Strony: 1 2
.:: Nowe wywiady po polsku i nie tylko ::.
Dziś znów mamy dla Was porcję materiałów do poczytania, w naszym ojczystym języku. Aby poszerzyć swoją wiedzę na temat poglądów członków zespołu, na różnorakie otaczające ich kwestie, zapraszamy do przeczytania poniższych wywiadów:
-> Przeczytaj wywiad z Christophem (gazeta.pl)
-> Przeczytaj wywiad z Richardem (naszemiasto.pl)
Warto tu zacytować słowa Schneidera z powyższej rozmowy, dotyczące piosenki "Pussy": Ona trochę odstaje od reszty płyty, nie wiedzieliśmy, co z nią zrobić. Czy wydać ją na singlu, czy może zgłosić do konkursu Eurowizji. - Panowie... tak trza było! :D
Jeśli chcecie trochę nacieszyć oczu, to na deser mamy jeszcze bardzo ładny wywiad telewizyjny z Richardem:
-> Zobacz wywiad z Richardem (allosong.com)
Pytania są po francusku, ale gitarzysta mówi po angielsku, także da się słuchać;) Miłego oglądania!
Nie wierzę.
Jakże delikatnie ujęte :)
Dlaczego Till w ogóle nie udziela wywiadów? :/ Na razie słychać go było tylko w "making of P."...
Gwoli komentarza: jego ulubiona piosenka to 'Roter Sand'? Zdziwiło mnie to jakoś.
Zgadzam się, że Pussy klimatem się wpasowuje w ten jakże cudwowny i wartościowy festiwal muzyczny xDDD
Ta piosenka jest żartem (nieco przegiętym i skomercjalizowanym), ale uznaję ją jako dobrą zabawę, jaką chłopaki sobie chcieli sprawić.
I nic nie poradzę, że lubię tę piosenkę ;) Poprawia mi humor, tak to ujmę.
Kiku, a propos nie udzielania wywiadów przez Tilla... Gdzieś ktoś coś mówił na ten temat... Na pewno czytałam na FR coś na ten temat :P
Wywiad z Doomem poczytam sobie wieczorem, bo teraz spadam na uczelnię.
Też jestem zszokowany Roter Sand :O
No i Richu znowu biadoli, ktoś go powinien uświadomić, że z Polską kojarzy się narzekanie i on bardzo dobrze by tu pasował :P
Out from the tourbus, they're coming for more...
|╬═|
Mniejsza z tym :P
ale CV na końcu drugiego wywiadu jak zwykle kompromitujące....
Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem. Wyszalałam się na koncercie w Katowicach i postanowiłam dołączyc do was na forum :)
Udało mi się wyciągnąc przyjaciela także jedziemty razem:)
Pewnie bedzie równie niezapomniane przeżycie jak w spodku:)
A wywaiad z Ryskiem faktycznie taki sztampowy, ale moze dlatego, że wiekszość dziennikarzy zadaje takie same pytania:)
Może zona sama chciała zagrać u jego boku;)?
Jak tu nie kochać tego człowieka xD A co do Łodzi to racja damy radę xD
Strony: 1 2