news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Co chciał(a)byś w podziękowaniu za opłacenie składki na serwer?
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2 39

Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2529 | Dodano: 02.08.2008 15:00:07
System of a down – amerykański zespół muzyczny założony w 1995 roku w Glendale (Kalifornia), którego wszyscy członkowie pochodzą z Armenii. Grupa gra metal alternatywny z naleciałościami ormiańskiego folku.

Skład zespołu :
* Serj Tankian – wokal, instrumenty klawiszowe, gitara elektryczna (sporadycznie, koncerty)
* Daron Malakian – gitara elektryczna, wokal
* Shavo Odadjian – gitara basowa, śpiew (sporadycznie)
* John Dolmayan – perkusja (od 1997)

Co myślicie o tym zespole ???
"Nie powinniście się bać nigdy tego, co ludzie powiedzą o tym, w co się ubieracie" - Serj Tankian
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#2542 | Dodano: 03.08.2008 10:49:50
Bardzo ich lubię:) Jeszcze 1 płyta i będe miał ich całą dyskografię. Poza tym szkoda, że do Polski nie przyjeżdzają:(
Coś mądrego.
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#2544 | Dodano: 03.08.2008 11:39:02
Szkoda, że się rozpadli. Mam całą dyskografię Andrzejku, chcesz?
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2766 | Dodano: 11.08.2008 09:58:10
Ja ich wprost uwielbiam, jeden z moich ulubionych zespołów. Ale czy ja o czymś nie wiem ??? Rozpadli się, że co ???
"Nie powinniście się bać nigdy tego, co ludzie powiedzą o tym, w co się ubieracie" - Serj Tankian
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#2768 | Dodano: 11.08.2008 13:15:40
Co najmniej rok temu. Chłopaki weszli w solowe projekty i nawet występowali na tych samych festiwalach, ale do połączenia jak na razie nie doszło. Chyba tylko Shavo nigdzie się nie udziela, bo Serj występuje sam, a Daron z Johnem w kapeli Scars On Broadway. Oba projekty mają już swoje pierwsze albumy. Na połączenie się na razie nie zapowiada, a rozpad przewidywałem już podczas nagrywania Mesmerize i Hypnotize.
Radze się rozeznać troszkę w temacie, skoro to jeden z Twoich ulubionych zespołów, a nie wiesz nawet nic o takim "szczególe" jak rozpad :>
Neider
Pussy!

mężczyzna

#2769 | Dodano: 11.08.2008 13:29:05
Diesel napisał(a):
skoro to jeden z Twoich ulubionych zespołów, a nie wiesz nawet nic o takim "szczególe" jak rozpad :>

Bo to typowe dla napalonych fanek ;>
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2770 | Dodano: 11.08.2008 14:44:36
Neider napisał(a):
Diesel napisał(a):
skoro to jeden z Twoich ulubionych zespołów, a nie wiesz nawet nic o takim "szczególe" jak rozpad :>

Bo to typowe dla napalonych fanek ;>

I dzięki za napaloną fankę ...

Ostatnio po prostu nie miałam zbyt dużo czasu na doczytywanie każdej informacji o każdym zespole. Ma również dużo obowiązków. Dlatego teraz nadrabiam zaległości. Tylko się zapytałam, a tu od razu na mnie wjeżdżają. Proszę o wyrozumiałość.
Neider
Pussy!

mężczyzna

#2771 | Dodano: 11.08.2008 15:24:24
Arya napisał(a):
Ostatnio po prostu nie miałam zbyt dużo czasu na doczytywanie każdej informacji o każdym zespole.

Który raz to słyszę?? :D
Mało oryginalne wyjaśnienie
Cohonez
Administrator

mężczyzna

#2772 | Dodano: 11.08.2008 15:31:10
Rozpad?

A nie przypadkiem "zawieszenie działalności"?
Nie mylcie tych 2 pojęć:D

Ponoć parę miechów temu Serj wspomniał, że do "odwieszenia" dojdzie.

Co do rozpadów itp - ciekaw jestem czy David Silveira wróci do Korna - wszak urlop mu się nienaturalnie przedłuża. Bo co do powrotu Heada to nawet się nie łudzę (aczkolwiek ponoć ostatnio gadał z Jonem i obaj stwierdzili, że "jeszcze nie teraz").

