news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

.:: Waidmanns Heil na Guitar Hero 6 ::.

Powiązane:

» guitarhero.com

Informacja:

» rammsteinworld.com

Mamy dla was miłą ciekawostkę. Powszechnie lubiany kawałek "Waidmanns Heil" pojawi się w kolejnej odsłonie kultowej serii gier Guitar Hero. To druga piosenka po "Du Hast", która zaszczyciła listę gitarowych przebojów w tej grze.

Ideą Gitar Hero jest gra na specjalnej gitarze, która zastępuję pada, Gracz musi umiejętnie wciskać klawisze oraz łapać wysokości progów zgodnie z graficznymi instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. Tym bardziej miło, że i Rammstein jest promowany w ten sposób obok największych klasyków gatunku - dodajmy, że oprócz nich na ścieżce dźwiękowej znaleźć ma się również m.in. Black Sabbath, Queen i Kiss.

Fakt, iż "Waidmanns Heil" jest od samego początku mocno promowany, jako piosenka koncertowa, a teraz wybrany na reprezentanta w Guitar Hero, oznacza iż być może rzeczywiście doczekamy się go na osobnym singlu.  

.:: 21.05.2010 17:39:25 by vater ::.
#78216 | Dodano: 21.05.2010 17:40:19
WH na singlu wydaje się coraz bardzij prawdopodobny.
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
maxłel
Moderator

mężczyzna

#78218 | Dodano: 21.05.2010 17:43:29
A moim zdaniem właśnie coraz mniej.
Dzar
Grill Master

mężczyzna

#78219 | Dodano: 21.05.2010 17:44:54
Nie spodziewałem sie tego ;] mogliby od razu zrobic edycję "Guitar Hero Rammstein" :D Niedawno wyszła "piątka", a juz 6. część za pasem...
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#78226 | Dodano: 21.05.2010 17:50:09
Dobrze, że będzie mimo iż nie przepadam za tą grą :P
Bodajże Green Day ma własną grę pt. "Rock Band" czy coś takiego więc czemu R+ miałby nie mieć :D
You Can't Escape Your Destiny
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Rammstein - Spring

mężczyzna

#78228 | Dodano: 21.05.2010 17:58:55
Jak mi gorbaczow powiedział ceny i co musiał bym kupić aby sobie pograć to dziękuje bardzo, wolę grać w Anno 1602 oooo :). WH zacnie.
Jeb z helenki !!

mężczyzna

#78235 | Dodano: 21.05.2010 18:09:39
Singiel jak singiel ja chce klip.
Die Kreatur
Sturmwalzer

mężczyzna

#78241 | Dodano: 21.05.2010 18:24:00
Waidmanns Heil ? dobrze że nie Roter Sand:)
Wojosos
Pussy

mężczyzna

#78260 | Dodano: 21.05.2010 18:45:19
wersji na PC nie jest potrzebny pad ja np pykam na klawiaturze co prawda nie jest to to samo ale można pograć :) dla relaxu
Lubie Placki!.
stoktos
Zerstörer

kobieta

#78262 | Dodano: 21.05.2010 18:47:19
Ja bym się nie pogniewała za coś w stylu Percussion Hero Deluxe Edition: Rammstein :D
mak
Sturmwalzer

mężczyzna

#78275 | Dodano: 21.05.2010 19:28:35
Zawsze przecież można grać R+ na miotle :D
"To forum ostatnio przypomina bardziej reżim komunistyczny, niż forum " ~ichtudirweh

"Ludzie i Dzieciaki , kto zatrudnia trutnia shagwest-a (?) kim jest ten koles z gimnazjum." ~ 15astolatek :D
mrskruspe
Feuerspritzer

kobieta

#78297 | Dodano: 21.05.2010 19:44:50
miotła miotłą, a ja jutro mam pierwszą lekcje gry na gitarze. Nareszcie spełnię swoje marzenia. I choć nigdy nie dorównam Ryśkowi albo Pawełkowi to i tak cieszę się, że w końcu coś zrobię ze swoim życiem dzięki muzyce, którą kocham. :)

