.:: Prawie jak Rammstein ::.
W miniony poniedziałek zostały nakręcone pierwsze sceny do kolejnego klipu Rammstein. Tym razem nie jest to jednak oficjalne dzieło Tilla i spółki, a teledysk wymyślony i tworzony we Wrocławiu przez fanów kapeli. Głównym organizatorem i inicjatorem całej akcji jest doświadczony w tej dziedzinie Vilen, który zaprosił do udziału m.in. kolegów-aktorów z serialu Pierwsza Miłość, kilka osób z fanklubu Feuerrader (Upiorna, Chupacabras, Sayuri i Diesel) oraz grupę zawodowych... kaskaderów! Jak się można domyślać zostały kręcone sceny akcji, których pozazdrościć może nawet Chuck Norris :)
Scenariusz oraz piosenka do której był kręcony klip zostaje na razie tajemnicą, a data premiery zgodnie z rammsteinową tradycją jest na razie nieznana. Zdjęcia do teledysku, o ile pogoda nie przeszkodzi, powinny być dograne do przyszłego tygodnia. Jeśli wszystko potoczy się zgodnie z planem, to całość ujrzy światło dzienne na początku czerwca, czym niezwłocznie się pochwalimy.
Jonasie Akerlundzie - ssij!
Aktualizacja: Możemy już ujawnić tytuł utworu, do którego został nakręcony teledysk. Jest to znany z albumu Mutter utwór Adios.
*patrzy na kalendarz, kartuje i znajduje nieoznaczony markerem dzień*
Nie no, dziś 19 maja - mój brat ma urodziny. Z jego powodu robicie sobie jaja czy co?
PS: A do jakiego utworu?
Nie myl aktora z odgrywaną przez niego rolą. Serial jest obyczajowy, a nagrywane były sceny akcji. Wszystko wyszło bardzo fajnie, że nawet głównym bohaterkom z tego serialu nowe role bardzo przypadły do gustu.
Tytuł piosenki jak już pisałem pozostaje na razie tajemnicą. To nie jest utwór z ostatniej płyty.
Ale mam nadzieję, że to kawał dobrej roboty (zależy jeszcze do jakiego utworu) i będzie się z czego pośmiać :)
on a different planet
it makes it clear - i understand
we are all strangers - in a foreign land
*tymczasem cohonez robi animację poklatkową do innego utworu R+*
Aktorzy z Pierwszej Miłości będą grali do klipu rammstien czy jak ?
Till i ekipa mają cos z tym wspolnego czy nie wiedzą ?
Kto wie, ile ma osoba, o które mówisz.
Nie chciałem nikogo urazić, ale aktor serialowy też musi mieć warsztat mniejszy lub większy. Aktor to aktor. Co innego, jakby występowali w reklamówkach proszku.