news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 137 38 39 40 4145

agma
Panzermeister

kobieta

#79973 | Dodano: 25.05.2010 15:34:52
Sayuri napisał(a):
Nom, my drzemy japy aż miło a Niemcy nic za bardzo nie krzyczeli ;)
Ale pamietacie jak stali w kolecje przed wejsciem? W równiutkim rządku na chodniczku..

U nas towarzystwo śpiewało, przynajmniej to blisko nas:)

Jeśli chodzi o równe rządki, to przy jednym wejściu owszem, ale przy tym naszym (chyba główne?) była masa:)
12.03.2010 Łódź/Atlas Arena
24.05.2010 Berlin/Wuhlheide
01.07.2010 Villafranca di Verona/Castello Scaligero
14.11.2011 Gdańsk/Ergo Arena
...a potem jeszcze dalej:)
Lucy
Zerstörer

kobieta

#79999 | Dodano: 25.05.2010 16:35:07
evela napisał(a):
no w końcu Ordnung muss sein :))))
ale to robi wrażenie, nie ma co, nikt na trawie, wszyscy tylko chodnik okupowali...

Taaak, pamiętam kto się najbardziej dziwił ;)
Evela, następny koncert znowu będzie nasz. I wierzę, że Richard był w pon. taki sam jak w sobotę. Na sektorach jest fajnie bo widać efekty, ale nie można tego tak przeżyć jak pod barierkami. Widzieć każdy gest, ruch, uśmiech. Szkoda, że nie można jeszcze ich dotknąć ;)

I fakt evela, Polacy się darli na bisach a tu jakoś tak cicho było.... I co wrzeszczeli? Ich ferstehe nicht...

Dopisano (2010-05-25 16:49:56):

I jeszcze kilka.

Dopisano (2010-05-25 16:54:33):

Nie mojego autorstwa, ale szukajcie mnie na przeciwko Rycha :))) Dhr czy tam nie miga gdzieś twój beret??

Life is ours, we live it our way...
Kamila
Panzermeister

kobieta

#80019 | Dodano: 25.05.2010 17:30:25
coś niesamowitego, fajnie, że grają stare kawałki :))
A ja tam wzdycham i co...
evela
Feuerspritzer

kobieta

#80028 | Dodano: 25.05.2010 17:40:56
Lucy, na następny koncert jak najbardziej wybieramy się razem...
pozdro dla Rodzynka :)))
a wrzeszczeli tylko zugabe, ale też tylko parę typa, chociaż nie wiem jak w sektorach...
ogólnie jak dla mnie bomba, jeszcze bym tylko podotykać chciała :D
//Ich brauche vieles und viel davon
Und nur für mich, nur für mich//
Lucy
Zerstörer

kobieta

#80032 | Dodano: 25.05.2010 18:05:39
Rodzynek dziękuje ;)
No właśnie, podotykać...
Life is ours, we live it our way...
ruda
Sturmwalzer

kobieta

#80067 | Dodano: 25.05.2010 19:21:33
Kali666 napisał(a):
Burza i mega ulewa dodały tylko uroku (sztywne od błota jeany mają klimat:) Reszta pierwsza klasa mimo licznej złośliwosci techniki;)

Burza z gradem to niewątpliwa rozrywka, jak się stoi tyle czasu w jednym miejscu:) Liczne złośliwości techniki spowodowały, że demoniczny wizerunek został trochę zachwiany, bo sami muzycy umierali ze śmiechu na scenie. Pierwszy raz chyba zawiodła nawet wanna, biedny Flaczek nie mógł się z tamtąd wygrzebac. Widac było, że są trochę zmęczeni, ale za to ponosiła ich fantazja- Till tańczył jakieś indiańskie tańce :) Na koncercie były dzieci Paula- oglądał zza sceny Skunk z córeczką na rękach, a w trakcie koncertu stały z boku w takich wielkich ochraniaczach na uszach i oglądały szaleństwa taty:)
W dalszym ciągu nic nie słyszę, dostałam z buta i jestem straszliwie poobijana, ale co tam:P Super towarzystwo i to nie tylko z Polski i Till z Pawłem na wyciągnięcie ręki wszystko wynagradzają.
I jestem pod wrażeniem tego jak ludzie są w stanie się skompresowac:)
stoktos
Zerstörer

