news zespół twórczość fanklub forum
Newsy
Skocz Do
Jesteś z "pokolenia"...
Musisz być zalogowany aby zagłosować.
Skomentuj na forum
Archiwum sond
Galeria
Polecamy
lastfm

Strony: 1 2

.:: Nowe wywiady po polsku i nie tylko ::.

Dziś znów mamy dla Was porcję materiałów do poczytania, w naszym ojczystym języku. Aby poszerzyć swoją wiedzę na temat poglądów członków zespołu, na różnorakie otaczające ich kwestie, zapraszamy do przeczytania poniższych wywiadów:

-> Przeczytaj wywiad z Christophem (gazeta.pl)

-> Przeczytaj wywiad z Richardem (naszemiasto.pl)

Warto tu zacytować słowa Schneidera z powyższej rozmowy, dotyczące piosenki "Pussy": Ona trochę odstaje od reszty płyty, nie wiedzieliśmy, co z nią zrobić. Czy wydać ją na singlu, czy może zgłosić do konkursu Eurowizji. - Panowie... tak trza było! :D

Jeśli chcecie trochę nacieszyć oczu, to na deser mamy jeszcze bardzo ładny wywiad telewizyjny z Richardem:

-> Zobacz wywiad z Richardem (allosong.com)

Pytania są po francusku, ale gitarzysta mówi po angielsku, także da się słuchać;) Miłego oglądania!

.:: 02.12.2009 23:43:12 by vater ::.

mężczyzna

#33800 | Dodano: 03.12.2009 00:39:29
Jak Rysiek powiedział "Moją ulubioną piosenką na tej płycie jest "Roter Sand"."
Nie wierzę.
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#33804 | Dodano: 03.12.2009 01:47:30
nieee, znów jęczący Rychu ...
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
Kiku
Feuerspritzer

kobieta

#33807 | Dodano: 03.12.2009 02:47:39
Doom o klipie Pussy:"Mojej żonie teledysk się nie podobał, miała z tym problem."
Jakże delikatnie ujęte :)
Dlaczego Till w ogóle nie udziela wywiadów? :/ Na razie słychać go było tylko w "making of P."...
No pain, no gain
offca
Panzermeister

kobieta

Sponsor
#33809 | Dodano: 03.12.2009 07:21:33
Pussy + Eurowizja. Kilamcikiem wpasowuje się xDDD A cieszę się, że panowie traktują tę piosenkę jako żart. W ten sposób ta piosenka staje się nawet dobra ;]
Elias, wach auf, du lebst einen Traum!
zakładnik
Feuerspritzer

mężczyzna

#33810 | Dodano: 03.12.2009 07:44:12
ale zna Izrael a to klasyk polskiego reegae;D a i dobrze, że nie wystąpią na eurowizji bo co by się stało jakby ta masa tepopopkulturawa wysłała więcej smsów na jakieś wanilia nindża?? xD
parówkowym skrytożercom mówimy stanowczo NIE
Mortiana
Feueranfänger

kobieta

Sponsor
#33811 | Dodano: 03.12.2009 08:07:22
Kurczę, a ja Wam chciałam ten wywiad z Rychem podesłać już wcześniej, dorwałam go w dzień koncertu.
Gwoli komentarza: jego ulubiona piosenka to 'Roter Sand'? Zdziwiło mnie to jakoś.

Zgadzam się, że Pussy klimatem się wpasowuje w ten jakże cudwowny i wartościowy festiwal muzyczny xDDD
Ta piosenka jest żartem (nieco przegiętym i skomercjalizowanym), ale uznaję ją jako dobrą zabawę, jaką chłopaki sobie chcieli sprawić.
I nic nie poradzę, że lubię tę piosenkę ;) Poprawia mi humor, tak to ujmę.

Kiku, a propos nie udzielania wywiadów przez Tilla... Gdzieś ktoś coś mówił na ten temat... Na pewno czytałam na FR coś na ten temat :P

Wywiad z Doomem poczytam sobie wieczorem, bo teraz spadam na uczelnię.
Warum denn so ernst?
3ve1ink4
Panzermeister

kobieta

#33819 | Dodano: 03.12.2009 10:26:45
Till po prostu woli nie udzielać wywiadów, które dotyczą stricte jego i co on kiedyś tam, lub jak i z kim, z tego co kiedyś czytałam woli mieć prywatność dla siebie, niż mieliby go dziennikarze o wszystko rozpytywać ... W kupie raźniej jak to mówią niektórzy. Dlatego też, tak rzadko mamy wywiady z tym panem, ale również później są one niezłym kąskiem i dla fana i dziennikarza, który ma przyjemność przeprowadzić rozmowę ...
Nie przechodź obojętnie obok pokusy, może się już nigdy nie pojawić.
RaV
Pussy

mężczyzna

#33822 | Dodano: 03.12.2009 10:51:17
A ja czytałem, że Till nie lubi udzielać wywiadów bo dziennikarze często pytają go o interpretację utworów, a on woli by to słuchacze sami je interpretowali.
Leon
Zerstörer

mężczyzna

#33840 | Dodano: 03.12.2009 12:41:58
Tak, to główny powód.

