.:: Koncert w Władywostoku ::.
Jak od pewnego czasu głoszą plotki planowany jest jeszcze jeden niezależny koncert po specjalnych występach w Berlinie. Zgodnie przypuszczeniami takie show zostanie dane po raz kolejny w Rosji. Lokalna gazeta Vladivostok Times potwierdziła niedawno, że zakończono już formalności związane z tym wydarzeniem. Wkrótce zostanie oficjalnie ogłoszone, iż przed trasą za oceanem, Rammstein zagra we Władywostoku.
Decyzja zapadała po apelacji rosyjskich fanów poprzez media. Władywostok leży niemal przy granicy z Chinami i Korą Północną, także bardzo daleko od miast, w których odbywały się tegoroczne koncerty. Dla większości ludzi z tamtych rejonów, wyprawa do Moskwy czy Petersburga była niewykonalna finansowo. Przybliżona data i miejsce koncertu ,to wrzesień w nowo otwartej RIMSCO-Hall.
Chyba jedyny koncert, na który bym pojechała.. Władywostok, MRRAU!
Ironia jest dowodem na istnienie Boga.
I'm so modern that everything is pointless.
Ironia jest dowodem na istnienie Boga.
I'm so modern that everything is pointless.
Jak będziecie jechać to ja się zabieram!
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
cóż.
O pociung do Moskwy się dowiadywałam, ale mnie się takie informacje nie trzymają zupełnie. O ile pamiętam, w obie strony mieści się w tysiaku. Ale mogę się mylić.
.... no tak tylko pytam :D
O pociung do Moskwy się dowiadywałam, ale mnie się takie informacje nie trzymają zupełnie. O ile pamiętam, w obie strony mieści się w tysiaku. Ale mogę się mylić.
.... no tak tylko pytam :D
sprawdzałam jakiś czas temu :P
http://www.transsib.com.pl/bilety_kolejowe_odcinki...
I am all that you want me to be.
Wir sind zuruck schalte ein!
RAMM - STEIN!
Jaka strona, łał... :D
A kasa, no... się poprosi tych miłych ludzi z banku, żeby mi limit podwoili. Kiedyś, jak będę duża.. :>