurki mieli niezłe, nawet Rychu :D
---

Strony: 114 15 16 17

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się