news zespół twórczość fanklub forum
Wkrótce
Newsy
Skocz Do
Czy masz jakieś tatuaże?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3250

patton
Zerstörer

kobieta

#54098 | Dodano: 28.03.2010 01:02:34
Chciałabym wiedzieć o wszystkim - co Was wkurza w TV, jakie programy, reklamy, jacy ludzie, czy też macie fobię społeczną w komunikacji miejskiej, itp.

Mnie po pierwsze wkurzają programy typu Taniec z *******. Po prostu nie mogę. Wyjechałam kiedyś na 3 tygodnie, wracam i dowiaduję się o czymś zwanym "Gwiazdy na lodzie". Byłam pewna, że to żart, ale niestety ...

Niesamowicie wnerwiają mnie reklamy żarcia w proszku, te "rodzinne", w których cała rodzinka siedzi sobie przy obiedzie, wmawiają, że żarcie zdrowe, bez konserwantów i dzieciory zawsze mówią coś głupiego, np. "z sosikiem" albo "kurcaka". Klnę wtedy niezależnie od tego czy ktokolwiek to słyszy.

No i chyba nie ma nic gorszego niż autobus. Tzn. ludzie w nim. Czuję się jak na planie "Dnia Świra".

Proszę się wypowiadać w powyższych kwestiach.
She has a hairy thing
Moherowy
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Diorama - Das Meer

mężczyzna

Sponsor
#54107 | Dodano: 28.03.2010 01:16:21
Chyba nie muszę pisać że reklamy mnie wpieniają?

Wkurza mnie że nic w tej telewizji nie ma ciekawego zwłaszcza na TVN czy Polsacie. MTV (kompletnie kretyńska stacja) i Viva to już wykasowałem na amen ze swojego pudła. Patton nawiązałeś do Tańca z *******, heelllo jakie niby gwiazdy?. Ogólnie tego typu programy co nam teraz sprzedają to totalne dno nie porozumienie jakieś. Teraz gwiazdą może być każdy kto był chodź raz w TV. To ja zatańczę brekdensaa na jednej nodze i też będę gwiazdeczką ale nie, dzięki za takie coś. Dzisiaj była kolejna premiera kolejnego żałosnego show...słyszałem że dodzia to prowadzi...ja pier***e.
Gazety, 95 % gazet to o samych pseudo gwiazdach. Co dzisiaj Mucha jadła na obiad, z kim się widział Kaziu, jego żona go zdradzą? a może puszcza bąki pod prysznicem? Cichopek schudła!! straszne ciekawe wieści niu niu :). O słodkich chłopcach i dziewczynkach co jedynym celem jest łażenie po galeriach to sobie odpuszczę.
Coś jeszcze? pewnie i tak ale to później jak sobie przypomnę coś.
Jeb z helenki !!
patton
Zerstörer

kobieta

#54117 | Dodano: 28.03.2010 01:33:29
Miał być konkretnie Taniec z piz****, ale tu nie wolno przeklinać. Dokładam gazety typu Szoł, Cienie i Blaski, Życie na gorąco i co tam jeszcze jest.

O, i panią, która mnie zaczepiła na przystanku (a widziała, że mam słuchawki w uszach) po to, aby spytać czy w rękach mam NOWĄ gazetkę z Kerfura. Hilfe!

A Kasię Cichopek mogłabym zabić tym Twoim jednym kapciem.

A propos MTV, to kiedyś był program VIVA ZWEI i to się dało oglądać. I Live aus Berlin było i inne fajne rzeczy, potem zlikwidowali kanał i tylko badziewie zostało. Żal kasy na kablówkę. Moim marzeniem jest najprawdziwsza FR TV. Pokombinujcie. Trzymam kciuki.
She has a hairy thing
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#54119 | Dodano: 28.03.2010 01:39:14
A mnie nic nie wkurza. Po co się wkurzać? Od tego nic się nie poprawi. Spokój to podstawa.
So say we all.
#54121 | Dodano: 28.03.2010 01:41:31
Jak już kiedyś powiedziałam:

