news zespół twórczość fanklub forum
Wkrótce
Newsy
Skocz Do
Czy masz jakieś tatuaże?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3280

mukki
Feuerspritzer

kobieta

#49967 | Dodano: 19.03.2010 22:06:23
Zauważyłam duży brak na tym forum - a mianowicie brak wątku, w którym można oddać się bezkrytycznemu wielbieniu wyżej wymienionego pana.. Gdyż jest to najprzystojniejszy mężczyzna świata, zwłaszcza po tym, jak udało mu się zniknąć brzuszek :-D Co tam jakieś plastikowe Rychy - Till to jest najprawdziwszy facet! :D
Dopuszczam w tym wątku nawet wiersze na jego cześć - nawet z częstochowskimi rymami, byle odpowiednio entuzjastyczne :D
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...
#49974 | Dodano: 19.03.2010 22:16:35
mukki napisał(a):
Co tam jakieś plastikowe Rychy - Till to jest najprawdziwszy facet! :D

Taak. Zgadzam się, precz z Ryszardem i jego kredką do oczów.
---
mental_disorder
Feuerspritzer

kobieta

#49976 | Dodano: 19.03.2010 22:16:58
Till jest zdecydowanie najbardziej męski z nich wszystkich, ale czy przystojny? Chyba rzecz gustu, ja wolę plastikowego Rycha :)
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#49981 | Dodano: 19.03.2010 22:19:30
xD temat do wielbienia Till'a xD
I am all that you see,
I am all that you want me to be.
Tillka
Feueranfänger

kobieta

#49982 | Dodano: 19.03.2010 22:19:31
A im starszy tym lepszy, smakowitszy :P (oczywista , że Till)
i proponuję wstęp do tego tematu tylko dla bab zarezerwować, faceci się nie znają :P)
Paździoch to Szatan...
#49984 | Dodano: 19.03.2010 22:21:04
Tillka napisał(a):
i proponuję wstęp do tego tematu tylko dla bab zarezerwować, faceci się nie znają :P)

Wiesz, kwestia orientacji.
---
mukki
Feuerspritzer

kobieta

#49985 | Dodano: 19.03.2010 22:21:20
Moja droga mental_disorder.... Błądzisz. Przypuszczam, że jesteś bardzo młoda osobą - przynajmniej mentalnie, gdyż grupa wiekowa wielbicielek Rycha to okolice 15 lat. Po maturze człowiek zaczyna nieco mądrzeć i zauważać rzeczywiście warte zauważenia szczegóły, a jego poczucie estetyki wznosi się ponad poziom regularnego botoksowania, pełnej depilacji, permanentnego makijażu i ogólnej ciotowatości w wyglądzie, sposobie bycia oraz wokalu. Wszystko przed Tobą. :D
Bajdełej - na koncercie w Łodzi Till spojrzał na mnie i była to najpiękniejsza chwila mojego życia... I jego z pewnością też :D
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...
Tillka
Feueranfänger

kobieta

#49988 | Dodano: 19.03.2010 22:24:02
wiem, to było tak dla zaczepki płci brzydszej :P
Paździoch to Szatan...
mental_disorder
Feuerspritzer

kobieta

#49991 | Dodano: 19.03.2010 22:25:43
mukki napisał(a):
Moja droga mental_disorder.... Błądzisz. Przypuszczam, że jesteś bardzo młoda osobą - przynajmniej mentalnie, gdyż grupa wiekowa wielbicielek Rycha to okolice 15 lat.

No niestety - jestem nieco starsza :) Ale miło z Twojej strony :) Rych - owszem - nie wiedzieć czemu robi wszystko, aby być postrzeganym jako zniewieściały, ale bez makijażu i w normalnych łachach jest przystojnym facetem.
Tillka
Feueranfänger

kobieta

#49993 | Dodano: 19.03.2010 22:27:26
Ano zgodzę sie Ricardo też ma całkiem miłe ciałko.
Paździoch to Szatan...
mukki
Feuerspritzer

kobieta

#49994 | Dodano: 19.03.2010 22:27:38
No, bo ja osobiście znam paru osobników płci zdecydowanie męskiej, którzy cenią Tilla, a Rycha wręcz przeciwnie. I z tego, co ćwierkają wróbelki - nie mają problemów z orientacją. Czyli nieodparty, magnetyczny urok Tilla, oraz jego włochata klata na płcie obie działają :D
Moherowy
pariser
Moherator

kobieta

Sponsor
#49997 | Dodano: 19.03.2010 22:28:35
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wrócił KMTwC :D:D:D

