.:: Francuskie rarytasy ::.
Użytkownicy uważnie śledzący forum zapewne już to wiedzą, ale dla pozostałych następująca informacja może być ciekawostką. Podczas dwóch występów we Francji (Lyon, Strasbourg 2-3.12) do zespołu podczas wykonywania utworu Engel dołączyła pewna blondwłosa dama. Część osób identyfikuje ją jako Bobo, a część jako tą samą anonimową damę, którą znamy z współudziału w koncercie Rammstein w Spodku, podczas festiwalu Odjazdy 97' (również w trakcie utworu Engel). Tak czy siak osoba ta wykonała żeńską partię refrenu, odciążając tym samym lekko struny głosowe Tilla ;)
Nam pozostaje pozazdrościć Francuzom specjalnego traktowania jakiego uświadczają od zespołu. Przypomnę że podczas trasy promującej album Reise,Reise właśnie we Francji Rammstein wraz z zespołem Apocalyptica, zagrał Mein Herz brennt. Dwa wykonania, w Lille i Paryżu (10-11.02.2005), były jedynymi na trasie.
Poza tym, oficjalna strona, potwierdziła kolejny festiwalowy występ zespołu na rok 2010. 20 czerwca Rammstein zagra na Provinssirock w Finlandii.
Podziękowania: Rammcio, Schneider911
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Mandaryna i Dodzia też odpadają...
Zapomniałem że jeszcze nie wynaleziono na tej planecie umiejętności farbowania włosów. Mój błąd :(
zakładnik, nie piszemy dwóch postów pod rząd i miałeś za duży avatar, o.
Zapomniałem że jeszcze nie wynaleziono na tej planecie umiejętności farbowania włosów. Mój błąd :(
Farba farbą, ale twarz to twarz (wiem maxłel że wynaleziono operacje plastyczne)
Bobo
Blondie
edit: feyd znalazł znacznie bardziej przekonujący argument, pytanie tylko kto to jest w takim razie tak żebym mógł przeredagować news bez konieczności pisania o "tajemniczej pani" :P
edit: Portugalczycy? Rosenrota? Chyba coś się pomyliło komuś. Z tego co mi wiadomo zagrali go tylko podczas tych prób w Berlinie i tyle.
Tego nie wiem, wydaje mi się, że to po prostu jakaś techniczna, którą raz na jakiś czas dla picu wypychają na scenę ;) W każdym razie z Bobo nie ma ona nic wspólnego, poza tym, że porusza ustami do jej głosu ;)
W newsie najlepiej napisać prawdę, a więc: "do zespołu podczas wykonywania utworu Engel dołączyła znana już blondwłosa statystka, która w ramach show weszła w buty Bobo i "ucieleśniła" jej głos lecący z taśmy, odciążając tym samym lekko struny głosowe Tilla ;)" Coś w ten deseń.