news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 115 16 17 18 19

Julia
Pussy

kobieta

#181242 | Dodano: 20.11.2011 12:49:41
Celnik napisał(a):
Kogokolwiek by nie okradł, powinni go zabić. Złodziei powinno się likwidować, albo przynajmniej dłoń im odcinać. Złodziej to najgorszy syf jaki może być. Dodatkowo powinni go poszczuć mrówkami za to, że wybrał sobie dom pana Rammsteina :) Ale za sam fakt włamania i kradzieży należą mu się baty i parasol w d**ie.

Kiedyś czytałam wypowiedź chyba Paula w której mowił "wszyscy kradliśmy". Przypuszczam, że ich drobne występki nie mają nic wspólnego z taką kradzieza jak w domu Flaczka, i szkodliwość społeczna ich czyków była znikoma... ale złodziej to złodziej, więc moze od razu rąk nikomu nie obcinajmy ;)
Pfadfinder
Panzermeister

mężczyzna

#181244 | Dodano: 20.11.2011 12:50:44
Celnik napisał(a):
Złodziei powinno się likwidować, albo przynajmniej dłoń im odcinać. Złodziej to najgorszy syf jaki może być.

Radykalnie :) Polecam dyskusję z Kerosine, mogłoby być ciekawie :)

Refleksja pobückdichowa spod barierek - oni się naprawdę ostro leją, bo Flake ma całe swoje chude ciałko posiniaczone.
Czarna jucha i białe cielsko.
Uhura
Feuerspritzer

kobieta

#181246 | Dodano: 20.11.2011 12:52:48
Die Kreatur napisał(a):
ciekawe czy miał na posesji monitoring :) wtedy można by wykorzystać materiał dowodowy do jakiegoś teledysku , Till wymyśli tekst i kasa będzie .

to nie byłby taki głupi pomysł :) Wręcz jestem ciekawa jakby to wyszło.
Because in all of the whole human race there are only two kinds of men. There's the one staying put in his proper place and the one with his foot in the other one's face
#181252 | Dodano: 20.11.2011 12:58:23
Ehh zostawić forum na 2 dni i takie coś się dzieje... trza potem tyle ogarniać :>. Swoją drogą jakieś sugestie dlaczego podpalił ? Ukraść sprzęt ok, rozumiem albo $ albo "keyboard klawiszowca z Rammsten -i orgazm" no ale podpalać? Nie ogarniam :/ Flake zawsze darzyłem sympatią również :) To typ człowieka który chyba nie wytrzymał by za biurkiem, swoją drogą na weterynarza by sie nadawał xD
Kerosine
Sturmwalzer

kobieta

#181257 | Dodano: 20.11.2011 13:01:04
matthieu napisał(a):
Celnik napisał(a):
Kogokolwiek by nie okradł, powinni go zabić. Złodziei powinno się likwidować, albo przynajmniej dłoń im odcinać. Złodziej to najgorszy syf jaki może być. Dodatkowo powinni go poszczuć mrówkami za to, że wybrał sobie dom pana Rammsteina :) Ale za sam fakt włamania i kradzieży należą mu się baty i parasol w d**ie.

Zgadzam się!

Nie zgadzam się, złodziej tez człowiek! ;>

Swoją drogą ciekawe, Celnik, że piszesz iż to złodzieje właśnie stanowią "najgorszy syf jaki może być", a nie mordercy, mężowie i partnerzy kobiet katujący własne rodziny włącznie z dziećmi, pedofile czy "normalni", za to wielokrotni i charakteryzujący się wyjątkową brutalnością przy popełnianiu swych czynów gwałciciele :)

E: Dopiero teraz zauważyłam: Pfadziu, jesteś bogiem :*
Ich hab' keine Gust
Uhura
Feuerspritzer

kobieta

#181260 | Dodano: 20.11.2011 13:08:23
zgadzam się z Kerosine. Czy takimi strasznymi metodami nie powinno się karać gorszych typów?
A myślę, że to był antyfan, dlatego to wszystko podpalił.
Because in all of the whole human race there are only two kinds of men. There's the one staying put in his proper place and the one with his foot in the other one's face
Kerosine
Sturmwalzer

kobieta

#181268 | Dodano: 20.11.2011 13:13:39
Iii tam antyfan. Zwykły złodziej po prostu i włamywacz ;> Antyfan dążyłby raczej do osobistej konfrontacji z tego, co mi wiadomo :>
Ich hab' keine Gust
#181270 | Dodano: 20.11.2011 13:16:12
Celnik napisał(a):

W taki sposób można by pozabijać wszystkich piratów w internecie, ludzi którzy dają łapówki, czy też nie płacą podatków.../Dobrze że nic mu się nie stało, i że jego kolekcja VW jest cała
Kerosine
Sturmwalzer

kobieta

#181271 | Dodano: 20.11.2011 13:18:32
Pozabijajmy też wszystkich, którzy wywalają papierki po cukierkach na chodnik czy nazywają sąsiada wwiercającego się w ścianę o piątej rano wiertarką debilem i s**rwysynem ;>
Ich hab' keine Gust
matthieu
Pussy

mężczyzna

#181273 | Dodano: 20.11.2011 13:21:26
Ale nie powinno być też tak, że zostanie bezkarny teraz, po popełnił przestępstwo i należy mu się kara. Nie wiemy co ten złodziej miał na myśli bo mógł planować coś większego.
RZKSonne
Feueranfänger

kobieta

#181282 | Dodano: 20.11.2011 13:26:58
Właśnie .! On nie powinien zostać bezkarny...Kto wie czy znowu czegoś mu nie bedzie chciał ukraść , albo co gorsza zrobić...
Hii.! I'm Richard Z.K from Rammstein. ; D
*reanimacja*
Kerosine
Sturmwalzer

kobieta

#181284 | Dodano: 20.11.2011 13:30:11
Ależ nikt tu nie mówi, że powinien pozostać bezkarny :) Mówi tylko, żeby trochę ochłonąć [najlepiej wylewając sobie kubeł zimnej wody prosto na głowę] zanim będzie się wysuwało "propozycje" kary :)
Ich hab' keine Gust
matthieu
Pussy

mężczyzna

#181285 | Dodano: 20.11.2011 13:31:27
Dobry pomysł z tym zimnym kubłem wody, trzeba się odstresować. ;d
kura z biura
Sturmwalzer

kobieta

#181289 | Dodano: 20.11.2011 13:35:24
Jezu, no to chyba normalne, że złodziej nie powinien być bezkarny, nie? Nakręcacie się, jak nie wiem co, bo chodzi o Flakego, tymczasem takie historie zdarzają się codziennie. Dwa dni temu spłonął dom dziewczyny, z którą pracuje moja przyjaciółka. Całkowicie. Ona się zdążyła uratować z dwójką dzieci, cały majątek przepadł.
A złodziejowi zapewne nie chodziło o nic poza tym, żeby okraść bogatego gościa, którego z całą pewnością nie ma akurat w domu. A potem może i podpalić, dla zabawy, ot i wsio.
pariser
Moherator

kobieta

#181315 | Dodano: 20.11.2011 14:08:14
silencethanatos napisał(a):
Ehh zostawić forum na 2 dni i takie coś się dzieje...

Fanklub FR nie ma z tym nic wspólnego :]

I słusznie kura prawi - to się zdarza wszędzie i każdemu, niestety takie stresy nie omijają nikogo. To, że ktoś jest sławny nie znaczy, że jest bardziej poszkodowany.
Mi scusi.

#181329 | Dodano: 20.11.2011 14:33:08
Bardzo mi szkoda pana Christiana Lorenza. Taki spokojny i jeszcze takie coś na niego spadło.
Ciekawym, czy przerwą trasę, ale chyba nie - Johnny Rotten był na trasie w zeszłym roku z Public Image Limited, kiedy dowiedział się podczas występu, że spalił mui się dom. Podobno zapytał się tylko, czy jego żona jest bezpieczna i żyje.
Potem wrócił do koncertu i kontynuował trasę.

Robota zawsze pomaga zapomnieć o takich akcjach.

Ciekawym także co z rodziną Flaczka, bo nikomu się nic nie stało, jak czytam.

Pfadfinder napisał(a):
Jedni kradną bilety MPK, inni sprzęt grający. Takie życie.

Pfad mejd maj dej egę.

Celnik napisał(a):

A gdzie przebaczanie? Jak na studentkę KULu masz bardzo radykalne podejście :D
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#181338 | Dodano: 20.11.2011 14:42:34
Czy teraz jeszcze 273282 osób napisze, że to jednok brzydko kraść? Naprawdę, sprawa jest przecież oczywista, biedny Flaczek jednok, biedny, zdenerwował się pewnie bardzo, złodziej z pewnością kary nie uniknie, ale po co pierniczyć przez 10 stron o tym samym?
Krycha
Panzermeister

mężczyzna

#181367 | Dodano: 20.11.2011 15:19:21
Antonio napisał(a):
Czy teraz jeszcze 273282 osób napisze, że to jednok brzydko kraść? Naprawdę, sprawa jest przecież oczywista, biedny Flaczek jednok, biedny, zdenerwował się pewnie bardzo, złodziej z pewnością kary nie uniknie, ale po co pierniczyć przez 10 stron o tym samym?

No jak to po co?!?! Nie codziennie okradają członków Rammstein hahaha :D To jest teraz temat na najbliższe miesiące :D

Dobra poważnie...

Kiedyś była bajka "Plastuś" czy coś w tym stylu... Normalnie brat bliźniak :D
A ha!
RZKSonne
Feueranfänger

kobieta

#181387 | Dodano: 20.11.2011 15:33:41
Krycha napisał(a):
Antonio napisał(a):

No jak to po co?!?! Nie codziennie okradają członków Rammstein hahaha :D To jest teraz temat na najbliższe miesiące :D

Dobra poważnie...

Kiedyś była bajka "Plastuś" czy coś w tym stylu... Normalnie brat bliźniak :D

Plastuś.? *padłam*. ;p
Hii.! I'm Richard Z.K from Rammstein. ; D
*reanimacja*
Krycha
Panzermeister

mężczyzna

#181394 | Dodano: 20.11.2011 15:40:01
No co... Takie małe skojarzenie :]
A ha!

Strony: 115 16 17 18 19