news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4

agaokkr
Feuerspritzer

kobieta

#55064 | Dodano: 29.03.2010 17:03:43
Rammcio napisał(a):
Są też tacy których nie było stać na chodź by jeden koncert, znam takich osobiście.

zgodzę się z Tobą! do Katowic kupiliśmy bilety w ostatniej chwili, nie zapomnę głosu męża jak pytał mnie przez telefon czy może kupić bilety. do Łodzi to już był kosmos i totalny przypadek że się tam znaleźliśmy!
tak czy siak cieszę się że w ogóle zaczęli wreszcie koncertować, czy u nas czy za oceanem to stwarza gwarancję że się prędko nie rozejdą- o co oni tam tak koty drą?
zrobią sobie trasę po USA a potem wrócą na stare śmieci i do swoich wiernych fanów których nawet ceny biletów nie przerażają! u nas mają jak w banku że się koncert zwróci!

Dopisano (2010-03-29 17:04:47):

eve napisał(a):
agaokkr napisał(a):
prawda jest taka że jakby grali u nas w Polsce co 3-4 miesiące to po pierwsze finansowo by nas to ograniczało, po drugie na patrzylibyśmy się i to by nas już mniej kręciło po trzecie jak nas wyposzczą to po roku-dwóch polecimy na koncert z wywieszonymi jęzorami i będziemy się cieszyć jak głupki!
są tacy którzy byli i w Katowicach i w Łodzi, ale są tacy którzy byli na jednym i im wystarczyło bo nie chcieli się "przejeść" R+

Znajdź mi chociaż jednego takiego :> Jak ktoś był tylko na jednym to znaczy, że albo mu kasy na drugi zabrakło albo traktuje R+ jak jeden z wielu zespołów i jeden koncert mu wystarcza ;)

mój mąż- do Łodzi zdecydował się jechać w środę wieczorem- i nie wiem czy nie pojechał tylko dla tego że się bał mnie puścić samą!
www.my.oriflame.pl/agaokkr
Die Kreatur
Sturmwalzer

mężczyzna

#55093 | Dodano: 29.03.2010 18:20:18
sądząc po twoich wpisach na wątku Tillowym to pewnie tak było:)
ale przejeść się R+ ? to chyba dla niektórych niewykonalne
agaokkr
Feuerspritzer

kobieta

#55111 | Dodano: 29.03.2010 18:44:31
Die Kreatur napisał(a):
sądząc po twoich wpisach na wątku Tillowym to pewnie tak było:)
ale przejeść się R+ ? to chyba dla niektórych niewykonalne

no właśnie! dla niektórych!
poza tym temat zszedł na pierdoły, nie będziemy się zastanawiać po którym koncercie z kolei komu się przeje R+, co ja myślę na temat Tilla i dlaczego do łodzi nie pojechałąm sama!
temat dotyczy trasy za oceanem, więc co miałam napisać napisałam i koniec kropka urywam....
www.my.oriflame.pl/agaokkr
evela
Feuerspritzer

kobieta

#55243 | Dodano: 29.03.2010 20:50:41
nie stresujcie się ludziska, jak koncertują to znaczy się mają dalsze plany, znaczy się nie rozejdą i będzie git... jak wyjdzie super trasa, to może dostaną wenę i znowu coś nagrają za jakieś dwa latka :))) a wtedy tu wrócą, oj wrócą tu do nas :)))
//Ich brauche vieles und viel davon
Und nur für mich, nur für mich//
BOLMEN
Sturmwalzer

mężczyzna

#55316 | Dodano: 29.03.2010 22:01:43
A niech jadą, Ameryka dzieliła się z nami METALLI-CĄ , to my się podzielmy z nimi R+. A z drugiej strony dobrze to świadczy o zespole - mają chłopaki branie.
smok
Feueranfänger

mężczyzna

#55332 | Dodano: 29.03.2010 22:23:10
"zostanie zorganizowany specjalny statek, który będzie miał około dwóch miesięcy na przetransportowanie piętnastu tirów ze sprzętem muzycznym."

Ale ktos ma pojęcie w El Tiempo, w dobie, kiedy kontenerowce przez Atlantyk zabieraja po 5000 i wiecej TEU (nie mowiac o niektoeych po 9000), z predkoscia 26 knotow (cos kolo 49 km/h), a juz po lokalnych portach Ameryki Lacinskiej najmniejszy problem nadac towar na co mniejsze feedery.

