news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 39

.:: Styczniowy Metal Hammer o Rammstein ::.

Najnowszy, styczniowy numer Metal Hammer, znowu przyniósł kilka wzmianek na temat Rammstein. Już na początku przywita Was z okładki znajoma mordka Tilla z dołączonym garniakiem. Wokaliście towarzyszą inne tegoroczne gwiazdy ciężkiego grania. A to dlatego, iż wewnątrz znajdziecie muzyczne podsumowanie mijającego roku, w którym nasza szóstka Niemców miała kluczowe znaczenie. Jako dodatek dołączono kalendarz stylizowany podobnie jak okładka.

To nie wszystko. W numerze znajdziecie recenzję koncertu Rammstein, jaki odbył się 27 listopada 2009 w Katowickiem Spodku. My z kolei przypominamy, że w następnym, lutowym wydaniu znajdziecie wywiad z Richardem, który odpowiadał na wybrane z pośród waszych pytań!

Podziękowanie: gorbaczovsky

.:: 29.12.2009 23:26:17 by vater ::.
Bastian
Feueranfänger

mężczyzna

#37923 | Dodano: 29.12.2009 23:50:26
Ciekawe co bedzie o R+ oprocz recenzji o spodku ? :D
Bist du traurig und allein
Wir sind zuruck schalte ein!
RAMM - STEIN!
Lunatikerin
Panzermeister

kobieta

#37929 | Dodano: 30.12.2009 00:17:15
Styczniowy, bo styczniowy, ale już od dwóch tygodni sobie leży u mnie w domu. Till na okładce średnio mi się podoba, ale to kwestia gustu. Kalendarz w sumie niezły, choć nie wiem czy znajdę dla niego miejsce.

Sprawozdanie z koncertu: Niby ładne, ale parę rzeczy mi nie pasuje. Nie lubię bardzo oczywistych błędów, jak np. informacja o kolejnym koncercie, który to ma się odbyć w... lutym. Nie wydaje mi się także, żeby Rammsteinowi brakowało energii, a Till nie miał kondycji. Ale to tylko moje prywatne odczucie.

Zdecydowanie za to nie mogę się zgodzić z tym, że "Tak naprawdę publiczność dała się porwać muzycznym uniesieniom dopiero podczas "Keine Lust"(...)". W mojej okolicy przynajmniej, ludzie bawili się już na widok strażaków. Nie wspominając o Combichriście i prawdziwej gorączce, kiedy to zaczynał grać Rammstein i która to trwała aż do ostatecznego zejścia zespołu ze sceny i puszczenia melodii do "Ohne dich".

Pozatym innych zastrzeżeń nie mam, choć żałuję, że nie wspomniano nic o karteczkowej akcji i w ogóle nic o FiP.

PS: O Rammsteinie jest jeszcze kawałek w "Podsumowaniu roku 2009: Zawiedzione nadzieje..." :)
"Advent, Advent, ein Mensch brennt"
#37931 | Dodano: 30.12.2009 01:50:48
Nie wiedziałem, że na nasze pytania odpowiadał Richard.

Co do relacji z koncertu (to nie czytałem jej jeszcze), ale skoro pan redaktor twierdzi, że publiczność zaczęła się bawić dopiero od "Keine Lust", to znaczy, że chyba byliśmy na dwóch różnych koncertach :D
W miejscu, w którym ja stałem równowagę ciężko było utrzymać już na "Rammlied".
Liebe ist für alle da, ziom :D
MKruspy
Feuerspritzer

kobieta

#37932 | Dodano: 30.12.2009 01:51:02
vater napisał(a):
My z kolei przypominamy, że w następnym, lutowym wydaniu znajdziecie wywiad z Richardem, który odpowiadała na wybrane z pośród waszych pytań!

Nie wiedziałam, że Rysiu zmienił płeć mwehehe ;>
Tak czy inaczej muszę się wybrać do sklepu po MH ^^

Btw. ten Till na okładce miał być zabawny?
maxłel
Moderator

mężczyzna

#37943 | Dodano: 30.12.2009 04:21:46
Richard?
Tylko nie ten Suchar ;P
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#37945 | Dodano: 30.12.2009 06:20:35
Niby styczniowe wydanie a widziałem je już 2 tygodnie temu w empiku :)
Chyba się troszkę pospieszyli :D :P
You Can't Escape Your Destiny
offca
Panzermeister

kobieta

#37946 | Dodano: 30.12.2009 07:55:13
Przeparadowałam się koło okładki, nie podobała mi się, Till jakoś tak... dziwnie wyglądał ;]
Elias, wach auf, du lebst einen Traum!
pocky
Feuerspritzer

kobieta

#37947 | Dodano: 30.12.2009 08:39:24
Troche dziwna ta relacja per redaktora. Owszem tam gdzie ja byłam ludzie bawili się lepiej podczas starszych kawałków, ale cała zabawa zaczeła się przy pierwszych dźwiękach "Rammlied". Okładka MH przekombinowana.
ropcia
Pussy

mężczyzna

#37948 | Dodano: 30.12.2009 08:56:36
Ale macie problem z tą okładką. Co roku styczniowy numer ma okładkę w podobnym stylu.
duhast
Feuerspritzer

kobieta

#37949 | Dodano: 30.12.2009 09:10:23
maxłel napisał(a):
Richard?
Tylko nie ten Suchar ;P

Sam jesteś Suchar :P

Mnie się okładka bardzo podoba. Nie znacie się.

No, a teraz do rzeczy. Pozwoliłam sobie zauważyć, iż w podsumowaniu roku redakcji jeden pan umieścił Rammstein w "największym pozytywnym muzycznym zaskoczeniu", z kolei następny już w "największym negatywnym muzycznym zaskoczeniu". Piękne jest to, że LIFAD wzbudza tak skrajnie odmienne uczucia, ach.
Poza tym pan Łakomy o nowej płycie Mastodon napisał: "Jedni stawiają jej ołtarze i zdzierają kolana, inni krzywią twarz w grymasie. Po tym poznaje się dzieła wybitne". No pasuje do LIFAD idealnie :P

Się nagadałam.

Jeśli o tobie nie mówią – nie istniejesz
wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#37954 | Dodano: 30.12.2009 09:37:01
Kto skanuje?
żyCIE
eve
Perverse

mężczyzna

#37965 | Dodano: 30.12.2009 11:22:14
Co to jest graniak? ;>
Spider
Zerstörer

mężczyzna

#37966 | Dodano: 30.12.2009 11:25:46
właściciel gran torino :P
You've got a sushi I have a stick(ahh) so what's the problem let's taste it quick!
Abaddon
Pussy

mężczyzna

#37980 | Dodano: 30.12.2009 13:08:56
Till wyszedł na tej okładce jak alfons a Nergal wygląda najpiękniej i bardzo dostojnie
pocky
Feuerspritzer

kobieta

#37985 | Dodano: 30.12.2009 13:33:02
Abaddon napisał(a):
Till wyszedł na tej okładce jak alfons

boski żigolo, hahaha!
Hans92
Panzermeister

(zbanowany)

Rammstein - Benzin

mężczyzna

#37988 | Dodano: 30.12.2009 13:50:31
Taa, Nergal genialnie, Manson jakoś tak normalnie, a Till jak jakiś niemiec.
Spiel Mit Mir
Sturmwalzer

kobieta

#37992 | Dodano: 30.12.2009 14:48:21
Jakbym nie znala Rammstein, to po tej okladce pomysalabym ze to jakis kabaret w stylu "starsi panowie" walący bardzo smieszne żarciki o panienkach
*** Duch panuje nad materią ***
maxłel
Moderator

mężczyzna

#37993 | Dodano: 30.12.2009 15:07:01
Srać na okładkę, wywiad z Richardem to będzie wywiad z jakąś hamerykańską gwiazdą :(

Spiel Mit Mir
Sturmwalzer

kobieta

#37994 | Dodano: 30.12.2009 15:12:52
maxłel napisał(a):
Srać na okładkę, wywiad z Richardem to będzie wywiad z jakąś hamerykańską gwiazdą :(

Trzeba sie przygotowac na bajke "O szesciu kapitanach"
*** Duch panuje nad materią ***

Strony: 1 2 39

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login:
Hasło:

+ Zarejestruj się

+ Zapomniałem hasła

Na stronie: 23
Zalogowani: 6