news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 116 17 18

nicr
Perverse

mężczyzna

#182820 | Dodano: 23.11.2011 21:50:31
z kółka graniastego przeca sie nie wypisal (lol, jakie określenie) :P
srutututu
(x⊕y)² = x²⊕y²
Evemoll
Feueranfänger

kobieta

#182821 | Dodano: 23.11.2011 21:51:12
Powiem może niezrozumiale, że każda pozytywna w kierunku R+ mnie cieszy i tyle, czy amatorski teledysk, czy dziecięce bazgroły, nieważne, ważne, że ktoś podziela mą miłość, amen.
Nigdy nie wiadomo, kiedy się spodziewać hiszpańskiej inkwizycji!
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#182822 | Dodano: 23.11.2011 21:51:48
barbarella - kontynuuj w tym temacie: http://www.feuerrader.pl/forum/topic/5

Tu o teledysku spamujemy i każdy kolejny offtopowy post wywalam.
So say we all.
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#183154 | Dodano: 24.11.2011 21:50:18
Można o tym "Adios"?
Okej, ekhm.

Raz-dwa.

Więc - podoba mi się. Jeno piosenka mi nie pasuje kompletnie :( Niestety, no...
Ale ekipa się sprężyła, przygotowała wszystko, załatwiła kaskaderów (!), pomysł był ewidentny...

Ale piosenka...

Cóż, nieważne - dobra robota i tak. OVER and out.
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
gundzik
Panzermeister

mężczyzna

#183186 | Dodano: 24.11.2011 23:03:56
Myślałem, że teledyski robi się do piosenek a nie na odwrót. *zonk*
Caron
Perverse

kobieta

#183226 | Dodano: 25.11.2011 08:26:48
'Adios' to po 'SNVM' ulubiony utwór Vilena, niestety, ekipa odmówiła pracy przy 'SNVM', więc został 'Adios". Vilen też był niepocieszony :(
Lucy
Zerstörer

kobieta

#183235 | Dodano: 25.11.2011 09:04:41
Zapewne... mógłby sobie komórkami porzucać :D
Life is ours, we live it our way...
Oli
Pussy

kobieta

#183240 | Dodano: 25.11.2011 09:22:28
Chupacabras napisał(a):
ma rację :(
wypisuje się z forum :(

LUUUUBIE TO !
SPADAJ CZUPCIA:)))

Bardzo chciałabym, żeby wszyscy zajadli krytykanci, określający teledysk "badziewiem" potrafili choć w 10% zaaranżować taki event!
Jedna rzecz to mieć konkretny pomysł, ale zupełnie czym innym jest mieć na tyle ambicji, samozaparcia, kreatywności, żeby to ZREALIZOWAĆ! Zorganizować profesjonalnych aktorów, kaskaderów, sprzęt za minimalne własne fundusze.(Zdajecie sobie sprawę, że nikt za to nie dostał ani grosza???). Może i jest w tym klipie kilka niedoróbek i małych niedociągnięć, zresztą sam autor to przyznał ale, moi drodzy, doświadczenie zdobywa się poprzez praktykę...
JA SIĘ KŁANIAM W PAS - chapeau bas (CZYTAJ: SZAPOBA:)) AUTOROWI I WSZYSTKIM WSPÓŁTWÓRCOM - JESTEŚCIE ŚWIETNI!

PS. na miłość boską, Barbarella, ogarnij się dziewczyno - choćbym bardzo się starała, napinała i skupiała, to za chiny nie wiem o co ci chodzi.... żenua....

PS2.zaraz się dowiem, że jestem nieodłączym członkiem kółka wzajemnej adoracji.... Łiiiii:)
dhr
Panzermeister

kobieta

#183349 | Dodano: 25.11.2011 15:48:45
Oli napisał(a):
Bardzo chciałabym, żeby wszyscy zajadli krytykanci, określający teledysk "badziewiem" potrafili choć w 10% zaaranżować taki event!
Jedna rzecz to mieć konkretny pomysł, ale zupełnie czym innym jest mieć na tyle ambicji, samozaparcia, kreatywności, żeby to ZREALIZOWAĆ!

no ale tu padają różne głosy; nie myli się, kto nic nie robi, ale jak już się robi, to warto wiedzieć, co się robi źle. I można się tego dowiedzieć, na przykład czytając opinie tych krytykantów, którzy wskazują, co im się nie podoba. Masturbowanie się nad "profesjonalizmem" nie dostarcza jakże cennego feedbacku. Za to przyjrzenie się głosom tych, którzy - powiedzmy - mieli problemy ze zrozumieniem anegdoty, może coś nam powiedzieć o tym, co się nie udało montażyście.
feed your dreams to fishes
Oli
Pussy

kobieta

#184394 | Dodano: 29.11.2011 09:45:45
dhr, ja nie pisałam do ludzi, którzy konstruktywnie i przede wszystkim grzecznie (łomatko, to słowo jest chyba passe ) zwracają uwagę na te elementy, które im się nie podobają w teledysku, które widzieliby inaczej - bo to jest swego rodzaju inspiracja na przyszłość.
Mój post był skierowany to wypowiadających się w sposób chamski, nieskładny i bezmyślny, których schowanie się za anonimowym nickiem i monitorem komputera rozlicza z braku kultury.

dhr napisał(a):
no ale tu padają różne głosy; nie myli się, kto nic nie robi, ale jak już się robi, to warto wiedzieć, co się robi źle.
=
Oli napisał(a):
ale, moi drodzy, doświadczenie zdobywa się poprzez praktykę...

PS. nie zauważyłam, żebym "masturbowała się nad profesjonalizmem", co najwyżej nad inwencją.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#184635 | Dodano: 30.11.2011 01:02:00
16 grudnia release party we Wrocku w klubie Meta :]

Strona imprezy na fejsbuku:http://www.facebook.com/event.php?eid=251355651584...
Oli
Pussy

kobieta

#184884 | Dodano: 01.12.2011 14:43:16
Antonio napisał(a):
16 grudnia release party we Wrocku w klubie Meta :]

Strona imprezy na fejsbuku:http://www.facebook.com/event.php?eid=251355651584...

Bedziesz Antoś????

*modli się : bądź, bądź, bądź...*
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#184904 | Dodano: 01.12.2011 15:40:05
Zgópłeś? :(

Nie no. Po prostu na fejsie zobaczyłam. Ale wypadałoby jakiś większy raban na tę okazję zrobić, bo co jak co, ale lokalni to mogliby dópy ruszyć :]
#184968 | Dodano: 01.12.2011 19:10:43
Ja osobiście raczej wpadnę :P
Dobry ze mnie chłopak, tylko ludzie mnie wku***iają !

Strony: 116 17 18

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 24
Zalogowani: 8
Szukaj