.:: Rammstein - Wróg Publiczny na Białorusi ::.
W związku z pierwszym w historii koncertem Rammstein na Białorusi, który to odbędzie się 7 marca w Mińsku, okazało się, że prezydent rzeczonego kraju ma, delikatnie mówiąc, wątpliwości co do jego przebiegu. Aleksandr Łukaszenka ogłosił bowiem Rammstein "Wrogiem Publicznym Białorusi", swą decyzję motywując troską o porządek publiczny, zagrożony jego zdaniem przez szóstkę Berlińczyków. "Zezwolenie na koncert Rammstein to błąd, który może nas wiele kosztować" - twierdzi prezydent Łukaszenka, w którego opinii Rammstein propaguje homoseksualizm, masochizm i "inne plugastwa", godzące w białoruski system wartości, dlatego jego zdaniem plan koncertu w Mińsku powinien być dokładnie przeanalizowany celem "uniknięcia ekstremizmów".
Przypomnijmy, że to nie pierwsze nietypowe problemy Rammstein u naszych (szeroko pojętych) wschodnich sąsiadów -jakiś czas temu informowaliśmy o obiekcjach mera Moskwy odnośnie użycia przez Rammstein pirotechniki na ich nadchodzących koncertach w Rosji.
Info:
Basler Zeitung
Podziękowanie:
Sedinus
światu nagle się przypomniało, że jest Rammstein i jego niecodzienne teksty oraz widowisko ;>
I am all that you want me to be.
... Gdzie do Katowic ?? Nie ma ... teraz niech zagraja gdzies na polnocy abym znowu calej Polski nie musial wedrowac ... moze byc 3miasto :) to mam chociaz 60km. A nie prawie 600 xD.
Zapraszamy na OPENERa ;)
No on to ma największe prawo wypowiadać się na temat systemu wartości pffff :P
Ramsztajnie! przyjeżdżaj 3 raz do Polski! Tu Lechu Kaczyński wam nie zabroni!
A jakby Ramsztajn był w Polsce po raz 3 to mile widziany w Katowicach :D bo dla mnie to w sumie najbliżej.
Niech Ramsztajn wpadnie do Trójmiasta, chętnie ich tu ugościmy i nawet wykąpać się w naszym pięknym, zielonym Bałtyku pozwolimy! W Katowicach byli już tyle razy wię mogą zmienić miejscówkę ;)
Ja doprawdy nie wiem, czy pomysł na kąpiel ekipy R+ w Bałtyku to dobra myśl...:))) te tam różne zanieczyszczenia szkodliwe bywają.
fakt miejscówkę mogliby już zmienić i zrobić taki koncert na terenach stoczni. to by było coś i pasowało do ich muzyki.
skoro znad morza mogliśmy przyjechać do Katowic to i tamtejsi fani mogliby nad morze zjechać:)))
Ale jakby ten koncert na wakacjach był to pewnie bym ruszył dupsko nawet do 3city ;>
bo jak nie to mam problem ;d xD
Wir sind zuruck schalte ein!
RAMM - STEIN!
http://wiadomosci.onet.pl/2132270,12,gwiazdorzy_me...
"Gwiazdorzy metalu" wow:D