Strony: 1
.:: ShareTheMusic ::.
ShareTheMusic – słuchaj ulubionej muzyki bez ograniczeń!
Każdy użytkownik naszego fanklubu, który zarejestruje się w nowym muzycznym serwisie www.ShareTheMusic.com, otrzyma w prezencie 200 punktów. Wystarczy przy rejestracji podać unikalny kod. – jak i co?
ShareTheMusic.com umożliwia bezpłatne i legalne udostępnianie i odsłuchiwanie muzyki. Użytkownicy serwisu udostępniają do odsłuchania swoje kolekcje płyt innym fanom. Żeby posłuchać piosenek wystarczy tylko komputer z dostępem do Internetu i dwa proste kroki – rejestracja i zainstalowanie aplikacji pozwalającej na nadawanie muzyki w technologii One-2-One Streaming.
One-2-One Streaming pozwala na jednoczesne udostępnienie piosenki tylko jednemu odbiorcy – nie zachodzi publiczne odtwarzanie, a prawa artystów i wydawców muzyki są respektowane.
Możesz słuchać, dzielić się swoją muzyką i jednocześnie zbierać punkty, które podnoszą pozycję Twojego profilu w rankingach ShareTheMusic.
Na stronie www.ShareTheMusic.com dostępny jest także Randomizer – pierwsze na świecie One-2-One Social Radio. Jest to wielokanałowa, wąsko sprofilowana stacja radiowa, w której nadawcami są sami użytkownicy. W tej chwili dostępnych jest 12 stacji, min.: Helios Film Music i Ladies First.
Stale aktualizowana baza koncertów pozwala na szybkie wyszukanie interesującej fanów imprezy, a także dodanie własnego wydarzenia.
Aby otrzymać swój kod wystarczy po zalogowaniu kliknąć w ten link.
"Ale żyj każdą chwilą jaka właśnie cię otacza!
Ale żyj, b
Ale kiedyś twierdziłem, że last.fm jest niepotrzebny :D
Ironia jest dowodem na istnienie Boga.
I'm so modern that everything is pointless.
Ale żyj, b
Ale żyj, b
Tak na prawdę zapuszczamy korzenie gdzie się da i puścimy pędy w każdym miejscu. To nikczemny plan opanowania ŚWIATA!
To Pinki - To Pinki jest i Mózg, Mózg Mózg...
A petycje z podpisami robicie? Chętnie wspomogę :P
Ale żyj, b
Dawać mi tu już premierę Ich Tu Dir Weh ;]
"Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw zniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."
Ogólny brak ogłady medialno-kulturalnej i instynktu samozachowawczego. To żem był ja.
Strony: 1