Najgorsze, to ze ich menedzer wyczul tam biznes, a nie u nas po raz 3ci...
Dzięki wszystkim za wspólny wyjazd na Benowo! Było grubo!
Cyc
Feuerspritzer

mężczyzna

#55342 | Dodano: 29.03.2010 22:45:48
Każdy wie że kontenerowce przez Atlantyk zabierają po 5000 i więcej TEU.
feyd
Panzermeister

mężczyzna

#55357 | Dodano: 29.03.2010 23:12:15
Jestem naprawdę ciekawy, jak będzie wyglądać frekwencja na koncertach w USA. Z jednej strony Rammstein gościł tam ostatnim razem za Abrahama Lincolna, a z drugiej "LIFAD" na liście Billboardu osiągnął coś koło 15. miejsca, a więc bardzo dobry wynik. W każdym razie wieszczenie klapy uważam za przedwczesne.
Problemem jest to, że Rammstein ma w tej chwili trudności ze zrobieniem czegoś naprawdę wspaniałego - Richard Kruspe
maxłel
Moderator

mężczyzna

#55367 | Dodano: 29.03.2010 23:48:53
Pieprzenia o trzecim koncercie w Polsce nawet nie będę komentował. Ostrzegam tylko że następne posty które będą ograniczać się do uprawiania jęczydupstwa będą przeze mnie wywalane a delikwenci którzy notorycznie będą uprawiać ten proceder dostaną minusa i tyle.

Chcesz 3 koncert? Zapraszam na rammstein.de, zostało jeszcze chyba trochę biletów na Wuhlheide, a jak nie to zapraszam na festiwale. Rozumiem jakby po 20 latach przyjechali do Polski na jeden koncert to można by drzeć szaty ale tak? Bądźmy poważni.

Ad rem.

Trasa po drugiej stronie Atlantyku to niezwykle ciekawa sprawa.
Po pierwsze skoro transporty ruszą dopiero po festiwalach, to ciekawe jak będzie wyglądał koncert w Kanadzie? Wiadomo że na festiwale jest zubożane całe show i set, ale ciekawe jak bardzo.
Po drugie tak bardzo chcą zaprezentować im pełne show, a moim zdaniem o wiele lepiej byłoby przynajmniej US&A pocisnąć festiwalowo. Ewentualnie kupę kasy wcisnąć w promocję. USA ma specyficzny rynek a R+ ostatni raz tam było hohooho i jeszcze trochę czasu temu.

Meksyki się wyprzedadzą na pniu, choćby ich tam 7 pod rząd było. No i ciekawe czy halowe czy stadionowe koncerty będą tam dawać.
Leon
Zerstörer

mężczyzna

#55381 | Dodano: 30.03.2010 00:54:43
W końcu jakiś normalny post.

To będzie ciekawa operacja logistyczna, zważywszy na fakt, że Rammstein w wywiadach ciągle powtarza, ze średnio się widzą z graniem bez pirotechniki i całego swojego teatrzyku. Ciekawe, czy będą mieć zaopatrzenie na miejscu, czy je wiozą z Europy. Logiczne by było, aby sobie jakiejś źródło rzeczy zużywalnych sobie zaklepać na miejscu...

Co do setlisty: pocisną max. 15 kawałków wg. mnie.

Meksyk to wiadomka. Moim zdaniem będzie pod gołym niebem.
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Wojosos
Pussy

mężczyzna

#55383 | Dodano: 30.03.2010 09:30:01
Jak już sie tak wybierają za ocean itp to kto wie czy nie zawitają do Azji jeszcze? ;P

A z resztą Rammstein bez tego teatrzyku jak to ktoś napisał to nie ten sam Rammstein :)
Lubie Placki!.
Cyc
Feuerspritzer

mężczyzna

#55386 | Dodano: 30.03.2010 10:56:24
Jeśli koncert w Meksyku będzie pod gołym niebem to na 99% można spodziewać się DVD.
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#55387 | Dodano: 30.03.2010 11:06:44
To radosna nowina dla naszych Zachodnich współwyznawców ;>, chociaż dla nas też, bo widać, ze chłopcy są w formie. Tak, w Meksyku będzie istne szaleństwo, ale jakbyśmy my mieli R+ tak rzadko, to pewnie tak samo byśmy reagowali. Jeśli koncert odbędzie się pod gołym niebem to także cichutko myślę o DvD z Lifad Tour ;> Jak już tak wożą te swoje manele to i znów do Azji zawitają, tam ich lubią, będzie popyt :P. Sama koncepcja koncertów w Australii jest bardzo ciekawa ;> na pewno mają tam fanów, bo w sumie gdzie oni ich nie mają ? :D mocno trzymam kciuki, żeby podołali tym wszystkim celom które sobie wyznaczyli ;> i dali mega szoł :P bez utraty zdrowia i kiedyś jeszcze zawitali do nas :P
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#55429 | Dodano: 30.03.2010 13:33:29
eve napisał(a):
Znajdź mi chociaż jednego takiego :> Jak ktoś był tylko na jednym to znaczy, że albo mu kasy na drugi zabrakło albo traktuje R+ jak jeden z wielu zespołów i jeden koncert mu wystarcza ;)

