.:: Rammstein na ekranie. ::.
Już jutro rusza festiwalowa trasa Rammstein. Zespół będzie podróżował po całej Europie dając występy na największych festiwalach muzycznych. Zawita też okazjonalnie na koncerty poza Stary Kontynent. Tymczasem mamy dla Was z tej okazji doskonałą wiadomość.
Coraz więcej organizatorów letnich występów deklaruję się iż będzie transmitowało koncerty za pośrednictwem Internetu bądź telewizji. Transmisję potwierdziło już między innymi MTV jeśli chodzi o festiwal Rock am Ring. To jednak nie wszystko! Objazdowy Festival Sonisphere, którego bardzo zazdroszczą nam Amerykanie, będzie emitowany w kinach w USA! Jako pierwsi możliwość obejrzenia Rammstein na dużym ekranie będą mieć mieszkańcy Florydy. Także zbieracze bootlegów powinni tego roku mieć dużo nowości;)
Jednak profesjonalne kamery i operatorzy zajmujący się nimi to nie partyzanckie nagrania z koncertów dokonane przez fanów.
Mogli by zrobic coś takiego w Polskich kinach, wtedy ekipa z FR zbiera się na multimedialny koncercik ;)
MTV niestety nie mam ale mimo wszystko jak coś bedziecie wiedziec proszę o informację :)
2. Ma ktos jeszcze tego linka, ktory kiedyś podawałem do MTV online? ;p
3. Czyli ten Rock am Ring bedzie na żywo?
:>
nie ma to jak dobra wiadomośc na początek urlopu:)))
Może się zakochał?
Ej, w sumie mam mtv chyba tylko ze ja nie oglądam tv:P
My chain hits my chest when I'm banging on the radio
Live fast, die young, bad girls do it well
Pokazali po kilka koncertowych fragmentów wybranych kapel i tyle...
Pewnie puszczą 4-5 kawałków R+ i tyle ich występu zobaczymy na MTV :(
...obym tylko się mylił...