kobieta

#80069 | Dodano: 25.05.2010 19:23:49
Ruda, podczas której piosenki Till tańczył? :> Ty byłaś wczoraj?
ruda
Sturmwalzer

kobieta

#80073 | Dodano: 25.05.2010 19:28:21
Tak, byłam wczoraj z Agmą i Gretel:) Nie mam pojęcia, która to była piosenka- przez te emocje niewiele pamiętam. A na youtubie nie ma z tego filmiku, bo już szukałam. No i niestety muszę przynac, że wujek Till się strasznie postarzał;/
evela
Feuerspritzer

kobieta

#80077 | Dodano: 25.05.2010 19:30:19
i wyjdzie na to, że każdy widział i słyszał co innego...
ale co tam, punkt widzenia zależy od punktu... stania w tym przypadku :)))
i nic dziwnego, że zmęczeni, taki maraton...
//Ich brauche vieles und viel davon
Und nur für mich, nur für mich//
Die Kreatur
Sturmwalzer

mężczyzna

#80093 | Dodano: 25.05.2010 19:44:30
macie szczęście że wyszedł na scenę bez Haifischowych wąsów :)
ruda
Sturmwalzer

kobieta

#80094 | Dodano: 25.05.2010 19:45:43
Wąsy za to miał Flejk:P
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#80099 | Dodano: 25.05.2010 19:49:37
F-L-A-K-E

Ludzie, to niemiecki zespół, z Niemiec. I niemiecka ksywa.
So say we all.
eve
Perverse

mężczyzna

#80101 | Dodano: 25.05.2010 19:54:15
Flejk ładniej brzmi :>
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

mężczyzna

#80110 | Dodano: 25.05.2010 20:10:56
Ale gÓpie niemce w wiadomościach z Koeln chyba też Flejk powiedzieli :( co za kraj co za ludzie :D
Kali666
Feuerspritzer

mężczyzna

#80113 | Dodano: 25.05.2010 20:12:12
ruda napisał(a):
Wąsy za to miał Flejk:P

Tiaaaa, jak zobaczyłem Flake'a z bliska na Haifischu to od razu wąsy (a raczej młodzieńcza szczecinka rzuciła się w oczy:).
Tańców indiańskich nie widziałem, a co do stania w jednym miejscu heheh, jak się zaczynałą ulewka to byłem na płycie, potem wskoczyłem na korone i schowałem się pod dachem budki z Coca Colą i jak już przeszło to nie bacząc na jeziora wody na płycie powróciłem rozpychając się na boki pod samą barierke. Coś tam Vaterlandczycy za mną wołali, ale co tam, i tak ich nie rozumiałem a miejsce za%^&^ste zdobyłem.
W prawym uchu to dzwoni mi do teraz:)
O.D.T.
agma
Panzermeister

kobieta

#80135 | Dodano: 25.05.2010 21:54:23
ruda napisał(a):
No i niestety muszę przynac, że wujek Till się strasznie postarzał;/

No i co z tego?:)) Ale ta klata:)))))))))))) i to widziana z bliska!!!!
ruda
Sturmwalzer

kobieta

#80144 | Dodano: 25.05.2010 22:10:41
agma napisał(a):
ruda napisał(a):
No i niestety muszę przynac, że wujek Till się strasznie postarzał;/

No i co z tego?:)) Ale ta klata:)))))))))))) i to widziana z bliska!!!!