A myślisz, że wszyscy są takimi fanatykami i nie mają na nic innego czasu niż koncerty R+? Szczerze mówiąc to ja przeżyłem jakoś te dwa, a na trzeci w ciągu pół roku musiałbym się zastanawiać czy by mi się chciało.
Już bym wolał się przelecieć do Buenos Aires na koncert, bo tam to jest dopiero wesoło :)
eve
Perverse

mężczyzna

#55440 | Dodano: 30.03.2010 13:56:25
Diesel napisał(a):
A myślisz, że wszyscy są takimi fanatykami i nie mają na nic innego czasu niż koncerty R+? Szczerze mówiąc to ja przeżyłem jakoś te dwa, a na trzeci w ciągu pół roku musiałbym się zastanawiać czy by mi się chciało.
Już bym wolał się przelecieć do Buenos Aires na koncert, bo tam to jest dopiero wesoło :)

Moja odpowiedź na to znajduje się w cytowanym przez Ciebie poście :>
#55463 | Dodano: 30.03.2010 16:01:33
Trasa po Europie 2011 stała się zatem awykonalna. Alleluja! Pozostaje pić.
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

mężczyzna

#55516 | Dodano: 30.03.2010 17:49:18
gorbaczovsky napisał(a):
Trasa po Europie 2011 stała się zatem awykonalna. Alleluja! Pozostaje pić.

oj niedobrze :(
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#55657 | Dodano: 30.03.2010 21:35:44
Ja to widzę tak: w 2011 skończą wizytować Jankesów i Latynosów. Nie wiem, jak z Japonią (swoją drogą - Japonia zawsze dostawała jakieś bonusy - wie ktoś coś o ichniejszej wersji LIFAD?). Co jest pewne: Paul już zapowiedział wydanie składanki - myślę, że spodziewać się jej należy w 2011 roku - do tego czasu wszystkie single z LIFAD powinny zostać wydane i płyta zakończy promocję. Zakładam, że na jesień przyszłego roku będzie można się jej spodziewać, a krótko po niej R+ znów wyruszy w trasę. Czy to będzie przekrojówka, czy akustyk - czas pokaże.
Coś mądrego.
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Limp Bizkit - Hold On

mężczyzna

#55659 | Dodano: 30.03.2010 21:38:04
maxłel napisał(a):
Trasa po drugiej stronie Atlantyku to niezwykle ciekawa sprawa.
Po pierwsze skoro transporty ruszą dopiero po festiwalach, to ciekawe jak będzie wyglądał koncert w Kanadzie? Wiadomo że na festiwale jest zubożane całe show i set, ale ciekawe jak bardzo.

Tak, w końcu ktoś rzeczowy. Kanada... sam jestem ogromnie ciekaw jak to będzie wyglądać ponieważ nie wydaje mi się aby transportowali walizki statkiem na jeden koncert. Podejrzewam że zapakują część sprzętu w samolot bo przecież są linie lotnicze zajmujące się tylko i wyłącznie transportem dużych paczek. Jeszcze jedno ciekawy jestem jakie warunki musieli spełnić organizatorzy festiwalu aby R+ zechciał ruszyć zadek. Moim zdaniem nie tylko $$ wchodziły w grę.

maxłel napisał(a):
Meksyki się wyprzedadzą na pniu, choćby ich tam 7 pod rząd było. No i ciekawe czy halowe czy stadionowe koncerty będą tam dawać.

Meksyk, żyję tam ponad 100 milionów ludzików, tam wystarczy przyjechać i czekać aż pod stadionem pojawi się cała rzesza fanów i przypadkowych gości. Tam to spokojnie parę dużych koncertów powinno być. Czy halowe czy stadionowe tego nie wiem :P.
Jeb z helenki !!
gorbaczovsky
Perverse

mężczyzna

#55661 | Dodano: 30.03.2010 21:41:43
Cohonez napisał(a):
Ja to widzę tak: w 2011 skończą wizytować Jankesów i Latynosów. Nie wiem, jak z Japonią (swoją drogą - Japonia zawsze dostawała jakieś bonusy - wie ktoś coś o ichniejszej wersji LIFAD?). Co jest pewne: Paul już zapowiedział wydanie składanki - myślę, że spodziewać się jej należy w 2011 roku - do tego czasu wszystkie single z LIFAD powinny zostać wydane i płyta zakończy promocję. Zakładam, że na jesień przyszłego roku będzie można się jej spodziewać, a krótko po niej R+ znów wyruszy w trasę. Czy to będzie przekrojówka, czy akustyk - czas pokaże.

Czy będą promować składankę? Hmmm... Dyskusyjne - szczególnie, że się Rysiu na wszystkich poobrażał, a nie ma nawet połowy roku 2010! :D

Co do Japońskiego LIFADa - czytałem i znalazłem tylko to:
Wikipedyja napisał(a):
The Japanese Edition, released in December 2009, is on double SHM-CD's

Wydano to w ichnim ukochanym formacie SHM, który podobno zapewnia krystaliczną jakość dźwięku, ale nie ma co w to wierzyć.
BE A PATRIOT - BE AN INFORMER!

Strony: 1 2 3 4

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 22
Zalogowani: 5
Szukaj