news zespół twórczość fanklub forum
Wkrótce
Newsy
Skocz Do
Czy masz jakieś tatuaże?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1280 281 282

gangrena
Feueranfänger

kobieta

#197678 | Dodano: 07.02.2012 11:18:52
notorycznie chadzam na szpilkach i nie mogę sobie pozwolić na zaglądanie w przedziałek Rychowi. To nieapetyczne.
Będę podziwiać jego klatę na LaB, fryzurę na Volkerballu, na randki jednak bede się umawiać z pozostałymi wysokimi :)

Proszę jednak wrzucać tu atrakcyjne zdjęcia Rycha bo one "make my day". Sentyment pozostaje. To były całe lata gorącego uczucia :)
Ariovista
Śnieżka

kobieta

Sponsor
#197694 | Dodano: 07.02.2012 16:47:03
pariser napisał(a):
gangrena napisał(a):
Ariovista napisał(a):
Ja mam 177cm i zarówno Paul jak i Rychu są ode mnie niżsi.

ło matko... to jednak przerzucam się na Tilla i Schneidera!

To Ci powiem, że spadasz właśnie z deszczu pod rynnę :D

Też chciałam to pisać :)
Schneider w tenisówkach jest mniej więcej mojego wzrostu, Till się wywyższa tylko w butach na koturnie...

Caronu ma rację - na Oompha to się głowę zadziera, na Alexa też :>
...zum Glück bin ich verrückt...
nickotyna
Pussy

kobieta

#197707 | Dodano: 07.02.2012 18:27:25
w idealnym świecie Rysiek faktycznie byłby wyższy, no ale jest co jest. dla mnie ważniejsze od wzrostu faceta jest to czy jest męski czy nie. wysoki na 2 metry patyczak, o ramionach cieńszych niż moje zupełnie by mnie nie kręcił:) A Ryś jest bardzo męski. tak wiem, zaraz posypią się gromy, że przecież stosuje tony żelu, makijaż, botoks czy co tam jeszcze. chciałam tylko zauważyć że żel stosuje połowa facetów, a na koncertach pozostali członkowie zespołu też mają makijaż i nikt się tego nie czepia:) idąc do sklepu po mleko i razowca, ubierają się przecież normalnie no i nie malują się:)
a co do wizerunku scenicznego, to tak wygląda niemęski facet z makijażem:)

(gdyby ktoś nie wiedział, to jest Pan Madox z Mam Talent)

a tak nasz kochany boski Rysiu:)

RZKSonne
Feueranfänger

kobieta

#197708 | Dodano: 07.02.2012 18:43:33
ozeszzzz.! na ostatnim zdjęciu wygląda jakby nie miał zębów i 70 na karku..!;( *czeka na lincz*
ale tak to pozostałe zdjęcia mioodziooo.;*<3
^^^Geboren um zu leben^^^
Jestem księżniczką tak popie*doloną , ale i tak słodką, że w sukience z różowego tiulu skopie ci dupę czarnym glanem i powiem : ''Tu będzie stał mój jeba*y zamek.!'' .....
nickotyna
Pussy

kobieta

#197711 | Dodano: 07.02.2012 19:31:31
lincz niewątpliwie się należy! :) jak nie ma zmarszczek to krzyk że botoks, jak są zmarszczki to krzyk że stary:) jak żyć???!!! :)
RZKSonne
Feueranfänger

kobieta

#197712 | Dodano: 07.02.2012 19:47:19
ogólnie na tych fotach z *twarzą a'la pupcia niemowlaka* mi nie przeszkadza. A jeśli chodzi o zmarszczki to tez większego problemu nie widze ..bo to przeciez facet i wecznie gładki byc nie musi.xD lecz te zdjęcie , które tak określiłam to przerasta nawet i mnie..xD
*Rysiowąwzdychaczkenawieki.* <33
; P
Jestem księżniczką tak popie*doloną , ale i tak słodką, że w sukience z różowego tiulu skopie ci dupę czarnym glanem i powiem : ''Tu będzie stał mój jeba*y zamek.!'' .....
gangrena
Feueranfänger

kobieta

#197742 | Dodano: 08.02.2012 00:57:23
Ryś męski jest, ale jest niewysoki, a mając do wyboru Rysia męskiego a niewysokiego i męskiego i wysokiego Schneidera to ... pragnę obu :)
Peli
Pussy

kobieta

#197751 | Dodano: 08.02.2012 11:33:41
Rysiu, brak słów :D Jedyne co może denerwowac to pomalowane paznokcie, ale jestem chyba przewrażliwiona, bo to i tak w niczym mu nie ujmuje :D
gangrena
Feueranfänger

kobieta

#197767 | Dodano: 08.02.2012 14:00:02
Pomalowane paznokcie przeszkadzają w odbiorze muzyki bo zamiast koncentrować się na dźwiękach to lampię się jak mu paluszki śmigają po gryfie
RZKSonne
Feueranfänger

kobieta

#197776 | Dodano: 08.02.2012 15:19:42
perrrełki. ;*

to troszke mniej mraau.xD
nickotyna
Pussy

kobieta

#197863 | Dodano: 08.02.2012 22:43:56
gangrena napisał(a):
Ryś męski jest, ale jest niewysoki, a mając do wyboru Rysia męskiego a niewysokiego i męskiego i wysokiego Schneidera to ... pragnę obu :)

najlepsze wyjście z możliwych:) i zgadzam się w jeszcze jednej kwestii, też lubię patrzeć na ten charakterystyczny ruch palców gdy ktoś gra na gitarze:) zawsze mi się to podobało, a już jeśli osobą grającą jest Ryś, to już pełnia zadowolenia:)

haha Ryszard w Mein Land wyglądał strrrrrasznie:) tam tylko zacieszony Paul wyglądał jak właściwy człowiek we właściwym miejscu:)

Strony: 1280 281 282

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 8
Zalogowani: 2
Szukaj