news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 146 47 48

offca
Panzermeister

kobieta

#211230 | Dodano: 21.05.2012 21:50:01
Ariovista napisał(a):
Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jak buty są zrobione. Nawet balerinki mogą być niewygodne, a szpilki wygodne.

Miałam kiedyś takie balerinki, byłam w nich na rozdaniu świadectw w gimnazjum. Zakończenie roku, cała ta szopka, trochę biegania było, stopy miałam zmęczone i wręcz kuły z bólu. A z obcasami dopiero się oswajam, dłuższe latanie w nich mnie męczy, ale i stopa nieprzyzwyczajona (obcas 7 cm, to, że potrafię w nich przełazić nawet i cały dzień, to wyczyn w moim wykonaniu).
Korcą mnie sandałki na koturnie, mam już jedne upatrzone, nie wiem jednak, czy koturn nie będzie za wysoki, bo chcę buty użytkowe, w których latałabym przez większą część lata, a nie od święta.
Elias, wach auf, du lebst einen Traum!
stoktos
Zerstörer

kobieta

#211231 | Dodano: 21.05.2012 21:52:46
Ariovista napisał(a):
Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jak buty są zrobione. Nawet balerinki mogą być niewygodne, a szpilki wygodne.

Mam 10cm szpilki, w których byłam na weselu. Wygodne jak cholera, nawet na parkiecie w nich szalałam przez większość nocy, dopóki nogi nie zaczęły mi się plątać.

Koturny któreś już z kolei kupiłam w tym roku i też mega wygodne są <3
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#211232 | Dodano: 21.05.2012 22:00:05
pariser napisał(a):
Obcasy to zło, bolą mnie całe giry po nich :/

Ja nawet nie wiem, czy bolą, czy nie bolą, nigdy takich nie miałam i nawet nie wiem, czy przymierzałam :D Góra 5 cm, i to taki gruby, w kozakach kiedyś tam, chodziłam i żyłam. Ale wtedy nie było Crocsów ]:->
Lucy
Zerstörer

kobieta

#211249 | Dodano: 22.05.2012 08:23:18
Antonio, te linkowane są śliczne :) W jakim sklepie je wyczaiłaś?
Life is ours, we live it our way...

Strony: 146 47 48

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 20
Zalogowani: 6
Szukaj