Strony: 1 2
.:: Waidmanns Heil na Guitar Hero 6 ::.
Mamy dla was miłą ciekawostkę. Powszechnie lubiany kawałek "Waidmanns Heil" pojawi się w kolejnej odsłonie kultowej serii gier Guitar Hero. To druga piosenka po "Du Hast", która zaszczyciła listę gitarowych przebojów w tej grze.
Ideą Gitar Hero jest gra na specjalnej gitarze, która zastępuję pada, Gracz musi umiejętnie wciskać klawisze oraz łapać wysokości progów zgodnie z graficznymi instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. Tym bardziej miło, że i Rammstein jest promowany w ten sposób obok największych klasyków gatunku - dodajmy, że oprócz nich na ścieżce dźwiękowej znaleźć ma się również m.in. Black Sabbath, Queen i Kiss.
Fakt, iż "Waidmanns Heil" jest od samego początku mocno promowany, jako piosenka koncertowa, a teraz wybrany na reprezentanta w Guitar Hero, oznacza iż być może rzeczywiście doczekamy się go na osobnym singlu.
Bodajże Green Day ma własną grę pt. "Rock Band" czy coś takiego więc czemu R+ miałby nie mieć :D
"Ludzie i Dzieciaki , kto zatrudnia trutnia shagwest-a (?) kim jest ten koles z gimnazjum." ~ 15astolatek :D

I wanna be his cigarette.
Ja wolę zdecydowanie bardziej na kuli :) jakie to ja już ewolucje robiłem mmm :D.
Nie przesadzaj. Fakt, grają fajną muzykę, ale pod względem gitarowym jest ona dość nieskomplikowana... Powiedziałbym że w niektórych momentach wręcz baaardzo prosta.
"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."
Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
Jeżeli chodzi o multimedialną promocję zespołu to wolałbym częściej widywać go w TV i zobaczyć znacznie bogatszą stronę internetową.
Nie bądź taki pewien. Myślę, że jak Ci się spodoba gitara to bez problemu im w końcu dorównasz. Nie mówię, że są kiepscy (nawet mi to przez głowę nie przeszło! :) ) bo są świetni, ale dorównać nie jest aż tak trudno. Jedynie co na 90% pozostanie do życzenia to ten Rammsteinowy, zaaaje***** dźwięk gitar. No ale wszystkiego mieć nie można :P
A może się okażę że masz wrodzony talent? ;) w każdym bądź razie nie poddawaj się!! Kurczę ale ci zazdroszczę ,ale ja chyba wolał bym spróbować swoich sił na perkusji.
"Ludzie i Dzieciaki , kto zatrudnia trutnia shagwest-a (?) kim jest ten koles z gimnazjum." ~ 15astolatek :D
Z innych wieści - w Antyradiu zapodają Haifischa, a Smolo bodajże określił LIFAD jako "bardzo optymistycznie przyjęty". Ciekawym kiedy zaczną puszczać WH:)
Strony: 1 2