Też jestem zszokowany Roter Sand :O

No i Richu znowu biadoli, ktoś go powinien uświadomić, że z Polską kojarzy się narzekanie i on bardzo dobrze by tu pasował :P
Swedish Morons, drink alcohol
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
LimaK
Panzermeister

mężczyzna

#33845 | Dodano: 03.12.2009 12:58:57
"Roter Sand" jest w sumie w jego klimacie "westernowym"...czy "New York City" EMIGRATE nie jest też w tym klimacie? Oba utwory jednak bardzo się od siebie różnią...
Mniejsza z tym :P
You Can't Escape Your Destiny
#33853 | Dodano: 03.12.2009 13:39:21
wywiad z Doomem ciekawy, ale z Rychem, huh? Roter Sand mnie zdziwiło, to że tylko Izrael mu się kojarzy z Polską też.
ale CV na końcu drugiego wywiadu jak zwykle kompromitujące....
Delete
Feuerspritzer

kobieta

Sponsor
#33860 | Dodano: 03.12.2009 14:39:09
A widzieliście w "dzienniku zachodnim" opis do zdjęcia. Komuś się cuś osoby pomyliły.
Lunatikerin
Panzermeister

kobieta

#33875 | Dodano: 03.12.2009 16:34:50
"Roter Sand"? Mogłabym podejrzewać wszystkie piosenki, ale nie tą. Cóż, jak widać Rammstein zawsze zaskakuje :) No i co to by był za Rysiu, gdyby trochę nie ponarzekał? Przynajmniej nie był obrażony ^^. A "Pussy" na eurowizji... Hym. Byłoby dość ciekawie.
"Advent, Advent, ein Mensch brennt"
Su
Pussy

kobieta

#33903 | Dodano: 03.12.2009 17:56:15
Mam nieodparte wrażenie, że Ryszardzik w każdym wywiadzie mówi to samo.

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem. Wyszalałam się na koncercie w Katowicach i postanowiłam dołączyc do was na forum :)
matrosse
Feuerspritzer

mężczyzna

#33910 | Dodano: 03.12.2009 18:01:23
Witamy Cię gorąco Su:) Pussy na eurowizji mogło by zrobić furorę, ale dobrze że się na to nie zdecydowali!Wywiad z Ryśkiem nudny, Doom dużo ciekawiej.Małżonce nie podobał się klip, ciekawe czemu,hehe... reszta chłopaków ma dużo wyrozumialsze żonki:)
RAMMS+EIN uber alles!!!
Exul
Pussy

mężczyzna

#33916 | Dodano: 03.12.2009 18:08:28
A ja chce się pochwalić, że właśnie dzisiaj nabyłem jedne z ostatnich biletów na koncert R+ w Łodzi:)
Udało mi się wyciągnąc przyjaciela także jedziemty razem:)
Pewnie bedzie równie niezapomniane przeżycie jak w spodku:)

A wywaiad z Ryskiem faktycznie taki sztampowy, ale moze dlatego, że wiekszość dziennikarzy zadaje takie same pytania:)
Może zona sama chciała zagrać u jego boku;)?
Cohonez
Administrator

mężczyzna

Sponsor
#33918 | Dodano: 03.12.2009 18:20:23
Mam bardzo dziwne wrażenie, że wywiad z Ryśkiem dla NaszeMiasto czytałem już parę miesięcy wcześniej, tylko pytanie o Katowice zmieniono, że niby wywiad przeprowadzono w dniu koncertu...
Coś mądrego.
matrosse
Feuerspritzer

mężczyzna

#33919 | Dodano: 03.12.2009 18:24:31
he he bilety na Łódzką Arene po koncercie w Spodku zaczeły szybko znikać!!I dobrze, będzie pełna hala i znowu damy czadu:)
RAMMS+EIN uber alles!!!
raflebi
Feueranfänger

mężczyzna

Sponsor
#33945 | Dodano: 03.12.2009 19:49:36
"And when I woke up I thought... I felt... Once again..." xD
Jak tu nie kochać tego człowieka xD A co do Łodzi to racja damy radę xD
Stay Acid and Keep On Roar!

Strony: 1 2

Ogłoszenia

» Mapa fanów Rammstein