.:: Kroniki koncertowe c.d. ::.
Na oficjalnej stronie rammstein.de pojawiła się aktualizacja dotycząca koncertowych kronik. Zawarto tam krótkie opisy przygód, jakie spotkały zespół podczas wizyty w kolejnych krajach na trasie. Najczęściej są to różne przypadłości i spostrzeżenia dotyczące miast, w których odbywały się występ. W sprawozdaniu nie zabrakło Polski, ale u nas dla odmiany, uwagę Rammstein przykuło coś innego:
Dwa dni później dotarliśmy do Katowic, Polska. Koncert odbył się w "Spodku", miejscu, które bardziej przypomina UFO lub czajnik niż sale koncertową. Godła Serca-LIFAD zostały wydrukowane tysiące razy na białych arkuszach papieru i podtrzymane w górze podczas piosenki "Frühling in Paris". W tym momencie cała sala popłynęła w zbiorowym delirium radości, – z którego wyrwał nas dopiero awaryjny wystrzał flary, obierając sobie za cel miejsce między nogami naszego technika zapalającego. Na szczęście dobry człowiek jest cały i zdrowy.
Tak, więc drodzy Państwo – z Polski, zgodnie z naszym planem, zespół zapamiętał publiczność a nie tylko to, co zwiedzali lub to co się im przytrafiło. W marcu nie pozwolimy się zapomnieć już nigdy – szczegóły w swoim czasie;)
Podziękowanie: Cyc, holzbuegeleisen
Dwa dni później dotarliśmy do Katowic.
Ja napisałabym po prostu "na białych kartkach". Ale też nie jestem zawodowym tłumaczem, więc mogę się mylić.
Mam też własny pomysł, choć drogi i pewnie nikomu się nie spodoba: rzucanie w Tilla kondomami na "Pussy", gdy Till wsiada na sztucznego... Dicka.
Ja od myślenia nie jestem - jakikolwiek padnie pomysł na łódzką inicjatywę - zgadzam się i wykonam ;]
rzeczywiście: maszerowanie na links234 byłoby możliwe i fajnym pomysłem.
natomiast jeśli chodzi o prezerwatywy można je po prostu na 1 refrenie pussy podrzucic do góry
Nie wiem, czy nie mają tu na myśli akcji z Du Hast z flarą w reżyserce :)
"zwischen den Beinen unseres Lichttechnikers"
'Pomiędzy nogami naszych oświetleniowców'
popraw mnie ktoś jak się myle :P
a może zimne ognie weźmiemy do Łodzi?? niby tandetne ale przy dużej ilości zrobi wrażenie, bynajmniej powinno. nie są ani drogie ani niebezpieczne :x