Ależ ja nic nie mówię:P
Gretel
Feuerspritzer

kobieta

#80273 | Dodano: 26.05.2010 11:46:24
To teraz ja ! Uwaga, będzie rozwlekle i subiektywnie:
- Najpierw 2 godziny błądzenia w metrze i autobusach, zawsze jakaś rozrywka
- Kilka godzin oczekiwania. Jak już stanęłyśmy przed sceną (ja + Ruda + Agma + koleżanka z fb z Chicago) i wydawało się, że nie wytrzymamy tych kilku godzin, to pojawiła się burza z gradem. Potem samo oczekiwanie bez burzy nie było już takim wielkim problemem.
- Jasność przez pierwszą część koncertu. Osobiście koncert w Łodzi miał dla mnie znacznie lepszy klimat przez to, że była ciemność. Tutaj klimat ‘demoniczności’ dodatkowo rozwalił Paul i jego rodzinka po lewej stronie sceny, która to rodzinka okazała się jeszcze znacząco słodsza i bardziej rozbrajająca niż sam Paweł. My, Paulofanki poległyśmy na całej linii …

Pozytywną stroną jasności i bliskości jest oczywiście to, że można się napatrzeć do bólu (także w sensie dosłownym) – stałyśmy koło Tilla w stronę Paula, więc przegląd był pełny. Brakowało tylko Ryszarda, ale jeżeli o mnie chodzi, to recenzje ‘prawej strony’ w zupełności mi wystarczą. Przez chwilę mi mignął na początku – muszę powiedzieć, że ten płaszczyk ma niezły.

- Publiczność niemiecka – dla mnie duży plus, nie wiem jak wyglądał piknik na trybunach, w pierwszej linii nastawienie było super, a przez to, że śpiewali wszystkie teksty i to głośno, to odbiór był fantastyczny. Np. dzięki chóralnym śpiewom bardzo podobały mi się utwory, które na poprzednim koncercie jakoś mnie nie zmiażdżyły: Buchstabu i FiP.

- Zdjęć (ostrych) brak, ale co tu mówić o zdjęciach, jak nie udało mi się wyjąć ani jednej ręki nawet na ‘Wir wollen eure Hände sehen’. Tutaj słowa uznania dla Rudej za ofiarność i odwagę - oczekujemy na zdjęcia, jakość nieważna.

- Afterek. Na koncercie byłyśmy w poniedziałek, ale after w Knaack zaliczyłyśmy w sobotę. Mnie osobiście się bardzo podobało, a towarzystwo Fojerowe bardzo ok., pozdrawiam wszystkich!

- I na koniec ten kontrowersyjny punkt z jakością dźwięku. Mam nadzieję, że to kwestia subiektywna i w niektórych punktach było lepsze nagłośnienie, ale po naszej stronie, no niestety dobrego słowa powiedzieć się nie da. Trochę żal, no ale cóż, samo pojechanie na Wuhlheide i przeżycie ‘pielgrzymkowe’ nie do opisania, wiec jakoś przeżyję ten cios.
agma
Panzermeister

kobieta

#80274 | Dodano: 26.05.2010 11:57:47
Gretel napisał(a):
- Zdjęć (ostrych) brak, ale co tu mówić o zdjęciach, jak nie udało mi się wyjąć ani jednej ręki nawet na ‘Wir wollen eure Hände sehen’.

Trochę żal, no ale cóż, samo pojechanie na Wuhlheide i przeżycie ‘pielgrzymkowe’ nie do opisania, wiec jakoś przeżyję ten cios.

O przepraszam, ja wyjęłam jedną łapkę;))))

A pielgrzymkowe przeżycie jak najbardziej!!! Dla mnie mega wspomnienie i masa dobrej energii!:)))
ruda
Sturmwalzer

kobieta

#80276 | Dodano: 26.05.2010 12:13:20
Gretel napisał(a):
My, Paulofanki poległyśmy na całej linii …

Tak, tak ja chyba zmienię stronnictwo na Paulowe:) jego uśmiech jest bezcenny

Gretel napisał(a):
Tutaj słowa uznania dla Rudej za ofiarność i odwagę - oczekujemy na zdjęcia, jakość nieważna.

Słowa uznania to się należą hiszpanowi, któremu leżałam na plecach, a na barkach opierałam ręce, żeby utrzymac telefon w górze. Biedak nawet się nie zająknął. Szkoda tylko, że nie podzielił się ciastem domowej roboty, które mu mamusia spakowała:P

Strony: 137 38 39 40 4145

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 18
Zalogowani: 5
Szukaj