Strony: 1 2
.:: Pechowi klawiszowcy... ::.
Jak już zapewne większość z Was wie, kilka dni temu Flake trafił do szpitala z groźnie zapowiadającą się infekcją. Parę koncertów odbyło się z udziałem muzyka zespołu Knorkator – Alfa Atora. O mały włos jednak i jego mogło zabraknąć. Podczas podróży na koncert w Rostoku, gdzie miał zastąpić Christiana, BMW którym jechał wpadło w poślizg, po czym dachowało na oblodzonej szosie. Alf cudem uszedł z życiem i zdrowy dotarł na występ. Poniżej, krótki materiał video o tym wydarzeniu:
-> Zobacz sprawozdanie z wypadku.
Wydawać by się mogło, że naszło jakieś fatum na koncerty Rammstein. Dziś mamy jednak dobrą wiadomość. Podczas wczorajszego występu w Berlińskim Velodrome za klawiszami znów stanął Flake. Co prawda musiał się oszczędzać i swój udział ograniczał do przebywania na swoim stanowisku. Dla ciekawostki dodamy, że tym razem na koncercie dla odmiany pojawiło się "Rein Raus", zastępując indeksowany utwór.
Informacja: thegauntlet.com
:|
To kara za przesunięcie mojej ankiety ;P
RAAAAAAAUS :D
http://unterhaltung.t-online.de/alf-ator-rammstein...
Chyba ta informacja i tak nie pozostanie zbyt długo bo R+ jedzie na Quebec City Summerfestival do Kanady. Chyba kto miał przeczytać o teledysku to już to zrobił.
"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."
Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
Chciałbym aby "Zwitter" zagrali :D
No nie jestem taki do końca przekonany ;) Wskakiwanie Tillowi na plecy podczas Rein Raus w jego stanie to chyba nie aż taka łatwizna.
nie można byłoby ich osiodłać
E tam rwać włosy. Jak prawdziwi fani to zrozumieli, że zdrowie ich ulubieńców przede wszystkim (:
"Ale żyj każdą chwilą jaka właśnie cię otacza!
Ale żyj, b
jak już to "bez Flake" i się nie mówi Flejk tylko Flake. O!
:|
Eeee, jak dla mnie bomba :D Wprawdzie nie jest to najlepszy ich kawałek ale jeden z moich ulubionych :D Co prawda wolę na koncercie "ITDW" bo to zawsze coś nowego ale jak zagrają w marcu "Rein Raus" to nie będę płakał - "ITDW" zaliczyłem w Katowicach, teraz jedziemy dalej :)
Nie będą tego grać tam gdzie obowiązuje cenzura myślę
Rein Raus... nieźle.
W którym było pełno dymu papierosowego :)
Strony: 1 2