Strony: 1 2
.:: Waidmanns Heil na Guitar Hero 6 ::.
Mamy dla was miłą ciekawostkę. Powszechnie lubiany kawałek "Waidmanns Heil" pojawi się w kolejnej odsłonie kultowej serii gier Guitar Hero. To druga piosenka po "Du Hast", która zaszczyciła listę gitarowych przebojów w tej grze.
Ideą Gitar Hero jest gra na specjalnej gitarze, która zastępuję pada, Gracz musi umiejętnie wciskać klawisze oraz łapać wysokości progów zgodnie z graficznymi instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. Tym bardziej miło, że i Rammstein jest promowany w ten sposób obok największych klasyków gatunku - dodajmy, że oprócz nich na ścieżce dźwiękowej znaleźć ma się również m.in. Black Sabbath, Queen i Kiss.
Fakt, iż "Waidmanns Heil" jest od samego początku mocno promowany, jako piosenka koncertowa, a teraz wybrany na reprezentanta w Guitar Hero, oznacza iż być może rzeczywiście doczekamy się go na osobnym singlu.
Ironia jest dowodem na istnienie Boga.
I'm so modern that everything is pointless.
Bodajże Green Day ma własną grę pt. "Rock Band" czy coś takiego więc czemu R+ miałby nie mieć :D

I wanna be his cigarette.
Ja wolę zdecydowanie bardziej na kuli :) jakie to ja już ewolucje robiłem mmm :D.
Nie przesadzaj. Fakt, grają fajną muzykę, ale pod względem gitarowym jest ona dość nieskomplikowana... Powiedziałbym że w niektórych momentach wręcz baaardzo prosta.
"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."
Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
Jeżeli chodzi o multimedialną promocję zespołu to wolałbym częściej widywać go w TV i zobaczyć znacznie bogatszą stronę internetową.
Nie bądź taki pewien. Myślę, że jak Ci się spodoba gitara to bez problemu im w końcu dorównasz. Nie mówię, że są kiepscy (nawet mi to przez głowę nie przeszło! :) ) bo są świetni, ale dorównać nie jest aż tak trudno. Jedynie co na 90% pozostanie do życzenia to ten Rammsteinowy, zaaaje***** dźwięk gitar. No ale wszystkiego mieć nie można :P
A może się okażę że masz wrodzony talent? ;) w każdym bądź razie nie poddawaj się!! Kurczę ale ci zazdroszczę ,ale ja chyba wolał bym spróbować swoich sił na perkusji.
Z innych wieści - w Antyradiu zapodają Haifischa, a Smolo bodajże określił LIFAD jako "bardzo optymistycznie przyjęty". Ciekawym kiedy zaczną puszczać WH:)
Strony: 1 2