news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 3 4 5112

Vanessa
Panzermeister

kobieta

#3508 | Dodano: 20.08.2008 14:58:34
Diesel napisał(a):
To jest Klucha :)

Po prawej :>

Erwin jeszcze nie jest sfotografowany, ale jest wielkości połowy Kluski i ma coś więcej między nogami :>

To jest kurde chomik na sterydach ,czy co ???

Antonio,mój kot chyba ma w sobie geny malamutów ,bo robi tak samo dokładnie.Gorzej,potrafi otworzyć sobie szafkę ze słodyczami i wrąbać torbę chipsów w nocy,a potem idzie na próg pokoju ciotki i się tam na samym środku wypróżni bydlę jedno :P
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3512 | Dodano: 20.08.2008 15:10:42
Moje kociątko-skunksiątko żre w miarę standardowo, za to trochę mniej standardowo sika. Ostatnio sobie uwiła gniazdko na lodówce wśród mąki, makaronów, ryżów, płatków kukurydzianych i innych takich, które przebywają na lodówce z uwagi na remont kuchni. Przebywa tam przez większość dnia. Moja mama się trochę denerwuje, ale ja wychodzę z założenia, że w mące już chyba lepszy jest kot, niż myszy :>
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#3516 | Dodano: 20.08.2008 15:15:05
Jasne,kota trudniej przeoczyć używając tej mąki,a mysz zdarzyło się mojej babci zmiksować w cieście...
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3520 | Dodano: 20.08.2008 15:19:36
Mi moja mała myszka pokojowa wzięła umarła pod łóźkiem :>
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#3556 | Dodano: 20.08.2008 22:50:49
Udało mi się dzisiaj zrobić sesję zdjęciową Klusce i Erwinowi :>

TADAAAAAAAM

Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#3558 | Dodano: 20.08.2008 22:57:14
Urocze. :D
Dargee
Sturmwalzer

kobieta

#3559 | Dodano: 20.08.2008 23:00:11
A skąd pomysł na imię Erwin? On wyglada jak mała kluseczka:)

Moje kocie właśnie udaje ,że wcale go nie interesuje moje łóżko. W ogóle zaczyna świrować na starość, gania namiętnie swój ogon i miauczy co krok.
Dysharmonia, podobnie jak koty, przedostaje się wszędzie.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#3560 | Dodano: 20.08.2008 23:01:12
Dargee napisał(a):
A skąd pomysł na imię Erwin? On wyglada jak mała kluseczka:)

Nie ja go tak nazwałem :P Ja bym go nazwał Edgar na cześć Gosiewskiego :P
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#3564 | Dodano: 20.08.2008 23:26:20
A mój pies ma na imię Agent i co ??? Chyba miało być od Bonda 007 :D
"Nie powinniście się bać nigdy tego, co ludzie powiedzą o tym, w co się ubieracie" - Serj Tankian
Dargee
Sturmwalzer

kobieta

#3565 | Dodano: 20.08.2008 23:28:47
A co zapytać się nie można? :P

No i się jednak zainteresował wyrkiem, zapchloniec jeden.
Dysharmonia, podobnie jak koty, przedostaje się wszędzie.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3572 | Dodano: 20.08.2008 23:54:14
Diesel napisał(a):
TADAAAAAAAM

Ooo, zawsze lubiłam świnki morskie, a białe to już w ogóle madafaka :D
Funix
Feuerspritzer

kobieta

#3580 | Dodano: 21.08.2008 04:45:08
no i zakupy dla psiny zrobione-koszt koncowy....$250 wow troche sporo,ale w sumie zaoszczedzilam na klatce $50 bo kupilam od kontrahenta, no a ogolnie to fajnie sie poczulam moga znow robic zakupy dla psiaka...bo Funio odszedl 3 lata temu i bardzo mi tego brakowalo...juz w piatek moja nowa psina bedzie ze mna
Com licença, onde fica o aeroporto?
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#3621 | Dodano: 21.08.2008 20:48:08
Dlaczego chcesz trzymać psa w klatce ???? Prawo na to zezwala ?

