news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 348

Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

KoЯn - Blame

mężczyzna

#73434 | Dodano: 09.05.2010 12:35:38
Temat o modzie trendy itp pierdołach :).

Ktoś musiał męskości nabrać w usta i założyć ten temat.
Jeb z helenki !!
#73436 | Dodano: 09.05.2010 12:37:11
Ja mam emo buty :D
żyCIE
stoktos
Zerstörer

kobieta

#73439 | Dodano: 09.05.2010 12:39:35
A ja czarne rurki, do których jak chcę powkurzać ludzi, ubieram glany z czerwonymi sznurówkami :>
#73441 | Dodano: 09.05.2010 12:40:49
Dawaj fotę, dziś dzień znęcania się nad rurkami. Rurki fuj, osobiście mam za grube wszystko na takie coś, ale patrzeć na to też nie mogę.
Mi scusi.

eve
Perverse

mężczyzna

#73442 | Dodano: 09.05.2010 12:41:59
Rurki fajne. Znaczy też mam wszystko za grube, ale mi się podobają ;)
Spiel Mit Mir
Sturmwalzer

kobieta

#73443 | Dodano: 09.05.2010 12:42:00
ja powycierane rurki czarno - szare 9szare od wycieranie) i powycierane glano podobne buty bo glanow nienawidze :P. oczywiscie wszystkoz zary :P
*** Duch panuje nad materią ***
#73444 | Dodano: 09.05.2010 12:42:18
Bo zazdrościsz paryś :P
żyCIE
#73445 | Dodano: 09.05.2010 12:44:25
Moda kompletnie mnie nie interesuje. Nie lubię iść za trendami, które co pięć minut się zmieniają. Teraz jest szau na rurki - w życiu bym tego na dópę nie założyła, bo wiem, że do mojej figury absolutnie to nie pasuje (niestety, obserwuję, że większość dziewącząt tego nie zauważa i bezkarnie dalej pcha się w rurki).
Trampki - noszę je od podstawówki i uważam za jedne z wygodniejszych butów. To chyba jedna z nielicznych rzeczy, która jest teraz "modna" i którą posiadam.
Lubię mieć własny styl, a nie robić z siebie kopie. Wystarczająco dużo takich powielaczy biega po chodnikach.
Elias, wach auf, du lebst einen Traum!
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#73446 | Dodano: 09.05.2010 12:44:27
chodzę w trampkach ;> bo lubię i chodziłam w nich od kiedy pamiętam, a w rurki nie mieszczę tyłka bo mam szerokie biodra :P raz w sklepie pani próbowała mi rurki wepchnąć to ubrałam do połowy ud i ni chu chu dalej :D jestem wierna prostym spodniom czarnym ;> tylko, że jak je ubieram to i tak większość ludzi uważa, że to rurki ;> ze względu na to co napisałam powyżej ;>

lubię też wszelkiego rodzaju koronki i spódnice ;>

zapomniałam dodać kolczyków ;> każda ilość w uszach ;> tylko nie tak, żeby zwisały do kolan ;> i bardzo nie rozumiem tych "modnych" teraz tuneli ;> przecież samo patrzenie na to boli ;>
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
#73447 | Dodano: 09.05.2010 12:50:44
wrONa napisał(a):
Bo zazdrościsz paryś :P

Od zawsze zazdroszczę szparagom ich szparagowatości. Nie mam tyle silnej woli, aby wziąć swą dupę do galopu i popracować nad wyglądem. Za bardzo lubię jeść i jestem za leniwa na ćwiczenia. Wolę siedzieć na kanapie i coś tam innego robić (choć najczęściej siedzę na krześle przed kompem). Gdyby mi się trafiła kiedyś złota rybka to moim pierwszym życzeniem byłoby, ażeby w przyszłym życiu być szczupłą i ładną dziewczyną, bo jestem ciekawa jak to jest.

Jeśli chodzi o ubiór to wyznaję zasadę "nie szata zdobi człowieka". Nie potrafię powiedzieć w co ktoś był ubrany pięć minut po spotkaniu, po prostu tego nie rejestruję w pierwszej kolejności. Osobiście to musi mi być wygodnie, więc wszelkie koszmary obuwnicze nigdy mnie nie interesowały, na co dzień pomykam w sportowych butach z łyżwą :P Kiedyś kumpela mi powiedziała, że pochowają mnie chyba w dżinsach, bo stale w tym latam.
Mi scusi.

Spiel Mit Mir
Sturmwalzer

kobieta

#73448 | Dodano: 09.05.2010 12:51:07
ja tez mam szerokie biodra dlatego kupuje z zary bo tamte sa rozciagliwe. ja osobiscie posiadam jeszce takowe trampki z ktorych jestem dumna
*** Duch panuje nad materią ***
stoktos
Zerstörer

kobieta

#73450 | Dodano: 09.05.2010 12:55:29
Proszz Paryś, moje dupsko w czarnych rurkach niestety bez glanów :(

Nie noszę ich zbyt często, tylko jak sobie o ich istnieniu przypomnę.