W imieniu KMLS protestuję i ogłaszam, że najpiękniejszy jest Schneider :]
Nie śpię, bo pilnuję grzędy

Djura
Panzermeister

kobieta

#49998 | Dodano: 19.03.2010 22:28:50
mukki napisał(a):
Moja droga mental_disorder.... Błądzisz. Przypuszczam, że jesteś bardzo młoda osobą - przynajmniej mentalnie, gdyż grupa wiekowa wielbicielek Rycha to okolice 15 lat. Po maturze człowiek zaczyna nieco mądrzeć i zauważać rzeczywiście warte zauważenia szczegóły, a jego poczucie estetyki wznosi się ponad poziom regularnego botoksowania, pełnej depilacji, permanentnego makijażu i ogólnej ciotowatości w wyglądzie, sposobie bycia oraz wokalu. Wszystko przed Tobą. :D
Bajdełej - na koncercie w Łodzi Till spojrzał na mnie i była to najpiękniejsza chwila mojego życia... I jego z pewnością też :D

No nieee,ja jestem w okolicy 15-tki,no możejuż troche po,ale zawsze i nie wielbię Rycha xD Nie wielbię żadnbego z członków R+ za wygląd,ale fakt faktem Till jest moim ulubionym członkiem zespołu ;)
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
mental_disorder
Feuerspritzer

kobieta

#49999 | Dodano: 19.03.2010 22:29:41
A i tak najprzystojniejszy jest Flake!
mukki
Feuerspritzer

kobieta

#50000 | Dodano: 19.03.2010 22:30:21
mental_disorder napisał(a):
mukki napisał(a):
Moja droga mental_disorder.... Błądzisz. Przypuszczam, że jesteś bardzo młoda osobą - przynajmniej mentalnie, gdyż grupa wiekowa wielbicielek Rycha to okolice 15 lat.

No niestety - jestem "nieco" starsza :) Ale miło z Twojej strony :) Rych - owszem - nie wiedzieć czemu robi wszystko, aby być postrzeganym jako zniewieściały, ale bez makijażu i w normalnych łachach jest przystojnym facetem.

Niestety, nie sposób się z tym zgodzić - "Rychu" i "przystojny" to całkowicie wykluczające się pojęcia. Jest przystojny mniej więcej jak Ken od Barbie. Widziałam go z bliska - jest bardziej wydepilowany niż ja, a to wyklucza określenie go jako faceta sensu stricto. Absolutnie wyklucza.
Clavis
Feueranfänger

Rammstein - Benzin

kobieta

#50001 | Dodano: 19.03.2010 22:30:26
pariser napisał(a):

Może, ale nie w tej fryzurze. Ja tam jestem za Tillem.
---
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#50003 | Dodano: 19.03.2010 22:31:29
to w końcu temat na ohhy co do Till'a, więc to on jest naj i w ogóle :D
I am all that you see,
I am all that you want me to be.
mukki
Feuerspritzer

kobieta

#50004 | Dodano: 19.03.2010 22:32:06
pariser napisał(a):

Paryś...... no nie przydzwonię Ci jedynie dlatego, że Cię lubię, więc wybaczam tę niestosowną prowokację :DSznajder w ostateczności jest PRAWIE tak piękny jak Till :D
Djura
Panzermeister

kobieta

#50006 | Dodano: 19.03.2010 22:32:54
Zastanawiam się czym Tilla faszerowali w młodości,że się tak rozrósł...
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
Tillka
Feueranfänger

kobieta

#50007 | Dodano: 19.03.2010 22:33:16
Rych się zawsze na żelu wśliźnie, wszędzie :P
Paździoch to Szatan...

Strony: 1 2 3280

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło: