Żeby każdy myślał w ten sposób to będzie jaśniej :)
Czy już coś wiadomo????????????????????
Jak tylko nasz wysłannik wspaniały da informacje gdzie i jak załatwi miejsce do podpisywania czym prędzej poinformujemy :)
Dzwoniła do mnie pewna pani z tejże stacji i zaprosiła jutro z rana na krótki wywiad, w którym opowiemy (m.in. z Cohonezem) o akcji koncertowej i afterze :D
Ja już jestem w Koluszkach i teraz juz do Łodzi nie wrócę..dopiero jutro
Jak tylko nasz wysłannik wspaniały da informacje gdzie i jak załatwi miejsce do podpisywania czym prędzej poinformujemy :)
Super tylko czy to będzie dzisiaj.
jutro wszyscy będą w podróży no i z dostępem do kompa będzie kiepsko
pewnie gdzieś po "porannym wf"
między 8-11, ale sama nie wiem.
Super.
To cierpliwie czekamy:)
Aż wstyd przyznać, że, z takim stażem z zespołem, jest to mój pierwszy ich koncert :P
.:: Ostatnie przygotowania. ::.
Czas do koncertu odliczamy już w godzinach. 12 marca 2010 r. w Łodzi wystąpi Rammstein! Otwarcie bram Atlas Arena przewidziane jest na godz. 18:00. Tymczasem mamy dla Was trochę motywacji. Planowana przez nas akcja fanowska stała się po ostatnim koncercie głośnym wydarzeniem. Przedstawiciele medialni wysyłają do nas pytania o to, co planujemy tym razem. Oczywiście ufając w Waszą współpracę informujemy wszystkich o:
Jutro od godz. 10:00 przez cały dzień słuchajcie radia Eska Rock. Przedstawiciele naszego Fanklubu opowiedzą trochę na antenie tej stacji o inicjatywie koncertowej. Być może będziemy mieli też dla Was "mały" prezencik. Dlatego w ruch Wasze wypasione radia samochodowe, ipody i inne grające gadżety.
Nasze plany związane z koncertem zostały już opisane min przez gazetę Metro, a fragment owego artykułu przeczytacie pod nazwą: Tanz mit Rammstein. Przy okazji dziękujemy redakcji za te słowa :)
Mało? No pewnie! Rammstein też przygotował dla Was coś specjalnego. Oficjalny Facebook zespołu głosi:
Dzień dobry Polska. Again- we can offer you 2 Tickets for the Show in Lodz. Please leave a comment. We will pick a winner tomorow morning. Do jutra!
Chcecie mieć party z Rammstein? Łapać za klawiatury!
Aby złożyć swój szanowny podpis na Fanklubowej Fladze i pstryknąć sobie fotkę z przystojnym adminem zapraszamy Was do wnętrza hali Atlas Arena. Od godz. 18:15, ktoś z nas będzie czekał przy stoisku z koszulkami zespołu. Poznać nas będzie można po fladze Rammstein.