Diesel ,fajne te chomiki,chociaż ten jeden chyba za dużo sterydów dostaje.

Mój kot w nocy hałaśliwie wyżerał chipsy,a kiedy chciałam mu je zabrać,to mnie uchlał pod kolanem i teraz mam trzy dziurki w nodze ,jedna obok drugiej i wygląda to nieco ekscentrycznie :P
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3628 | Dodano: 21.08.2008 21:19:02
Vanessa napisał(a):
Dlaczego chcesz trzymać psa w klatce ???? Prawo na to zezwala ?

Nie dramatyzuj :] Klatka może brzmi strasznie, ale to jest świetny sposób - najpierw powolutku przyzwyczaja się do niej psa (metodą marchewki ofkors, żadnego zamykania), a kiedy już pies uzna klatkę za swoją norę, sam będzie do niej właził spać, ogryzać kostki itd - i potem nie będzie problemu, jeśli z jakiegoś powodu trzeba będzie go w tej klatce zamknąć - na przykład żeby gdzieś przewieźć - to nie będzie problem. Przeciwnie, np. na wystawie psy w klatkach czują się bezpiecznie, są w obcym miejscu, ale w swojej norze. Więc spokojnie :]
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#3637 | Dodano: 21.08.2008 22:04:43
Antonio napisał(a):
Nie dramatyzuj :] Klatka może brzmi strasznie, ale to jest świetny sposób - najpierw powolutku przyzwyczaja się do niej psa (metodą marchewki ofkors, żadnego zamykania), a kiedy już pies uzna klatkę za swoją norę, sam będzie do niej właził spać, ogryzać kostki itd - i potem nie będzie problemu, jeśli z jakiegoś powodu trzeba będzie go w tej klatce zamknąć - na przykład żeby gdzieś przewieźć - to nie będzie problem. Przeciwnie, np. na wystawie psy w klatkach czują się bezpiecznie, są w obcym miejscu, ale w swojej norze. Więc spokojnie :]

Dlatego właśnie ja najlepiej czuję się z butelką w ręce :P
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#3640 | Dodano: 21.08.2008 22:10:11
Najlepiej zieloną, pełną i z lodówki, z charakterystyczną naklejką przedstawiającą zwierzę z gatunku pod ochroną? xD

Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3641 | Dodano: 21.08.2008 22:10:23
Home is where your heart is :D
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#3646 | Dodano: 21.08.2008 22:18:24
Aj fink det maj hołm iz in de batl
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3648 | Dodano: 21.08.2008 22:24:31
biedactwo, i teraz szukasz domu w każdej napotkanej butelce.. tymczasem jak wiadomo łans ju left da batl, ju ken newer goł bak :( jakie to rozdzierająco smutne :( Ale za to możesz sobie zaglądając w batl podśpiewywać "I'll Find My Way Home" Pićforków.

W kwestii tematu to jest mi również zawsze strasznie szkoda wszystkich jobajów, które się zmagają z instytucją szyby, generalnie coś się z tym powinno zrobić :>

EDIT: AJ NOŁ, AJ NOŁ!!! Dyzió jest po prostu dżinem :D

Caron
Perverse

kobieta

#3670 | Dodano: 22.08.2008 10:57:49
I weź tu człowieku odejdz od kompa na chwile...

Teraz przeniosła się na parapet, na którym zwykle sypia w ciągu dnia (o ile nie śpi akurat pod huśtawką w ogrodzie ;)). Co do sypiania, to za swój hołm uznała ostatnio szufladę w której mój brat skarpetki trzyma o_0

btw, nie wiem dlaczego, ale zawsze jak Funix pisze o finansach, to na ekranie widzę tylko cyfrę 0.... to jakis kod? :P

Strony: 1 2 3 4 5112

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 20
Zalogowani: 9
Szukaj