.:: Rammstein na Sonisphere Festival ::.
Doczekaliśmy się kolejnej potwierdzonej daty koncertowej. Rammstein zagra na nietypowym, bo obwoźnym Sonisphere Festival! Występ odbędzie się pomiędzy 30 czerwca – 1 sierpnia 2010 r. w Brytyjskim Knebworth. Obok Rammstein na scenie pojawią się inni giganci, jak Iron Maiden, Slayer czy Alice Cooper.
Festiwal Sonisphere wędruje co roku po różnych krajach. Najbliższa edycja obejmie aż 11 niezależnych imprez a jedna z nich odbędzie się w Polsce! 16 czerwca 2010 roku na warszawskim lotnisku Bemowo wystąpią wielkie gwiazdy... spokojnie – nie Rammstein;) Dla Polski został przygotowany skład w postaci kapel: Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon i Behemoth. Udział Rammstein był rozważany dla naszego kraju, ale jak zapewne ktoś zauważył – co za dużo to niezdrowo:>
Informacja: sonispherefestivals.com
Chyba że mnie ziomki namówią, to sobie ponagrywam:).
A tak swoją drogą to ostatnio tylko patrze kiedy będzie kolejny news o festiwalu w którym R+ wystąpi :P Nic mnie już nie zdziwi chyba :D
Z 2 strony szkoda - tyle tysięcy ludziska na R+ ;)
Dużo tego jest...pożegnanie? Możliwe :(
Może się mylę...oby
2010-07-01-04 Belgium Werchter Rock Werchter Festival
Ja chcę Rock Szczecin 2010!!! muu a tak muszę swoje dupsko za granice taszczyć.
Chłopaki muszą ewidentnie podreperować swój budżet ;P
Dużo tych festiwali w 2010 grają - wysokie tempo sobie narzucili....
Taka to będzie pożegnalna trasa, że nie będzie :D Ponarzekali, teraz musza odrobić starty za brak tray Rosenrot po rostu :D
Popieram, żeby w ogóle Szczecin w przyszłym roku zorganizował tę imprezę :P :D