Ciekawe też, co ze Slipknotem po ich nadchodzaccym albumie:D
Coś mądrego.
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2773 | Dodano: 11.08.2008 15:36:25
No właśnie nareszcie się wyjaśniło. :D O zawieszeniu działalności to wiedziała i dlatego się zastanawiałam skąd ten nagły rozpad. To teraz jest wszystko ok. :>
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#2774 | Dodano: 11.08.2008 17:37:02
Ja stawiam na rozpad, a nie zawieszenie działalności, bo Daron twierdzi, że już nie wrócą. No, ale w praktyce pewnie będzie tak samo jak z Zeppelinami, Policjantami itp.
Co do Korna, to słyszałem coś tam, że niby mieli wrócić w starym składzie, ale potem to dementowali i w sumie nie wiadomo. Ja przewiduję (albo chciałbym żeby tak było), że chłopaki stykną się razem na ostatnią trasę w karierze i zakończą działalność. Jonathan zaczyna coś odbiegać stylem od Korna, więc przypuszczam, że i tak dni Korna są policzone, albo będą robić taki shit jak na jego solówce.
A co by miało być ze Slipknotem, Andrzejku? Chłopaki mają się chyba dobrze. Czekam na przywrócenie Berlina na obecnej trasie. A co do nowej płyty, to przesłuchałem 30-sekundowe kawałki i w większości jakoś mnie nie zachwyciły, ale pewnie trza będzie się osłuchać.
End
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2776 | Dodano: 11.08.2008 18:47:36
To niesprawiedliwe, że niektóre beznadziejna grupy żyją sobie bezkonfliktowo w najlepsze, a takie świetne zespoły jak System of a down czy Therion się rozpadają. To ma być sprawiedliwość, hę ???
wrONa
Panzermeister

mężczyzna

#2777 | Dodano: 11.08.2008 18:52:02
Diesel napisał(a):
Radze się rozeznać troszkę w temacie, skoro to jeden z Twoich ulubionych zespołów, a nie wiesz nawet nic o takim "szczególe" jak rozpad :>

A ja nawet pełnego składu imionami [nie wspominając o nazwiskach] ramsztajna nie znam :>
Jeszcze jakieś ALE kochanie :>
żyCIE
Diesel
Zły Moderator

mężczyzna

#2778 | Dodano: 11.08.2008 18:54:05
Arya napisał(a):
To niesprawiedliwe, że niektóre beznadziejna grupy żyją sobie bezkonfliktowo w najlepsze, a takie świetne zespoły jak System of a down czy Therion się rozpadają. To ma być sprawiedliwość, hę ???

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. W SOAD wg mnie najbardziej przyczynił się zaborczy charakter Darona.
Wronuś, Ty wiesz... A właściwie nie wiesz :P
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2779 | Dodano: 11.08.2008 19:02:06
Fakt Daron ma charakterek. Może chodziło mu oto, że to Serj Tankian jest twarzą i gwiazdą SOADu a nie on sam. Podobno na jednym z koncertów robił ironiczne miny do Serja. Kto to wie ? Ale np. Therion rozpadł się nie z powodu pieniędzy, lecz przez chorobę jednego z członków. Chociaż rzadko to się zdarza.
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#2783 | Dodano: 11.08.2008 19:22:37
Hę? A kiedyż to się Therion rozpadł?
So say we all.
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2784 | Dodano: 11.08.2008 19:26:25
Nie pamiętam dokładnie, ale na ich oficjalnej stronie jest. A jestem ciekawa co wstawią na miejsce koncertu Theriona, który miał się odbyć 9 września w Płocku. Czekałam na ten koncert i nic :<
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#2785 | Dodano: 11.08.2008 19:31:14
Christopher tylko wymienia braci Niemann i Karlssona, co nie jest niczym dziwnym, bo każdy przyzwyczaił się, że Therion zmienia skład jak rękawiczki. Ci i tak byli tam zbyt długo. Nowy jest już prawie skompletowany, a jeśli chodzi o koncert w Płocku, to ani przez chwilę nie było co do niego wątpliwości, odbędzie się. Będzie to jedyny koncert w tym roku, pierwszy raz z nowym składem.

A w newsie na głównej chodzi o to, że zmarł członek Aesmy Deave'y, jej wokalistka występowała też w Therionie.
So say we all.
Arya
Feuerspritzer

kobieta

#2786 | Dodano: 11.08.2008 19:34:44
Czy ktoś w ogóle wybiera się na Theriona do Płocka ???
Techniczny
Shagwest
Admin

mężczyzna

#2788 | Dodano: 11.08.2008 19:37:06
Oczywiście. Ale to nie ten temat.
So say we all.

Strony: 1 2 39

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein

Logowanie
Login: