news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 362

maxłel
Moderator

mężczyzna

#2689 | Dodano: 08.08.2008 18:41:02
Do założenia tematu natchnął mnie krótki dyskurs z Kurczakiem ;>

Ja tam jestem uzależniony od oglądania Comedy Central albowiem lecą tam :

Scrubs czyli Hoży doktorzy, niechaj za próbkę posłuży początek odcinka 'My Musical' http://www.youtube.com/watch?v=XjFkkhCVOfY

Ponieważ uważam że nie jestem w stanie opisać krótko i treściwie, zapodam masońską wikipedią http://pl.wikipedia.org/wiki/Ho%C5%BCy_doktorzy ;>

Trailer Park Boys po naszemu Chłopaki z baraków.
Próbka http://www.youtube.com/watch?v=31l03jkGc2M Do wiewiórców :D
Oraz opis z wiadomego źródła http://pl.wikipedia.org/wiki/Ch%C5%82opaki_z_barak...

Takie dwie sztandarowe pozycje które mogę oglądać w kółko , przemistrze ;P

Dorzucam że warto obejrzeć jeszcze zawsze i wszędzie South Park, Family Guy, Kompanię Braci.
No i IT Crowd.
Ostatnio przyciąłem na Comedy Central też Nauczycieli, całkiem znośne ale za mała częstotliwość puszczania tego serialu jest i nie mogę sobie wyrobić opinii.

No teraz wy się pochwalcie jak marnujecie czas, od razu ostrzegam że jak ktoś ogląda Na dobre i na złe albo , M jak miłość czy inne Na Wspólnej to dostaje minusa za obrażanie moich uczuć estetycznych ;>

Have fun.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#2692 | Dodano: 08.08.2008 22:38:07
Mi się wszystkie pokończyły, kurde.
Oglądałam Losty, Chirurgów i Jericho. I się wzięły chamsko skończyły. Zatem marnuję czas w inny sposób.

I jeszcze owszem, oglądamy z mamą Na Dobre I Na Złe :D Obie nie mamy pojęcia, po co. Ale toto też ma teraz przerwę wakacyjną, szlag by trafił.

I jeszcze czasami brat mnie zagoni przed Włatców Móch, ale to jest zdecydowanie wybiórcze oglądanie.
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#2693 | Dodano: 08.08.2008 23:55:05
Ja oglądam tudzież oglądałam na JuTjub Włatców li i jedynie.
Obecnie nie posiadam telewizora i nie wiem, co się dzieje w świecie seriali, poza tym, ze mi 3/6 członków rodziny za Doktorem Housem szaleje i musze przyznać, ze kiedy podczas nielicznych i krótkich wizyt w domu zostałam przez nich zdominowana przy wyborze programu w TV nawet mi się ten serial spodobał.
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#2702 | Dodano: 09.08.2008 07:45:19
No to ja tak - gdzieś tak jakoś w ciągu ostatniego roku obejrzałem:
-> The X Files - wiadomo co to
-> South Park - taka gorsza kopia Włatcuf Móch :>
-> The Sopranos - też wiadomo
-> Twin Peaks - też, jak byłem mały widziałem fragment tego serialu (zresztą, najbardziej znaną scenę) i po latach za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć, co to było. Ale znalazłem :>
-> Jericho - o życiu w Hameryce po wybuchu bomby atomowej, generalnie nudny, odechciało mi się gdzieś przy początku drugiej serii
-> Prison Break - wiadomo, z każdą serią coraz gorszy, trzeciej chyba nawet nie dokończyłem
-> Californication (3 odcinki mi zostały) - nowy serial z Davidem Duchovnym. Gość jest niepiszącym pisarzem, starającym się odzyskać kobietę z którą ma córkę, a przy okazji pieprzącym się z każdą, która się nawinie.

Kiedyś wziąłem się za The Simpsons, ale odechciało mi się po dwóch odcinkach. Czekają na drugie podejście. Teraz nastawiam się na Millenium Chrisa Cartera.
Włatców kiedyś oglądałem regularnie, aż postanowiłem, że zacznę oglądać od początku cały South Park, bo znałem go w zasadzie z kilku odcinków z pierwszej serii. Teraz, gdy dostrzegam, jaka przepaść jest pomiedzy poziomami tych dwóch seriali, patrzeć na WM nie mogę. Brrr.

So say we all.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#2712 | Dodano: 09.08.2008 14:13:30
No dobra, ale mówimy o serialach, które oglądamy obecnie, czy w ogóle o serialach, które w życiu widzieliśmy? Bo ja mówiłam o tych obecnych ofkors :P Starszych chyba nie byłabym w stanie wymienić, ale spróbuję:

Crime Story (czysty geniusz!)
Rodzina Soprano (jakoś do trzeciej serii chyba, potem jakoś nie załapałam się na którąś serię i nie chciałam oglądać dalej z luką.. może kiedyś nadrobię :P)
Przystanek Alaska (cudo! teraz jest w jakimś szmatławcu, ale nauczona doświadczeniem nie chcę oglądać drugi raz i psuć sobie tej magii)
Twin Peaks (ofkors!)
Roswell (dzielnie do końca, mimo postępującej z odcinka na odcinek szmirowatości)
Jezioro Marzeń (wymiękłam i nie widziałam do końca, gdyż tu szmirowatość osiągnęła jednok poziom nie do zniesienia)
Popular vel Asy z Klasy (przecudowny pastisz dwóch powyższych i innych hamerykańskich High-School-seriali)
Zbuntowany Anioł (nikt, kto nie widział, nie pojmie jego fenomenu :D)
Ally McBeal (tu niestety pokusiłam się o obejrzenie po raz drugi, i magia padła..)
Sex and the City (raczej szczątkowo, seria z Chrisem z Przystanku Alaska :P)
Six Feet Under (megaszczątkowo, zamierzam nadrobić, podobnie jak "Bez Skazy")
X Files (megaszczątkowo, i raczej nie zamierzam nadrabiać, absolutnie mi wystarcza, że sobie raz na jakiś czas coś przypadkowo obejrzę)

... tyle na razie.

edit: O! Zapomniałam o Beverly Hills 90210 :D Oglądałyśmy ze dwie serie z siostrą, a jak, wszakh był to powiew Hameryki :D
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#2718 | Dodano: 09.08.2008 14:50:10
Nie no, ja napisałem o tych, które oglądałem w całości, bądź prawie w całości, w ciągu ostatnich miesięcy. Tych, które widziałem "szczątkowo" za cholerę bym nie wymienił.
So say we all.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#2720 | Dodano: 09.08.2008 15:16:20
Nie no, ja też ze szczątkowych wymieniłam tylko te, które jakoś wryły mi się w psychę :] Z reszty tych szczątkowych dałoby się zapewne skleić jakąś Modę na Sukces czy coś :>
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#3035 | Dodano: 15.08.2008 13:06:42
Ja dla odmiany wiedziony ciekawością postanowiłem zaopatrzyć się w Heroes. Pierwsze odcinki były bardzo obiecujące (widziałem póki co tylko 1 sezon), ale później jest coraz gorzej. A finał to wręcz miks sztywnego aktorstwa i patosu oraz średnio kosztownych efektów specjalnych. A fabuła bardzo jak na mnie przewidywalna - taki X-Men w wersji "family entertainment". Mimo wszystko szukam 2 sezonu - może będzie ciekawszy.

Tymczasem dużo dobrego i to z wiarygodnych ust słyszałem o Battlestar Galactica (nowej wersji). Zobaczymy, z czym to się je.
Coś mądrego.
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3048 | Dodano: 15.08.2008 17:14:37
Mi się jeszcze jeden przypomniał, który kiedyś oglądałam bardzo i chciałabym jeszcze raz w całej całości. Boston Public myanowicie.
ellesime
Feuerspritzer

kobieta

#3213 | Dodano: 18.08.2008 13:44:09
Teraz jestem w trakcie oglądania 3 sezonu Doktora House'a - wbrew pozorom bardzo ciekawy i zabawny serial ;-)

A najlepsze jakie kiedykolwiek oglądałam to:
1. Dexter
2. Doctor Who
3. Kyle XY
4. Lost

;-)
Dexter - "A Serial Killer with a heart... just pray it's not yours" :P
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3276 | Dodano: 18.08.2008 22:10:29
Ja ostatnio ciurkiem łyknęłam Anioły w Ameryce - i mi się baaaardzo podobało.
Rewelacyjna obsada (Al Pacino, Meryl Streep, Emma Tompson i inni), mało oczywista historia, choć nieco spłycona po hamerykańsku, ale to nie przeszkadza za bardzo. Na pewno był to ogromny przełom jeśli chodzi o historie, które opowiada się w telewizji. Nie tylko dlatego, że główni bohaterowie są w większości gejami - oni sobie nimi po prostu są i tyle. Po prostu w ładny sposób odnosi się to wszystko do różnych, przeróżnych religii. Polecam naprawdę :]
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#3296 | Dodano: 18.08.2008 22:46:45
Jeśli klasyka seriali to tylko Drużyna A i McGyver :>
Polshit, lata podstawówki... To były czasy...
Wahnsinn
Za***ista ranga

kobieta

#3299 | Dodano: 18.08.2008 22:50:22
Ooo, McGyver, moja pierwsza miłość. *.*
(pro)Zaephion
Sturmwalzer

(zbanowany)

mężczyzna

#3315 | Dodano: 18.08.2008 23:17:41
MycGuyver, A-Team i Knight Rider. A muzyka z intro... Kurde, przez Was musze sobie tego posłuchać.

*idzie słuchać*
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3333 | Dodano: 19.08.2008 00:06:53
Pogapiłam się chwilę w te fał en i rach ciach mam kolejny serial. Detektyw Monk. :D :D :D
yana
Sturmwalzer

kobieta

#3372 | Dodano: 19.08.2008 18:44:29
Maxłel zapomniał jeszcze o Peep Show, który to też jest dobry... czasami.

Vanessa
Panzermeister

kobieta

#3615 | Dodano: 21.08.2008 19:53:12
Włatcy Móch,wiadomo :D
The Simpsons
Family Guy
Przygdy Fry'a w kosmosie,ponieważ z reguły leciał po Family Guy
Wapniaki,jak wyżej:P
Wieczorynka z tymi takimi niebieskimi krasnalami...o,już wiem Smerfy :P
Przyjaciele
Archiwum X i to za każdym razem jak leci w tv *confused*
Przystanek Alaska
Kilka odcinków *Pierwszej Miłości*,ale tylko dlatego,że Elfik,która tam grywa ,mi kazała :P W zasadzie nie grywa ,a statystuje regularnie,ale jak dostanie pierwszą rolę mówioną ,będę mogła się chwalić ,ze znam Prawdziwą Gwiazdę osobiście i to dobrze znam :D
Antonio
Messerschmitt

kobieta

#3625 | Dodano: 21.08.2008 21:07:03
O właśnie. Przyjaciele. Trzasnęłam kiedyś ze trzy czy cztery sezony. Phoebe była moją idolką :D

... Smerfyyyy :D Moja ulubiona dobranocka, pamiętam, że po nocach mi się śniła!

I jeszcze z pradawnych czasów mi wpadły Skrzydła (Wings) oraz oczywiście Alf, a no i Full House aka Pełna Chata.

no i jestem ciekawa Elfika w Pierwszej Miłości, jednok chyba nie jestem w stanie się zdobyć na takie poświęcenie, żeby toto obejrzeć.. ale jak mi kiedyś ktoś da cynka, że na przykład w dzisiejszym odcinku grasują Elfy, to sobie lóknę. Jeden odcinek prawdopodobnie jestem w stanie strawić :]
Vanessa
Panzermeister

kobieta

#3754 | Dodano: 22.08.2008 20:31:26
Przy odpowiednim tempie znieczulania da radę obejrzeć cały :D Z czego po połowie,nie wiadomo,czy jeszcze coś oglądasz,czy już ci się śni...
I Świat w/g Bundych jeszcze :D
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#3760 | Dodano: 22.08.2008 20:43:08
A u mnie Battlestar Galactica. Jak obejrzę sezon, to się wypowiem:D
Coś mądrego.

Strony: 1 2 362

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login: