Strony: 1 2
.:: Głosuj na Rammstein – plebiscyt Teraz Rock ::.
Najnowszy, grudniowy numer Teraz Rock przywita Was okładką ze znanymi twarzami panów z Rammstien. Co prawda chłopaki są szerokie w barach i ciężko ująć ich razem wertykalnie, ale designer sobie nieźle poradził;) Ponadto w czasopiśmie znajdziecie artykuł dotyczący przygód związanych z albumem "Liebe Ist Für Alle Da". Ale to nie wszystko!
Magazyn Teraz Rock ogłasza swój plebiscyt: Teraz Najlepsi 2009! Zachęcamy do wzięcia udziału w przygotowanej ankiecie. Redaktorzy chcą się dowiedzieć, kto był Waszym zdaniem najlepszym zespołem, wykonawcą, jaka była ulubiona płyta, utwór itd. mijającego roku. Jeśli chcecie wynieść Rammstein na piedestał, zapraszamy po szczegóły:
-> Zagłosuj: Teraz Najlepsi 2009
Swoje głosy możecie oddawać do 31 grudnia 2009 r., wysyłając maile na adres podany w powyższym linku. Do każdej korespondencji należy dopisać słowo NAJLEPSI. Dla wybranych uczestników tego głosowania, magazyn przewiduje nagrody płytowe.
Informacja: gorbaczovsky, terazrock.pl
Przecież to godzina roboty
Niech ktoś zarzuci gotowcem :D
POLSKA:
1)wydarzenie -> trasa koncertowa zespołu Acid Drinkers z okazji ich XX
lecia
2)teledysk -> Of Fire And Void zespołu Behemoth (ogromna dawka Behemotha
takiego jakim go znam od zawsze!)
3)rozczarowanie -> definitywnie koncert zespołu Lipali w mym mieście
(Mińsk Mazowiecki) podczas Rock In Mińsk Festiwal III
ŚWIAT:
1)wydarzenie -> Koncert zespołu Rammstein w Katowicach 27 listopada
2)zespół -> Rammstein (najnowsza płyta zespołu, może nie najlepsza,
ale wystarczająca aby powalić człowieka na glebę i nie pozwolić mu za
szybko wstać...)
3)teledysk -> wahałem się pomiędzy Muse a Rammsteinem ale ostatecznie
zwyciężył Rammstein z kontrowersyjnym teledyskiem do "Pussy"
Owszem, były rzeczy, które mi się TU w miarę podobały. W miarę! Nie znalazłam jednak NICZEGO, co by było na poziomie choć odrobinę zbliżonym do różnych rzeczy spoza granic naszego kraju. Na poziomie pozwalającym mi się tym zainteresować na tyle, żeby móc wystawiać jakiekolwiek oceny.. Mam na chybił trafił wybierać w imię wymuszonego patriotyzmu? :>
Nad kategorią zagraniczną jeszcze sporo pracy, bo mam jeszcze do przerobienia kilka ważnych płyt AD 2009 (IAMX!, Soulsavers, VNV Nation :D), ale tutaj z kolei każda kategoria powinna mieć co najmniej dziesięć miejsc.. :>
Nie wiem, czy znajdzie się tu jakiś Ramsztajn.
Jest opcja, że Haifisch będzie piosenką roku. Ale konkurencja jest ostra. Był przecież Wrong (choć Wrong bezkonkurencyjnie leci na teledysk roku). Było przecież Morrisseyowe That's How People Grow Up (choć to chyba odpada formalnie, skoro ujrzało światło dzienne w 2008, choć było singlem do płyty z 2009...). Są nowe piosenki Dioramy (ale nie zostały oficjalnie wypuszczone nigdzie..). Może któregoś Ramsztajna się wrzuci na instrumentalistę roku. Się nie wie. Się zapewne zadecyduje przed 31 grudnia :>
W sumie sam mam dylemat co do tego całego głosowania poza RAMMSTEIN oczywiście :D ale co z resztą to jeszcze nie wiem :)
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Bilety na te "oklepane" i"przewidywalne" koncerty znikają jakoś baaardzo szybko...
Kategoria rozczarowanie z pewnością ich nie obejmuje.
Strony: 1 2