Strony: 1 2
.:: Bercy bez niespodzianek, urodziny Paula ::.
Zespół zgotował fanom zgromadzonym w Paryżu dwie noce z rzędu gorących wrażeń. Niestety jeżeli chodzi o setlistę, identycznych. Engel nadal jest grany z gościnnym udziałem żeńskiego wokalu.
Występy te zakończyły przygodę Rammstein z Francją na ten rok. Francuzi nie mogą narzekać na częstotliwość występów - aż 5. Tylko w Niemczech R+ gra więcej koncertów.
Godnym odnotowania faktem jest, że druga noc zbiegła się z urodzinami Paula. Podczas wykonywania 9 minutowej wersji Haifish, Till po francusku wyjaśnił kto dziś świętuje. Publiczność odśpiewała sto lat a zespół uraczył się szampanem. Co ciekawe urodziny Flake również odbyły się we Francji, tyle że 16 listopada w Nantes.
Ekipa FR wraz ze wszystkimi forumowiczami, życzy wszystkiego najlepszego naszemu poczciwemu Kowbojowi ;)
Paryż jest nagrany Full HD.
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Mówi się trudno.
Już myślałem, że może po tym rozwalonym gramofonie coś ulegnie zmianie ;)
Nadal grają po 18 kawałków w secie?
Wątpię. Możliwe, że zapamiętali karteczki, a słowa Up The Iron pojawiają się teraz po każdym koncercie.
Ale chciałbym jakiegoś bonusa od nic, kto by nie chciał?
Ironia jest dowodem na istnienie Boga.
I'm so modern that everything is pointless.
PS: to jak "kreaturko" jutro po pracy wznosimy te toasty???
PS: to jak "kreaturko" jutro po pracy wznosimy te toasty???
Nie zapominajcie o mnie :p
Fajny masz avatar Cycu - nie ma to jak kowboj i okład:)
Spokojnie do Łdz mamy jeszcze dużo czasu, a tutaj towarzystwo jest ponadprzeciętnie kreatywne więc bankowo wymyślimy coś w dechę!!!
Strony: 1 2