news zespół twórczość fanklub forum
Wkrótce
Newsy
Skocz Do
Czy masz jakieś tatuaże?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4

kassia_92
Pussy

kobieta

#55932 | Dodano: 31.03.2010 12:20:54
Mam nadzieje ze planuja jakis koncert w Irlandii !! :)
bo nawet nie zdaja sobie sprawy ile tutaj maja fanow.

RAMMSTEIN 4ever !!!
feyd
Panzermeister

mężczyzna

Sponsor
#55961 | Dodano: 31.03.2010 14:53:17
Cohonez napisał(a):
swoją drogą - Japonia zawsze dostawała jakieś bonusy - wie ktoś coś o ichniejszej wersji LIFAD?

Aż se grzebłem, bo sprawa wydała mi się interesująca, ale wyniki poszukiwań są mało satysfakcjonujące.

Okładka:

http://2.bp.blogspot.com/_z3nAjYF9k1Y/Syev64Exw7I/...

Tracklista:

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=UICO-...

Wychodzi więc na to, że japoński "LIFAD" niczym się nie różni od naszej edycji 2CD (poza tym tajemniczym formatem SHM-CD, o którym to pierwszy raz słyszę).

gorbaczovsky napisał(a):
Czy będą promować składankę? Hmmm... Dyskusyjne

Moim zdaniem jest to jak najbardziej możliwe, może nie tyle pod szyldem promowania składanki, ale trasy pożegnalnej.
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
Zwitter
Feuerspritzer

mężczyzna

#56002 | Dodano: 31.03.2010 16:43:28
Mam nadzieje, że dojdzie do tej trasy za oceanem. Może wyjdzie z tego coś ciekawego. Ja bym z chęcią zobaczył jakiś profesjonalny materiał nagrany w tamtej części naszej planety. Może nie koniecznie od razu całe DVD, ale mogli by nagrać coś np. w Mexico ;) Bo w sumie to już dali nam nagrania z Niemiec, Australii, Anglii, Japonii, Rosji, a z tamtych rejonów nic.

A o trasę 2011 po Europie bym się nie martwił, od początku mówili, że chcą dać koło 200 koncertów, a jak na razie było ich coś koło 60.
Dla mnie super, że jest ta Ameryka bo przynajmniej jest szansa, że się u nas przez najbliższy rok nie pokażą - przynajmniej ja mam taką nadzieje.

Co do japońskiej wersji "LIFAD" to jest ona taka, jak przedstawił feyd.

Strony: 1 2 3 4

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 8
Zalogowani: 2
Szukaj