- wkurzają mnie reklamy z Bożeną Dykiel
- wkurzają mnie programy typu: "Jak oni wysiadają?" czy "Gwiazdy robią kupę"
- wkurza mnie telewizja ogólnie, dlatego jej prawie nie oglądam
- wkurzają mnie disco-laski (może bardziej przerażają...)
- wkurza mnie słońce
- wkurza mnie, że między nowymi sezonami "Dextera" jest aż roczna przerwa
- wkurza mnie, że Silent Hill'a nie robią już Dżapończycy
- i że Master Kojima oddala się od MGS'a coraz bardziej
- wkurza mnie mój DVD-ZŁOM, bo nie chce wypalać płyt i ich czytać
- wkurza mnie, że nie chce mi się iść kupić nowego
- wkurza mnie jak w tramwaju usłyszę czyjąś komórkę, a tam "Jak anioła głos" jako dzwonek
- wkurza mnie 'Kupicha & Co' tak ogólnie
- wkurzają mnie psychotesty (i nie ma to wcale nic wspólnego z tym, że na ostatnich zajęciach z marketingu wyszło mi, że jestem agresywną manipulatorką czy kimś tam :P)

Shagwest napisał(a):
A mnie nic nie wkurza. Po co się wkurzać? Od tego nic się nie poprawi. Spokój to podstawa.

A, i wkurza mnie, że nie umiem zachować spokoju tak jak inni, a bardzo bym chciała umieć.
:]
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
Toki: You'd rather chop off your ding-dong than not drink?
Murderface: Yeah!
Toki: Wowee!
patton
Zerstörer

kobieta

#54122 | Dodano: 28.03.2010 01:41:50
Shegwest, relanium bierzesz?? Mnie wszystko wkurza. Ciężkie życie. Ale bliżej końca, niż początku.

A propos Kupichy - na pytanie co będzie robił po przyjściu do domu, odpowiedział, że będzie brzrzrzusio żonki głaskał.

I już nowy wątek się kłania - KUPICHA.

Idę spać chyba w końcu. Dobranoc, Till na noc.
She has a hairy thing
#54124 | Dodano: 28.03.2010 01:45:41
patton napisał(a):
Relanium bierzesz?? Mnie wszystko wkurza. Ciężkie życie. Ale bliżej końca, niż początku.

Nic nie biorę. Jak coś mi się nie podoba, to staram się to naprawić. Jak nie mam możliwości, to ignoruję.

Ale po co się denerwować? Ani człowiek się szczęśliwszy od tego nie robi, ani problemów to nie rozwiązuje. Głupota :P
So say we all.
#54125 | Dodano: 28.03.2010 01:46:13
patton napisał(a):
Shegwest, relanium bierzesz?? .

Czasem ketonal i zapiją setką to wtedy nic mnie nie wkurza i nie rusza:d ale ile można.
Jeb z helenki !!
#54126 | Dodano: 28.03.2010 01:49:41
Że to głupota to akurat wiem.
Widać agresywne manipulatorki (czy coś) tak mają w genach :P
Murderface: What do you mean, "booze ain't food?" I'd rather chop off my ding-dong than admit that!
patton
Zerstörer

kobieta

#54127 | Dodano: 28.03.2010 01:49:43
Eh, no i spać nie pójdę. Babci leki są najlepsze plus 2 setki. A podejścia Shagwesta zazdroszczę, ja się urodziłam wysokoreaktywna zdecydowanie i często mam mordercze myśli.

Shagwest, a może poradnik napiszesz? Życie na luzie czy coś.

O, i radio mnie wkurza nieziemsko.
She has a hairy thing
#54128 | Dodano: 28.03.2010 01:53:02
Może będzie lincz za to co powiem ale mam to gdzieś :P Kobiety z reguły są manipulatorkami :>.