I wanna be his cigarette.
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

mężczyzna

#78300 | Dodano: 21.05.2010 19:47:45
mak napisał(a):
Zawsze przecież można grać R+ na miotle :D

Ja wolę zdecydowanie bardziej na kuli :) jakie to ja już ewolucje robiłem mmm :D.
Jeb z helenki !!
Barthef
Feueranfänger

mężczyzna

#78306 | Dodano: 21.05.2010 19:53:44
mrskruspe napisał(a):
miotła miotłą, a ja jutro mam pierwszą lekcje gry na gitarze. Nareszcie spełnię swoje marzenia. I choć nigdy nie dorównam Ryśkowi albo Pawełkowi to i tak cieszę się, że w końcu coś zrobię ze swoim życiem dzięki muzyce, którą kocham. :)

Nie przesadzaj. Fakt, grają fajną muzykę, ale pod względem gitarowym jest ona dość nieskomplikowana... Powiedziałbym że w niektórych momentach wręcz baaardzo prosta.
Рaммштаѝн!

"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
VOX
Feueranfänger

mężczyzna

#78309 | Dodano: 21.05.2010 19:58:46
Wydaje mi się, że "WH" to większe wyzwanie dla perkusistów niż gitarzystów. Riff jest prymitywny jak budowa cepa, ale... o to chodzi.

Jeżeli chodzi o multimedialną promocję zespołu to wolałbym częściej widywać go w TV i zobaczyć znacznie bogatszą stronę internetową.
#78350 | Dodano: 21.05.2010 21:31:58
mrskruspe napisał(a):

Nie bądź taki pewien. Myślę, że jak Ci się spodoba gitara to bez problemu im w końcu dorównasz. Nie mówię, że są kiepscy (nawet mi to przez głowę nie przeszło! :) ) bo są świetni, ale dorównać nie jest aż tak trudno. Jedynie co na 90% pozostanie do życzenia to ten Rammsteinowy, zaaaje***** dźwięk gitar. No ale wszystkiego mieć nie można :P
Gott weiss ich will kein Engel sein!!!
mak
Sturmwalzer

mężczyzna

#78352 | Dodano: 21.05.2010 21:37:00
mrskruspe napisał(a):

A może się okażę że masz wrodzony talent? ;) w każdym bądź razie nie poddawaj się!! Kurczę ale ci zazdroszczę ,ale ja chyba wolał bym spróbować swoich sił na perkusji.
"To forum ostatnio przypomina bardziej reżim komunistyczny, niż forum " ~ichtudirweh

"Ludzie i Dzieciaki , kto zatrudnia trutnia shagwest-a (?) kim jest ten koles z gimnazjum." ~ 15astolatek :D
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#78362 | Dodano: 21.05.2010 21:53:48
Kurde, mogliby wydać Guitar Hero: Rammstein - tak samo jak z Aerosmith i Metallica zrobili. Ażbym sobie PS3 kupił:D
Coś mądrego.
mak
Sturmwalzer

mężczyzna

#78370 | Dodano: 21.05.2010 22:01:25
To trzeba by było wyskoczyć z coś około 1500zł Ja już wolę za takie pieniądze grać na miotle :P

Cohonez
Administrator

mężczyzna

#78387 | Dodano: 21.05.2010 22:26:06
Mi szkoda tyle kasy na zabawkę przeznaczać - póki co gram na GBA, NDS i GameCube:P

Z innych wieści - w Antyradiu zapodają Haifischa, a Smolo bodajże określił LIFAD jako "bardzo optymistycznie przyjęty". Ciekawym kiedy zaczną puszczać WH:)
Coś mądrego.

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 22
Zalogowani: 8
Szukaj