.:: Drugi etap trasy koncertowej ::.
Dokładnie wczoraj, 31 stycznia 2010 r. rozpoczął się drugi etap trasy koncertowej Rammstein. Pierwszy występ odbył się w Luksemburgu, gdzie w roku poprzednim zespół był zmuszony odwołać koncert z powodu problemów gardłowych Tilla. Show odbyło się bez modyfikacji względem wizualnym oraz setlisty.
Kolejny i tak naprawdę właściwy koncert nowej części trasy odbędzie się 2 lutego 2010 r. w Manczesterze. Tego roku Rammstein zawitają także do Polski i to niedługo, bo już 12 marca gdzie dadzą występ w Łódzkiej Atlas Arena. Następnie odbędzie się seria pokazów w Europie Wschodniej i maraton letnich festiwali trwający aż do końca lipca.
Czy wzorem poprzednich tras, Rammstein dokonają minimalnych zmian w swoim repertuarze, przekonamy się już niebawem. Jak na razie przymusowe modyfikacje czekają zespół w swojej ojczyźnie, ze względu na cenzurę.
I am all that you want me to be.
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
---
Ja się nie zdziwię jak coś jeszcze wyleci ;)
edit: Choć tak myślę że może coś za Oceanem się ruszy. Długo u nich nie byli, może będą chcieli zaprezentować szerszy materiał, typu song, dwa ekstra.
Dodali to 1,5 tygodnia temu :)
z chęcią bym wszedł w posiadanie takiego dvd :)
Przewiduje przyszłość: zaraz przyjdzie maxiu i da wykładzik na temat set listy innych zespołów:>
nie można byłoby ich osiodłać
On nie jest fair dla wszystkich.
Jakich zespołów słuchasz?
NIN, Kult, RHCP, Metallica, PJ Harvey, nawet DM wymienia lub wyrzuca, ale jest jakiś ruch. U2 chyba też, ale w tym temacie jestem dość zielony. To chyba wystarczy na udowodnienie że są takie zespoły.
A słowo stało się ciałem ;)
Na tej trasie nawet.
Lato i otwarte obiekty było dwa razy. Jak teraz nie zrobią halowego dvd to będzie jakaś poroniona akcja, serio.
Lato i otwarte obiekty było dwa razy. Jak teraz nie zrobią halowego dvd to będzie jakaś poroniona akcja, serio.
Będą zamieszki, pochody, demonstracje i III WOJNA :>