Richard w Teraz Rock - Feuerrader - Oficjalny Polski Fanklub Rammstein
news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Jak zakładasz nową rolkę papieru toaletowego?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm
Głosuj na Haifisch!
Radio SAR

Strony: 1 2

LimaK
Sturmwalzer

mężczyzna

#45820 | Dodano: 07.03.2010 09:05:37
Wywiad OK. Na szczęście różnił się nieco od pozostałych praktycznie takich samych pytań :P
You Can't Escape Your Destiny
kvaka80
Feuerspritzer

Marillion - Chelsea Monday (Live at Hammersmith Odeon 14/12/84)

kobieta

#45821 | Dodano: 07.03.2010 09:16:52
Wczoraj zakupiłam, biorę się za czytanie:o)))
smok
Feueranfänger

mężczyzna

#46034 | Dodano: 08.03.2010 20:44:47
Nie wiem czemu to jest wywiad z Rammstein, ale tylko z nim gadaja. Ani Flake, Paul czy reszta nie pokazuje się tak często jak on.
Dzięki wszystkim za wspólny wyjazd na Benowo! Było grubo!
Djura
Sturmwalzer

kobieta

#47512 | Dodano: 14.03.2010 21:10:48
Wywiad całkiem ciekawy,z nawiasów wynika,że Rysiu się nawet śmiał,przez pewien czas nie byłam pewna czy w ogóle potrafi xD
Nie bedę wzdychać do Ryśka!
mental_disorder
Feueranfänger

kobieta

#49374 | Dodano: 17.03.2010 23:20:26
Wywiad całkiem spoko, ciekawy, ale też mnie zastanowiło ciągłe określanie Schneidera "perkusistą". Raz nawet pada zdanie "odwiedzam dom MOJEGO perkusisty". Może uznał, że Rammstein to on, a reszta to tylko gitarzyści, perkusiści, wokaliści, basiści i klawiszowcy :) Tak czy inaczej również dziwię się, że dziennikarz o to nie zapytał, tym bardziej, że pisze, że sam to zauważył. Ja tam bym nie wytrzymała - w końcu nie codziennie robi się wywiad z taką zacną celebrytą ;)
gorbaczovsky
Sturmwalzer

mężczyzna

#49395 | Dodano: 18.03.2010 08:55:19
mental_disorder napisał(a):
Wywiad całkiem spoko, ciekawy, ale też mnie zastanowiło ciągłe określanie Schneidera "perkusistą". Raz nawet pada zdanie "odwiedzam dom MOJEGO perkusisty". Może uznał, że Rammstein to on, a reszta to tylko gitarzyści, perkusiści, wokaliści, basiści i klawiszowcy :)

A może chodziło mu o perkusistę Emigrejt? Na początku wywiadu wsopmniał o Sznajdim przecie, o ile mnie pamięć nie myli.

Najlepszy wywiad z Ryskiem, jaki czytałem.
Tu znajduje się cytat z tekstu piosenki zespołu Rammstein lub banner/obrazek, na którym widoczny jest logotyp bądź grupa.
mental_disorder
Feueranfänger

kobieta

#49432 | Dodano: 18.03.2010 14:35:54
gorbaczovsky napisał(a):
A może chodziło mu o perkusistę Emigrejt? Na początku wywiadu wsopmniał o Sznajdim przecie, o ile mnie pamięć nie myli.

Nom, ale pytania, na które odpowiada dotyczą Rammsteina, więc biorąc pod uwagę ich kontekst i często kontekst samych odpowiedzi, chodzi chyba jednak o Sznajdka. A na początku mówi dokładnie o "perkusiście Scheiderze", co już wydaje się zapowiadać coś niepokojącego ;)

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 15
Zalogowani: 8
Szukaj