Najbardziej to lubię lato i bieganie w krótkich spodenkach, spódniczkach, sukienkach, japonkach i sandałach :D
A co do trampek to mam jedne fioletowe a drugie jasnoróżowe w kwiatki :>
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#73455 | Dodano: 09.05.2010 13:02:14
Parę razy w życiu usiłowałam mieć trampki, oczywiście nie do rurek, tylko do SPODNI, w konfiguracjach, w których są standardowymi butami, a nie obuwiem Wielkiego Ptaka. Ale niestety - kompletnie nie rozumiem zachwytów, jakie to wygodne. Dla mnie każde z tych trampek były zabójczo niewygodne :> Ja mam jakieś dziwne stopy, muszę mieć solidne buty, żeby mi było wygodnie.

Co do rurek, to problemem nie jest istnienie bioder, tylko właśnie ich nieistnienie. Kobiety (i mężczyźni!!) nie posiadający tyłków, a wbijający się w rurki - OB-RZYD-LIST-WO!!!!!! Wyglądają jak robale o cieniutkich odnóżach! BLE.

Rurki do rzeczy tunikopodobnych, plus wysokie buty (kozaki, glany) - do przyjęcia. Ja generalnie nie kapuję, jak można wytrzymać w spodniach obcisłych na dupie i w kroku - BRRRRRRRR!!!!! - ale wygląda to generalnie w miarę.
patton
Zerstörer

kobieta

#73457 | Dodano: 09.05.2010 13:03:16
pariser napisał(a):
Dawaj fotę, dziś dzień znęcania się nad rurkami. Rurki fuj, osobiście mam za grube wszystko na takie coś, ale patrzeć na to też nie mogę.

No ja przepraszam, ale specjalnie zerknęłam na Twoje nogi, bo pisałaś, że masz grube na całej długości i one NIE SĄ GRUBE. A ja się znam. A jakbyś chciała palnąć, że dupę też masz grubą, to uprzedzam fakty i stwierdzam również, że nie jest tak.

Wracając do tematu, rurki są fuuuuuuuj. Jak ważyłam 44 kg, to EWENTUALNIE mogłam sobie na to pozwolić, ale te czasy minęły. Mam za dużą dupę po prostu a i same rurki nie podobają mi się.
Canis lupus
eve
Perverse

mężczyzna

#73458 | Dodano: 09.05.2010 13:04:21
Ja chcę taką tru emo koszulkę ;(

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#73463 | Dodano: 09.05.2010 13:11:09
Wkurza mnie nie samo istnienie zjawiska mody, ale to, że w związku z tym zjawiskiem człowiek mający własny gust nie ma gdzie sobie kupić normalnych, uniwersalnych rzeczy, w rodzaju na przykład kurtki zimowej (bo wszędzie są tylko krótkie - jak kurtka zimowa może być krótka?????), prostych, uniwersalnych spodni, bojówek, takich rzeczy. Jestem przekonana, że jest masa osób, które chciałyby móc, na przykład stwierdziwszy, że potrzebują zapinanej bluzy z kapturem, po prostu udać się w konkretne miejsce, gdzie takie coś dostaną - zamiast spędzać wiele godzin w centrum handlowym, irytując się niepotrzebnie i w końcu z braku laku zaopatrywać się w jakiś dziwny wynalazek, który od biedy można określić jako zapinaną bluzę z kapturem.

Ja już mówiłam nie raz, że opracowałam wzniosły projekt biznesu opartego właśnie na takich potrzebach ludzkości. Mam całą wizję firmy, mam projekty, mam wszystko. Oczywiście nie znam się na szyciu, nie znam się na biznesie ani ekonomii, no i oczywiście nie mam kasy. Ale to takie tam szczegóły :]
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#73469 | Dodano: 09.05.2010 13:19:15
Może mi ktoś wyjaśnić jaka jest różnica między tymi rurkami a spodniami? Spojrzałem na google nawet i spodnie jak każde inne. Niech mnie ktoś oświeci, bo myślałem, że chodziło o takie te obcisłe kalesony co ostatnio były modne.
stoktos
Zerstörer

kobieta

#73470 | Dodano: 09.05.2010 13:21:09
Diesel, rurki to masz spodnie, które zwężają się ku dołowi, podczas gdy normalne spodnie lekko się rozszerzają :>
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#73472 | Dodano: 09.05.2010 13:22:30
Takie, które są obcisłe na całej długości odnóża oraz na dupie. Nosiłbyś spodnie obcisłe na dupie?

Dopisano (2010-05-09 13:23:28):

Zwężane spodnie to inna sprawa i inne ohydztwo :P Zwężane niekoniecznie są rurkami, bo niekoniecznie są obcisłe, so nje.
stoktos
Zerstörer

kobieta

#73474 | Dodano: 09.05.2010 13:23:39
Antońjo, ale przecież normalne spodnie też są obcisłe na dupie. To znaczy, zależy jakie sobie wybierzesz :P

Ja sobie zawsze tłumaczyłam, że rurki zwężają się ku dołowi a inne nie :P

Strony: 1 2 348

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 21
Zalogowani: 5
Szukaj