Co jeszcze mnie wkurza:
-moje zęby zdecydowanie
- upał
- rozwydrzone bachory za oknem
- sąsiad z 12
Jeb z helenki !!
patton
Zerstörer

kobieta

#54129 | Dodano: 28.03.2010 01:54:28
Kobiety manipulatorkami?? Co za herezje? Zaraz dostaniesz tym swoim jednym laczkiem ;p
She has a hairy thing
BOLMEN
Sturmwalzer

mężczyzna

#54130 | Dodano: 28.03.2010 01:55:05
Te wszystkie programy przychodzą z zachodu. Np jakiś nowy w którym jakaś baba ratuje upadające knajpy, przecież to słynny angielski program Gordona Ramseya.
#54132 | Dodano: 28.03.2010 01:56:21
A, jeszcze tak patrząc, co to Was wkurza muszę dodać, że nie oglądam telewizji. W ogóle.
So say we all.
Moherowy
Rammcio
Komendant Obory
Paulofil

Combichrist - blut royale

mężczyzna

Sponsor
#54133 | Dodano: 28.03.2010 01:58:09
patton napisał(a):
Zaraz dostaniesz tym swoim jednym laczkiem ;p

Wbrew pozorom tańczyć na jednym laczku to sztuka więc uważam się za gwiazdeczkę :D.

Zachód...obawiam się że oni będą powodem zagłady ludzkości.
Jeb z helenki !!
patton
Zerstörer

kobieta

#54134 | Dodano: 28.03.2010 01:58:58
No ale problem jest w tym, że przecież ktoś to badziewie ogląda, skoro tańca z piz**** jest już n-ta edycja. I inne badziewia też. I jak wchodzą nowe, to też ktoś to ogląda. A potem tych samych ludzi ja spotykam w autobusach i ci sami ludzie mają dzwonki "jak anioła głos", a ja mam ochotę wrzeszczeć i już nigdy nie przestać.

I gimnazjaliści mnie wkurzają. Niesamowicie. Szczególnie ci, którzy słuchają głośno muzyki ze swoich zajefajowych telefonów, jakby na słuchawki mama nie dała i myślą, że jak będą robić wiochę to jest cool.
She has a hairy thing
#54135 | Dodano: 28.03.2010 03:03:03
Shagwest napisał(a):
A, jeszcze tak patrząc, co to Was wkurza muszę dodać, że nie oglądam telewizji. W ogóle.

Ja włączam tylko wtedy gdy Bear Grylls leci na Discovery :P.

A, i jeszcze mnie wkurza jak zapomnę, wychodząc z domu, empetrójki.
Jestem wtedy skazana na słuchanie tych durnowatych rozmów o dupie marynie w komunikacji miejskiej.
BOLMEN
Sturmwalzer

mężczyzna

#54136 | Dodano: 28.03.2010 03:06:06
Mnie wkurza to że polaczki czasem przyjeżdżają do angli do znajomych , potem robią tu zakupy i w Polsce się chwalą że byli w uk na zakupach. Jakie to żałosne. Przecież tu w tych sklepach jest taki chłam że wstyd w tym do lasu iść. A jak słyszę w reklamach jakiś tam "rimel srimel prosto z londynu " to już wogóle mi słabo, przecież londyn to największy spęd bydła w europie.
patton
Zerstörer

kobieta

#54137 | Dodano: 28.03.2010 03:08:53
Współczuję *głaszcze* dlatego ja nigdy przenigdy NEVER nie zapominam mp3, zawsze mam w kieszonce. Nie pamiętam kiedy ostatnio wyszłam gdziekolwiek bez tego. Nie mogę słuchać ludzi.

A Londyn akurat uwielbiam, ale na swoje usprawiedliwienie mam wykształcenie - o język mi chodzi.
She has a hairy thing
BOLMEN
Sturmwalzer

mężczyzna

#54139 | Dodano: 28.03.2010 03:17:35
Na tej stronie powinno być zakazane używanie niektórych nazwisk takich jak much... mroczni czy jak im tam , Cippek, i reszty serialowych baranów którzy myślą że są aktorami.

Strony: 1 2 3250

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 32
Zalogowani: 15
Szukaj